-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 09

Horoskopas spalio 9 d., penktadieniui

21-oji Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve - šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei planuojate derinti darbą ir malonumus, klaidingai manote, kad pavyks puikiai atlikti ir viena, ir kita. Jei ketinate eiti į vakarėlį, negadinkite jo darbo reikalais. Venkite agresyviai nusiteikusių žmonių. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien puikiai seksis įgyvendinti dalykus, kuriems reikia dėmesio koncentracijos. Rašykite, skaitykite, analizuokite ir užsiimkite tyrimais. Turite galimybę atlikti seniai atidėliotus darbus, kuriems reikia protinės veiklos. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Žmonės šiandien gali būti agresyvoki, linkę peštis, todėl būkite nusiteikęs taikiai. Nauju žvilgsniu pažvelkite į aplinkinių motyvus ir priežastis, lemiančias jų elgesį. Atsikratykite iliuzijų, kuriomis iki šiol tikėjote.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Diena bus kupina laiškų, skambučių, smulkių reikaliukų, susitikimų. Galite jaustis neramus, nekantrus ir norintis "prastumti" savo idėjas. Taip pat galite atsidurti situacijoje, kuri pareikalaus laikytis savo principų. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Svarbiausia šiuo metu bus energingai dirbti, turint aiškų tikslą, tobulėti profesinėje srityje ir įtraukti kitus žmones į savo veiklą, taip pasinaudojant jų parama. Tai įvertins jūsų vadovai, kurie, tikėtina, suteiks jums galimybę palypėti karjeros laipteliais aukštyn. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiuo metu jums aktualiausi bus dalykai, susiję su asmenine jėga ir kontrole. Jei kitų atžvilgiu naudosite pernelyg daug jėgos (pvz., manipuliuosite ar elgsitės kaip tironas) arba per mažai, tuomet įsivelsite į kenksmingus jums pačiam žaidimus su aplinkiniais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Metas tinkamas išreikšti savo jausmus, mat turėtumėte gauti teigiamą atsaką. Jei elgsitės neužtikrintai, keisite savo poziciją dienos eigoje, rezultatas vakarop jūsų gali netenkinti. Stenkitės neiti konfrontacijos keliu, tačiau ir nepabėkite lyg kiškis bailys. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo. Palanku vykti į tolimas keliones, prisiekti, pradėti varžybas, keisti darbą, skaityti paskaitas. Negalima meluoti. Reikia drąsos, ryžto, tiesos siekimo, tuomet lydės sėkmė. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien būsite nusiteikęs spręsti intelektualines ir konceptualias problemas. Greičiausiai pavyks rasti gudrų sprendimą ar sudaryti darbo planą, ypač jei tai darysite komandoje. Būsite linkęs greitai apsispręsti. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien pasistenkite neįsivelti ten, kur jums nereikia būti, nelįskite į besisukančius karmos ratus. Penktadienis bus labai darbingas ir efektyvus visiems „knygagraužiams“, visiems tiems, kuriems rūpi mokslai, išsilavinimas, analizė, pažinimas naujų dalykų racionaliu lygiu, tai yra protu, intelektu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Metas bus kūrybingas, išlaisvinantis. Jums pasitaikys ne viena sėkminga galimybė, o nauja optimizmo banga įkvėps jus geriems darbams. Daug bendraukite, nevenkite tartis dėl svarbių jums dalykų. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai diena, kai labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Netinginiaukite - judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius