Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 12 11

Horoskopas trečiadieniui – gruodžio 12 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vykdami numatyta kryptimi, gerai pagalvokite, ar nepervertinate savo galimybių trokštamam tikslui pasiekti.  Tikėjimas, kad jūra iki kelių, o pasaulis – be ribų, jums stipriai susuks galvą. Atsibudę kitą rytą ir pamatę į jus įdėmiai žvelgiančią realybę, suprasite, kur klydote. Užbėgsite tam už akių neskubėdami į priekį dideliais žingsniais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Klystate manydami, kad galite viską. Liūdniausios pasekmės lauks tų, kurie tokiais įsitikinimais svetimus resursus naudos kaip savo. Jūsų žemiškai natūrai nusileisti ant žemės neturėtų būti sunku. Tai prisiminkite žengdami kiekvieną žingsnį. Be to, šiandien puiki diena užbaigti darbus ir suskaičiuoti, kokia iš jų buvo nauda. Nebūtinai materiali.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Per stipriai įtikėję kitų patarimais, veiksite pamiršdami save. Ar rimtai tuo tikėdami, ar bandydami apgauti save, būsite įsitikinę, kad viskas yra ir bus idealu. Net tuo atveju, jei netikėtas debesis ar audra sujauks jūsų dieną, nusivylimą užgoš jūsų šypsena. Nepersistenkite bandydami po ja pasislėpti. Kartais tikros emocijos, net ir neigiamos, gali būti patrauklios.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pastebėję, kad dalis jūsų gyvenimo pažiro į netvarkingas daleles, galite pagalvoti, kaip sudėti šią sudėtingą dėlionę. Tačiau neskubėkite visko atlikti čia ir dabar, nes didelė klaidų tikimybė vers sustoti pusiaukelėje, o jums to dabar mažiausiai reikia. Pirmiausia išmeskite nereikalingą mantą, trukdančią jums judėti į priekį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Rizika nebus pati geriausia šios dienos palydovė. Įsikibę jai į parankę, nueisite ne ten, kur privalote, nors kelionė atrodys tokia džiaugsminga, o tikslas – ranka pasiekiamas! Blogas oras ar kitos varginančios aplinkybės jums atrodys tik nereikšmingos smulkmenos. Bet šiandien turite į jas atkreipti dėmesį, kad sužinotumėte atsakymus į jums svarbius klausimus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Namuose bandysite sužibėti ryškiausiomis spalvomis. O jei jūsų niekas nepastebės, skubėsite įrodyti savo vertę darbe. Vargu ar tai tinkamiausia diena kam nors ką nors įrodyti. Šiandien įrodymų reikia jums patiems. Artėjant Mėnulio jaunačiai, reikėtų pasiruošti, o tam privaloma apsivalyti nuo visko, kas nereikalinga. Ar jau padarėte tai?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Niekas negimė viską žinodamas. Tai privalote atsiminti prieš įteigdami sau, kad žinote viską. Visiems gali įgristi jūsų bandymai į visas puses dalyti patarimus ir pamokymus. Pasimokykite patys ir geriausiai šiandien tai pavyks padaryti analizuojant praėjusių savaičių klaidas. To reikia tam, kad ateityje ištrūktumėte iš užburto nesėkmių rato.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jausitės pilni visokių gėrybių, kuriomis galėsite vaišintis iki soties, bet kažkas jums į ausį kuždės, kad ne viskas taip paprasta ir lengva. Ir viena, ir kita yra tiesa, o jūsų užduotis – rasti sau tinkamiausią vietą. Šią dieną, kai baigiasi Mėnulio mėnuo, galite pasižvalgyti atgal ir nuspręsti, kur klydote ir ką norėtumėte ištaisyti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ne viskas yra taip gražu, kaip atrodo. Optimizmas – pati geriausia jūsų savybė, tačiau jo perteklius neleis pastebėti dienos privalumų ir trūkumų. Neignoruokite partnerių siūlomos pagalbos, bet ir nemanykite, kad jiems galite patikėti viską. Jums skiriamą dėmesį panaudokite savo ir kitų naudai, bet rezultatų kol kas nesitikėkite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Geranoriškai aukositės dėl paties gražiausio ir tyriausio tikslo. O kažkas tai supratęs nevengs tuo pasinaudoti. Atsargiai eikvokite fizinių ir intelektualių jėgų resursus, priešingu atveju, netrukus pasijusite, kad netekote labai daug. Suskaičiuokite praėjusių savaičių pliusus ir minusus, kad rytoj galėtumėte nuspręsti, kuriuo keliu nebenorite eiti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dideli tikslai atrodys pasiekiami ranka, o kai tai nepavyks, manysite, kad ritatės į bedugnę. Lipdami iš jos, nevenkite pagalvoti apie neseniai padarytas klaidas. Diena tam ir turėtų būti skirta, o ne bandymams pasiekti viršukalnę. Jūs tik įsivaizduojate, kad nuo ten matyti geriau, bet ar nepagalvojote, kad iš tokio atstumo nematote, neužuodžiate ir negalite paliesti tikrų dalykų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Supainioti „gėrio“ ir „blogio“, „tiesios“ ir „melo“ sąvokas šiandien bus vieni niekai. Matysite tik tai, kas patiks, o prieš nemalonumus užsimerksite. Kitomis dienomis jus tai gelbėtų nuo  liūdesio ir pesimizmo, bet ne dabar. Gebėjimas matyti viską taip, kaip yra iš tikrųjų, ne tik apsaugos jus nuo problemų, bet ir padės daryti mažiau klaidų ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius