-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 20

Horoskopas spalio 20 d., ketvirtadieniui

23-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Agresijos, irzlumo, nepasitenkinimo kuppinas metas, nesėkminga diena. Žmonės gali būti linkę greitai įsižeisti, pykti ar net kerštauti. Gali būti sunkiau atsispirti žemiesiems instinktams – godumui, pavydui. Geriems siekiams įgyvendinti reikia ypatingai daug valios, drąsos, susikaupimo.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Darbe, profesinėje srityje daugelis sumanymų gali palkrypti visai ne taip, kaip norėtumėte ar tikėjotės. Padėtis gali priklausyti ne nuo jūsų, o nuo įvairių aplinkybių, sutapimų ir atsitiktinumų. Tad svarbesnius projektus vertėtų atidėti, neskubėti imtis naujų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Viena kibirkštis gali įžiebti didžiulį sunkiai užgesinamą gaisrą. Be to, konfliktai šią dieną turi tendenciją plėstis, įplieksti vis naujus nesutarimų židinius. Tad, jei tik įmanoma, venkite ginčų, trinties, iš tolo aplenkite suirzusius, blogos nuotaikos žmones.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Saugokitės galimų provokacijų, nepasiduokite erzinimams, ignoruokite pašaipas. Patys taip pat atsispirkite pagundoms šaipytis. Net nepiktas pokštas šią dieną gali būti suprastas visai kitaip, nei įprasta. Šią dieną daugiau laiko skirkite ne aplinkiniams, o sau, savo kūno poreikiams. Palankus metas sportuoti, mankštintis, daug judėti gryname ore.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną gali apnikti įvairūs sąžinės priekaištai, galintys persekioti ir ilgesnį laiką, jei neišdrįsite imtis veiksmų, nusimesti naštą atvirai prisipažįstant pirmiausia sau, o paskui galbūt ir kitiems apie padarytas nuodėmes ar klaidas. Ar užteks drąsos?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ką daryti, kai vienu metu reikėtų būti keliose skirtingose vietose? Jums šią dieną gali tekti spręsti tokį galvosūkį. Gali prireikti ir sumanumo, ir apsukrumo, norint suspėti visur, tačiau labai tikėtina, jog būtent jums šią dieną netrūks nei vieno, nei kito.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti patirti kitų pavydą, egoizmo protrūkius. Ar tai turės nemalonių pasekmių jums priklausys nuo to, kaip į tai reaguosite. Primygtinai venkite atsakyti tuo pačiu, net jei atsirastų kurstančių tai daryti žmonių. Jei pavyks šią dieną nerįsivelti į intrigas, išvengsite slegiančių neigiamų emocijų krūvio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kaip lavina viena po kitos gali užgriūti įvairios nesėkmės ir darbe, ir namuose. Didžiausia klaida būtų į jas reaguoti karštakošiškai, spontaniškai, tai gali virsti beprasme desperacija. Galbūt šalia nepastebite žmonių, kurie kur kas ramiau nusiteikę, nestokoja šalto proto ir gali jums padėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pernelyg saldūs komplimentai mylimam žmogui gali būti suprasti kaip tuščias pataikavimas, perdėtas dėmesys – kaip erzinantis įkyrumas. Tai metas, kuomet bendraujant su mylimu žmogumi labai svarbu neperlenkti lazdos, subtilumas ir nuosaikumas svarbiausi šio meto bruožai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Greičiausiai suksitės kaip voverė uždarame rate, nuolatinis skubėjimas, stresas gali gerokai sutrikdyti vidinę pusiausvyrą. Galbūt vertėtų bent trumpam stabtelti, rasti bent akimirką laiko atitrūkti nuo visų pareigų darbe, namuose. Tai padėtų išvengti ir bereikalingų įtampų su artimaisiais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neįsijauskite į visažinių vaidmenį, atsispirkite puikybės ir tuštybės priepuoliams, nors kai kurių žmonių pataikavimas gali skatinti tokį mėgavimasi savo pranašumais. Taip rizikuojate atstumti ir įskaudinti tuos, kurie yra nuoširdi, nesuvaidinta atrama ir paguoda.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei tik rastumėte progą – pabandykite ištrūkti iš jus supančios aplinkos, nes gali erzinti viskas – ir supantys žmonės, jų smulkmeniškumai ir nesibaigiančios bėdaos, ir įgrisusi nesikeičianti aplinka. Pravartu leistis į kelionę, bendrauti su naujais, nepažįstamais žmonėmis, užmegzti naujų ryšių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite sulaukti aštrios kritikos, priekaištų iš įvairių žmonių. Galite manyti, jog visi aplinkui susimokė, tačiau kur kas labaiu teisinga ir išmintinga bandyti suprasti, jog nemaža dalis kritikos galbūt visai pagrįsta, tad pravartu patiems įvertinti kai kuriuos savo sprendimus ir polegius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius