Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 08

Horoskopas vasario 8 d., pirmadieniui

24–oji Mėnulio diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien kai kas gali sugriauti jūsų dienos planus, todėl būkite pasiruošęs netikėtiems pokyčiams. Neišvengiamo neišvengsite, tiesiog pasistenkite šiandien nieko svarbaus neplanuoti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jausite pasitenkinimą šiandien gerai atliktu darbu. Turėsite visas sąlygas kalnus nuversti, tad veikite nesidairydamas. Kad sustiprėtų santykiai su mylimu žmogumi, raskite laiko nedidelei bendrai kelionei arba surenkite romantišką vakarienę žvakių šviesoje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Finansinė padėtis ne iš stabiliųjų, tačiau nepergyvenkite dėl to, viskas netrukus pasikeis. Tik nesusigundykite iš pirmo žvilgsnio viliojančiais ir pelningais pasiūlymais – vėliau greičiausiai pasigailėsite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neturėtumėte imtis ne savo darbo. Verčiau nusimeskite neišspręstų uždavinių naštą – tai suteiks didžiulį pasitenkinimą. Šeimoje arba asmeniniame gyvenime gali būti keblumų ir visokiausių „mažųjų tragedijų“.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kritiškai įvertinkite vakarykščius planus ir sumanymus. Pirmoje dienos pusėje ypač sėkmingos trumpos išvykos ar dalykiniai susitikimai. Pademonstruokite savo dosnumą, ir jums bus atsimokėta tuo pačiu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kuriam laikui primirškite reikalus bei problemas ir mėgaukitės poilsiu. Šio Zodiako ženklo atstovai dabar daugiausia dėmesio turėtų skirti dvasiniam ir kūrybiniam bendravimui. Susitikimas su draugais pažadins malonius prisiminimus ir suteiks daug linksmų akimirkų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien teks prisiminti gal jau seniai pamirštą, tačiau taip ir neišspręstą problemą. Galite ir toliau nekreipti dėmesio į ją dėmesio, jei tik sąžinė nekankina. Liūdnų pasekmių neturėtų būti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Reikalams sutvarkyti turėsite įtempti visas jėgas. Labai reikalingą paramą jums suteiks bendraminčiai, kurių interesai sutampa su jūsų tikslais. Venkite įtarumo, slapukavimo, pavyduliavimo ir nesaikingumo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iš pat ryto nesąmoningai lauksite kokio svarbaus įvykio, turinčio iš esmės pakeisti dieną, o gal net ir gyvenimą. Belaukdamas nekurkite naujų planų ir nesiimkite skubių veiksmų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jus apims noras pasireikšti darbe, nustebinti aplinkinius savo kūrybiniais gabumais. Ir jums pavyks tai padaryti. Tikėtina sėkmė ir asmeniniame gyvenime.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

 Romantiški santykiai pasieks apogėjų. Nuo jūsų elgesio šiandien daug kas priklausys. Būkite apdairus, tačiau ryžtingas ir jokiu būdu ne bailus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien galite ir privalote rasti laiko ir sau, ir kitiems. Teks itin racionaliai išnaudoti savo laiką. Dienos darbus pasistenkite baigti kuo anksčiau – antroje dienos pusėje galite pritrūkti energijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius