-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 25

Horoskopas spalio 25 d., sekmadieniui

6-oji Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas - informacija bus lengvai įsimenama.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena bus įdomi, tačiau neįprasta. Pradžioje atrodys, kad viską galite, bet kai tik ko nors konkrečiai imsitės, atsimušite į kliūtis. Tai metas, kuris labiau tinka svajonėms, projektų kūrimui. Būsite gana įtarūs, linkę pavyduliauti.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Metas bus gan įtemptas, mat netenkins situacija darbe, namuose, norėsite viską apversti aukštyn kojom, elgtis kitaip, nei įpratę. Dėl išgirstų naujienų ar netikėtai suprastų dalykų neskubėkite ką nors keisti savo gyvenime. Nerizikuokite pinigais.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas - informacija bus lengvai įsimenama. Gera diena žiniasklaidos, ryšių darbuotojams, vairuotojams.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai labai darbinga diena. Užteks kantrybės viskam, ramiai ir produktyviai galėsite atlikti visa tai, ką nuolat atidėdavote. Šiuo metu lengva strategiškai planuoti verslą, gamybą, kurti tolesnes vadovavimo gaires, numatyti tikslus.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Puikiai seksis valstybės struktūrų darbuotojams - viršininkams, valdininkams, ten kur reikia paklusnumo, disciplinos, konkretumo. Šiandien galima pradėti rimtus, ilgai truksiančius darbus, kuriems prireiks kantrybės, įvairių darbų suderinimo. Patartina vengti atsitiktinių meilės nuotykių.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Teks sunkiai dirbti, o linksmybes siūlantiems draugams geriau pasakykite "ne". Jei nuosekliai ir produktyviai padirbėsite, darbo rezultatų ilgai laukti nereikės. Negalėsite sau atleisti, jei nepasinaudosite šiuo šansu.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jums gali tekti šiandien pasiaukoti dėl svarbių darbo reikalų. Vėliau šis jūsų poelgis atneš trokštamus vaisius. Tiesa, palaukti reikės, tad turite įvertinti situaciją ir pasižymėti sau svarbius dalykus.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei jums šiandien kas nors priešinsis, geriau eikite į kompromisą. Juk neverta pulti kovoti tuomet, jei neturite jokių galimybių laimėti. Jums padėtų emocinė iškrova. Nelaikykite savyje streso.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Stenkitės nesinervinti ir nepykti, kai į protingą klausimą gausite kvailą atsakymą. Šiandien netvarkykite skubių ar svarbių reikalų, atsargiai vairuokite automobilį. Venkite išlaidauti.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Netikėtai galite paišlaidauti parduotuvėse, mat saiko jausmas bus užmigęs. Vakaras palankus aplankyti giminaičius ar senus draugus - nustebinkite juos savo dėmesiu. Ir neleiskite sau pavyduliauti - ko gero, jūsų įtarimai tušti.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jūs be didelių nuostolių galėsite ištverti bet kokią audrą. Tačiau neverta pamiršti, kad galite laisvai pakilti ir išeiti, jei nenorite joje dalyvauti. Neleiskite, kad kiti liptų jums ant galvos.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų neapgalvoti veiksmai ar anksčiau padarytos klaidos šiandien taps įvykiu su labai intriguojančiu tęsiniu. Nieko nesiimkite, bandydamas pakeisti situaciją, nes taip neteksite malonumo įsivelti į malonius nuotykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius