-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 01

Horoskopas vasario 1 d., antradieniui

28-oji Mėnulio diena. Rami, harmoninga diena. Palanki tęsti jau pradėtus darbus, gilintis į savo sielą. Šiomis dienomis daugiau dėmesio reikia skirti vidaus pasauliui, sielos reikmėms.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Užmegzkite naudingas pažintis, bičiuliaukitės su tais žmonėmis, kurie žino ir gali daugiau nei jūs. Bendraudami su aplinkiniais būkite nuoširdesni ir atviresni, tačiau asmeninių temų nelieskite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turėsite ne vieną progą pasireikšti, tačiau ar pasinaudosite ja ar, ne, priklausys tik nuo jūsų gebėjimo improvizuoti, vaidinti. Mėnulio mėnesiui baigiantis neverta imtis naujų svarbių projektų, palaukite, kol įsiibėgės vasaris.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Į tuos pokyčius, sumanymus, kurie formuosis, reikėtų žiūrėti atsargiai: nors kai kurie bus aktualūs, tačiau atrodo, kad jiems įkūnyti gali tiesiog neužtekti laiko ar jėgų, lėšų bei noro. Labai apdairiai spręskite, ką šiuo metu pasirenkate kaip savo tolesnę veiksmų kryptį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Atsargiai reikėtų žiūrėti į naujoves ar pasiūlymus, kurie atrodys keisti ar šokiruojantys, panašūs į iškrypimus ar nedorą, abejotini. Galite susidurti su aktyviai peršamomis blogybėmis, nuopoliu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiuo metu svarbu vengti užsiciklinimo ties kokia viena idėja, ypač jei ji niūri, destruktyvi ar kerštinga. Vis dėlto aplink bus gražaus bendravimo, stiprus sąmonės impulsas atsiverti ne tik prastiems, bet ir reikalingiems, puikiems naujiems dalykams, sustiprinantiems draugystę, skatinantiems kūrybą, progresą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būtina stebėti, kas vyksta aplink, greičiau pasiduoti reformoms, drąsiau ryžtis esminėms permainoms. Kitaip būsite niekam neįdomūs. Įtampa gali kilti sutuoktinių stovykloje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neblogų žinių suteiks netikėtai sutikti asmenys, pažįstami. Jei gausite įdomios informacijos, nepamirškite patikrinti, ar ji teisinga. Prasideda puikus metas kurtis naujuose namuose ar pirkti nekilnojamojo turto.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Be reikalo kursite azartiškas ir rizikingas situacijas, tuščiai ginčysitės su kolegomis. Jūsų ego bus toks didelis, kad vargu ar sugebėsite suprasti, ką darote ne taip.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Stiprinkite savo pozicijas darbe. Vadovai ir kolegos palaikys jus, padės. Laikas veikti ryžtingai, net jei iki šiol negalvojote, kaip, ką darysite ir su kuo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Draugiški ryšiai, mokėjimas kitą atjausti, padėti bus pats naudingiausias dalykas. Nesileiskite į beprasmius profesinius konfliktus ir diskusijas: bus daug triukšmo, bet mažai naudos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Visai netinkama diena konfrontuoti, skirtis, aiškintis santykius. Ypač daug dvasinių ir psichinių jėgų gali prireikti tiems, kurie nuspręs nutraukti santykius su verslo partneriais, ar darbo sutartį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei nereikės pernelyg atvirauti, ko nors aukoti, būsite tolerantiški ir malonūs. Profesinėje veikloje šiandien geriau ko nors nepadaryti, negu padaryti klaidingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius