-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 18

Horoskopas vasario 18 d., penktadieniui

16-oji Mėnulio diena. Viena skaidriausių, sėkmingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Tai sielos poezijos, darnos diena. Sėkmingos pastangos atkurti darną pasaulyje taikiu būdu. Negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra, tuomet labai sėkminga diena.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Svarbu stiprinti sveikatą, daugiau ilsėtis, nesivelti į supainiotas, keistas istorijas, intrigas, nepasiduoti savęs gailėjimui, niūrumui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai puiki diena prekybininkams, medikams, pedagogams, žiniasklaidos darbuotojams: protas šiuo metu imlesnis, didesnis pastabumas, kruopštumas, gebėjimas analizuoti. Sėkmingas laikas mokslinėms konferencijoms, egzaminams.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasitikėkite savimi, išnaudokite visas likimo siunčiamas galimybes. Pradėkite svarbius darbus, skirkite ilgai atidėliotus pasimatymus. Būkite tvirtesni ir konkretesni bendraudami su įtakingais asmenimis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Netinkama diena rašyti skundus, bartis su valdininkais – nieko nelaimėsite. Pataupykite nervus ir nesivelkite į beprasmius ginčus. Intrigos gali nemaloniai atsiliepti jūsų karjerai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Reikėtų racionaliau planuoti finansus. Greitai gali atsirasti nenumatytų, bet būtinų išlaidų. Daugiau laiko skirkite išvaizdai, kūno priežiūrai – dabar tam tinkamas metas. Kuo daugiau bendraukite su aplinkiniais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei norėsite sulaukti aplinkinių pripažinimo, daug kalbėsite, diskutuosite, tačiau vargu ar padarysite tokį įspūdį, kokio tikėsitės. Imkitės konkrečių darbų, strateginių planų. Jei susikaupė nemažai profesinių reikalų, pirmiausia griebkitės tų, kurie sunkiausi ir nemaloniausi.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gebėjimas bendrauti, žavėti aplinkinius atvers jums naujų profesinių galimybių. Nederėtų apleisti ir žemiškų reikalų: grąžinkite skolas, mokėkite mokesčius – tikėtini nemalonūs pokalbiai su inspektoriais, antstoliais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Svarbiausia – nepasiduoti pirmam impulsui. Jei reikia patarimo, susisiekite su tais, kurie gerai jus pažįsta, kuriems kada nors padėjote.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Vadovams teks demonstruoti didesnį uolumą nei paprastai. Gerų rezultatų iš jūsų nesitikės, bet privalėsite išlaikyti ne vieną sąžiningumo testą. Pasverkite savo jėgas prieš imdamiesi didesnių darbų, svarbesnių pareigų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Reikės prisitaikyti prie kintančių aplinkybių, priimti esamą realybę arba kuriam laikui išsiskirti. Šiandien sunkiai valdysite padėtį, išgyvensite, jei įvykiai klostysis ne taip, kaip norite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ne vienas ženklo atstovas jausis pavargęs nuo nenumaldomo skubėjimo. Norėsite ramiai ir patogiai pagyventi, daryti tik tai, kas iš tiesų teikia malonumo. Finansiniai reikalai ir santykiai šiandien nebus tokie svarbūs: yra pinigų – gerai, nėra – užsidirbsite vėliau.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus. Ramiai ir protingai vertinkite savo galimybes, pasirinkite tai, ką geriausiai išmanote, kas garantuoja stabilumą ir sėkmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius