-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 25

Horoskopas trečiadieniui – gruodžio 26 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši Kalėdų diena išsiskirs tuo, kad bandymai siekti asmeninių tikslų taps mažiau svarbūs už kolektyvo interesus. Taip nutiks dėl to, kad iš Ožiaragio Marsas pereis į Vandenio ženklą. Kadangi jis juo judės iki vasario pradžios, nė akimirkai neleis jums susikoncentruoti ties „aš“ ir „mano“, o nuolat primins, kad daug svarbiau yra „mes“ ir „mūsų“.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kalėdų naktį Marsas, pereidamas į Vandenio ženklą, jums sudarys ne tokias palankias sąlygas aktyviai ir produktyviai veikti. Bet nusiminti neverta, nes kiekvienas iššūkis padeda laimėti vis naujų pergalių. Į jas turbūt atsigręšite siekdami profesinio pripažinimo ir gerindami savo socialinę padėtį. Rezultatų bus, jei išmoksite šio periodo jums siunčiamas pamokas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Oro ženkle Marsas išbus nuo šiandien iki vasario pradžios, ir jums tai bus patogus laikas išlieti savo energiją. Jums bus sukurtos sąlygos įrodyti kitiems, ko trokštate, o tai praplės ne tik jūsų, bet ir aplinkinių suvokimo ribas. Prisiminkite, kad lengva tuo metu, kai rankoj ranka ir kai pasitiki ne tik savimi, bet ir tais, kurie eina greta. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Marsas, šiandien keičiantis savo vietą, įspėja jus, kad tam tikros aplinkybės paskatins atsisakyti atgyvenusių dalykų, jog atsinaujintumėte. Eidama Vandenio ženklu, ši planeta siekia, kad pirmame plane atsidurtų tik tie dalykai, kurie veda visus į priekį. Be to, šiuo metu labai svarbu nepamiršti sąjungininkų ir draugų, kurie padės laimėti bet kurią kovą (be abejo, taikią).

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nuo šio šventinio trečiadienio iki vasario pradžios Marsas bus Vandenio ženkle. Šiuo laikotarpiu privalote nepamiršti, kad konfliktai įsižiebs dėl menkiausių smulkmenų. Leiskite kitiems pakovoti už jūsų interesus. Priežastis ta, kad jums nepaprastai sunku elgtis pagal tas taisykles, kurias diktuos priešingame ženkle esanti  aktyvumo planeta.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šventinę dieną Marsas, kuris skatina kovoti ir eikvoti savo energiją, paliks žemiškąjį Ožiaragį. Jums tai ne pati geriausia naujiena, nes būsite priversti prisiminti, kas yra kompromisas. Kita vertus, jis padės daugiau dėmesio skirti darbui, kasdieniams reikalams ir sveikatos problemoms. Nepamirškite, kad per jį, būdami konservatyvūs, nedaug tepasieksite. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Antrąją Kalėdų dieną Marsas pradeda daugiau nei mėnesį truksiančią kelionę Vandenio ženklu. Jo keliami reikalavimai jums bus priimtinesni nei tie, kuriuos jis kėlė būdamas Ožiaragyje. Dabar jausitės tvirtesni,  nes bus labiau vertinama bendra grupės veikla. Tai leis jums atsiskleisti kaip kūrybiškoms ir įvairiapusiškoms asmenybėms.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Namai gali tapti mūšio lauku, kuriame galite panaudoti visą savo energiją. Tokia yra Marso, atsakingo už aktyvumą, pamoka, kurią ši planeta jums siūlo išmokti iki vasario pradžios. Jis, palikęs atsakingąjį Ožiaragį ir įžengęs Vandenį, virs laisvės ir reformų išsiilgusia planeta. Be to, jis nuolat jums primins, kad privalote veikti ne vieni, o grupėje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ši šventinė diena išsiskirs tuo, kad Marsas penkioms savaitėms pakeis buvimo vietą. Būdami oro ženkle, jis vers daugiau kalbėti nei daryti, o viskas, kas neįprasta, bus užkelta ant paties aukščiausio pjedestalo. Šiuo laikotarpiu sieksite gauti kuo daugiau naudos iš to, kas vyks aplink jus. O jei aplinkinių nuomonė nesutaps su jūsų – neskubėkite į kovą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Aktyvumo planeta Marsas palieka jūsų ženklą ir pereina į Vandenio ženklą. Būdamas jame, jis taps mažiau nukreiptas į konkretų tikslą, o labiau į norą jo siekti bendromis jėgomis. Marsas skatins jus ginti tai, ką esate įgiję, ir dėti visas pastangas, kad sau ir savo šeimai užtikrintumėte materialią gerovę. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Antroji Kalėdų diena astrologiškai jums svarbi tuo, kad Marsas įeis į jūsų ženklą ir išbus jame iki vasario pradžios. Šiuo laikotarpiu seksis veikla, kurios pagrindas – naujovės ir reformos. Vandenius tai skatins aktyviai, originaliu ir neįprastu elgesiu siekti aplinkinių dėmesio.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Antroji Kalėdų diena primins, kad vis dažniau turite pasirinkti neįprastus būdus norėdami ko nors pasiekti. Kiekvieną kartą, kai bandysite kam nors įrodyti, kad elgiatės teisingai, skausmingai ar švelniai (tai priklausys nuo jūsų nuopelnų) gausite per nagus. Viskas truks iki vasario pradžios, mat nuo šiandien Marsas eina gretimu Vandenio ženklu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius