Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 02 24

Horoskopas vasario 24 d., ketvirtadieniui

23-oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei ketinate dalyvauti intrigose darbe – gali nukentėti Jūsų darbų kokybė, o kartu tai atsilieps ir finansiškai. Svarbiausia – neprarasti įdirbio ir nepaleisti vėjais gerų idėjų. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami fizinį darbą, sportuodami ar pramogaudami su draugais. Neverta klausyti kalbų, kurios paremtos ne argumentais, o spėlionėmis. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kelsite aplinkiniams pasitikėjimą kol veikla bus konkreti ir apčiuopiama. Viskas klostysis kuo puikiausiai, tačiau, jei teks pasikliauti intuicija, būsite linkę prisigalvoti nebūtų dalykų. Reikės daug kantrybės. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Profesijos srityje pažvelgę į savo rūpesčius iš šalies, suprasite, kad jie nėra tokie jau dideli. Jokiu būdu neatsisakykite dalykinių kvietimų, net jei kviečiantys žmonės nekelia pasitikėjimo. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Greičiausiai jausitės nelabai gerai ir nenorėsite bendrauti, aiškintis santykių, todėl neverskite savęs to daryti. Daugiau naudos būtų iš tos veiklos, kuri jums teikia malonumą – meditacijos, kulinarijos ar sporto. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Daugiau klausykitės – mažiau klausinėkite. Gauta informacija gali būti svarbi jūsų ateičiai. Netrukus galite sulaukti pasiūlymų, susijusių su nauju darbu ar karjera. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nebijokite judėti į priekį. Jei jūsų požiūris bus pozityvus, pasieksite žymiai daugiau, nei verkšlendami ir aimanuodami. Stenkitės išlaikyti savo poziciją ir nekaitaliokite jos kaskart, kai išgirsite naujos informacijos. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien sprendimus gali būti priimti sunkiau, nei paprastai. Ir tai ne dėl to, kad esate neinformuoti, o kaip tik – dėl informacijos pertekliaus. Jei pastaruoju metu darbe atliekate užduotis už kitus kolegas, metas tai sustabdyti ir pasakyti „ne“. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Lengviau nei bet kada seksis užmegzti vertingus ryšius ir juos išsaugoti. Informacija bus reikšminga ir svarbi. Jei ką išgirdote, užsirašykite ar iškart tuo pasinaudokite. Gali pasisekti ieškantiems darbo Šauliams. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasidavę sėkmės akimirkai, nerizikuokite asmeniniu turtu. Pinigų klausimas bus sudėtingas ir sunkiausiai prognozuojamas: lyg ir taupote, tačiau vis neužtenka. Derėtų dar kartą viską apskaičiuoti ir iš naujo pažvelgti į asmeninį biudžetą. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Žavės neįprasti reiškiniai, drąsūs žmonės ir dideli profesiniai projektai. Tačiau turite gerokai pasistengti, kad pasiektumėte tikslą. Derėtų dirbti įprastus darbus ir pasitenkinti mažomis pergalėmis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei būsite neobjektyvūs, ilgainiui turėsite dar daugiau nuostolių. Netinkama diena atvirai kovoti, konfrontuoti. Svarbūs bus santykiai su draugais, artimaisiais. Pasistenkite nelįsti į ginčus dėl niekų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius