-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 30

Horoskopas spalio 30 d., sekmadieniui

4-osios ir 5-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra, rimties, susikaupimo, ramybės metas, kuomet geriau neplanuoti aktyvios veiklos, ji nebus sėkminga. Puikus metas apmastymams, bendravimui su artimaisiais, verta atsigręžti į savo šaknis, ištakas, domėtis giminės praeitimi. Šią dieną geriau vengti pažadų, priesakų.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną gerai seksis aškiai suprasti kitų norus, troškimus, skaityti mintis be žodžių. Ypač su mylimu žmogumi galite būti labai artimi, užteks vien ramaus buvimo šalia, kad patirtumėte jaukią ramybę, saugumą. Šią dieną geriau praleisti savame šeimos rate, vengiant svetimų žmonių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Derėtų vengti didesnių fizinių krūvių, aktyvios veiklos, galimi traumų pavojai, be to, daug kas gali tiesiog šiaip nesisekti, slysti iš rankų. Tokiai aktyviai saviraiškai tiesiog ne pats geriausias metas. Vakarop gali užklupti netikėti svečiai, gali tekti bendrauti su seniai nematytais mielais žmonėmis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būkite atidūs ir atsargūs kelyje, nors dėmesį gali blaškyti įvairios smulkmenos ar nerūpestingi pakeleiviai. Šią dieną derėtų vengti skubėjimo, lėkimo, viską spėsite, jei tinkamai planuosite ir nenukrypsite nuo pasirinkto maršruto.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neskubėkite žarstytis pažadais, net jei tektų patirti nemenką spaudimą. Šią dieną duoti priesakai gali ilgai nepalikti ramybėje ir tuo pačiu bus sunkiai įgyvendinami. Tad jei būsite prašomi pasižadėti, vinguriuokite ir kreipkite pokalbį kita tema.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali tekti leistis į tolimą kelionę, tačiau išsiblaškymas ir užmaršumas gali ją gerokai sujaukti. Prieš išvykdami gerai apsidairykite, ar ko nepamiršote, nemaža tikimybė, jog vos išvykus gali tekti greitai apsisukti ir grįžti pamiršto daikto.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jokie nesklandumai ar nesusipratimai šią dieną nebus pajėgūs išmušti jus iš vėžių, sudrumsti puikios nuotaikos. Švytėsite ir skleisite gerą, pozityvų užkratą. Kai kuriems šalia esantiems žmonėms galbūt padėsite išsivaduoti iš varginančio streso gniaužtų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nebandykite apgauti nei savęs, nei kitų. Jei nežinote ar nesate įsitikinę savo teisumu, geriau neprasižiokite, užuot bandę įtikinti kitus tuo, kuo patys netikite. Tai atviro tiesau kalbėjimo metas, kuomet derėtų vengti užuolankų, gražbylysčių, manipuliacijų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali tekti taisyti ir savo, ir kitų klaidas. Tačiau tai padaryti bus įmanoma tik tuomet, kai jas atpažinsite ir pripažinsite. Kitų klaidos bus matomos aiškiau, nei savosios. Gali prireikti nemažų valios pastangų ir drąsos, kad pripažintumėte savuosius paklydimus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną bus svarbu laikytis saiko ir tam tikro atsargumo, ypač mityboje. Tokiu metu gali būti jautresnis skrandis, tad negrūskite į jį visko, kas pasitaikys akiratyje ir po ranka. Kai kurie ženklai leis suprasti, jog verta keisti kai kuriuos mitybos įpročius.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai, ką galite atlikti savo jėgomis, darykite patys ir nebandykite savų pareigų užkrauti kitiems ant pečių. Toks bandymas atsikratyti darbais, rūpesčiais gali išaugti į dar didesnius rūpesčius, kažin, ar jums to reikia.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Keliaudami, lankydami skirtingas vietas, stebėdami besikeičiančią aplinką galite patirti įdomių atradimų, sutikti labai įdomių žmonių, gauti vertingų žinių. Šios dienos patirtis gali duoti peno visos savaitės vakaro apamstymams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Imantis kai kurių veiklų šią dieną gali prireikti užsispyrimo, tvirto pasiryžimo. Gali tekti atlaikyti daugelį dvejonių. Į kai kurias vidinio balso pastabas visai pravartu įsiklausyti. Be to, nedramatizuokite, nevertinkite daugelio šios dienos įvykių pernelyg rimtai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius