-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 07

Horoskopas vasario 7 d., pirmadieniui

5–oji Mėnulio diena. Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis. Atsargiai duokite pažadus, tuo labiau priesaikas – šią dieną jos ypač svarbios, turi išskirtinę reikšmę bei ilgam užsitvirtina.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Draugai paisys jūsų žodžių, siūlymų, mielai patikės pramogų organizavimą. Blogas laikas tvarkyti juridinius reikalus. Mylimas žmogus bus linkęs užleisti jums lyderio pozicijas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Norai prasilenks su galimybėmis. Paguoda ta, kad tai truks neamžinai. Pataupykite, apskaičiuokite ir dirbkite toliau. Jei manote, kad esate netinkamai vertinami, per mažai jums moka, pats laikas ieškotis kito darbo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien visą dėmesį sutelkite į darbą. Neatidėkite rytdienai to, ką galite padaryti jau šiandien. Nors gali atrodyti, kad dirbate ne visu pajėgumu, vis tiek nenuleiskite rankų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nors esate gana teisingi aplinkiniams, gali būti, kad kai kuriuos dalykus vertinate šiek kitaip negu aplinkiniai. Nurimkite ir į viską kitaip pažvelkite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Svajones ir lūkesčius reikės kuriam laikui atidėti. Rizikinga pristatyti naujus projektus visuomenei – galite būti neteisingai suprasti, sukritikuoti. Galite sulaukti anoniminės pagalbos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Namiškiai slopins jūsų iniciatyvą keisti buitį, gyvenimo ritmą. Atrodo, kad tik jums vieniems rūpi namų reikalai, bet taip nėra. Tiesiog šiandien būsite kur kas veiklesni, išradingesni už kitus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Trokšite dėmesio ir meilės, todėl nesunkiai pasiduosite pagundoms. Būtinai pagalvokite apie esamo partnerio jausmus. Profesinėje veikloje prasideda įdomus ir perspektyvus metas: galite būti paskirti į aukštesnes pareigas, sėkmingai keisti darbo vietą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Norėsite ir galėsite daug nuveikti. Diena palanki naujiems dideliems darbams planuoti ir pradėti. Galite skirti susitikimus su svarbiais žmonėmis, vykti į tolimą kelionę. Koją gali pakišti tik seni ir pasyvūs partneriai, kurie kitaip nei jūs vertina darbą, susiklosčiusias situacijas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tyliau, ramiau ir švelniau pasiektumėte daugiau. Darbe – sėkmingas laikotarpis. Jei tik žinosite, ką turite nuveikti, ir imsitės to ryžtingai, nedramatizuodami, pasieksite labai daug.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Atrodys, kad galite kalnus nuversti. Iš tiesų dėl didelio žavesio ir įtaigumo galite labai daug nuveikti: pradėti naujus projektus, užbaigti seniai atidėliotus darbus. Būsite populiarūs. Lengviau bus sužibėti, nei išlaikyti tai, ką turite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nepalanki diena bendrauti su įtakingais asmenimis, vadovais dėl neatliktų darbų ir klaidų. Jei tik galite, pamėginkite nuo to išsisukti, atidėkite kitai dienai. Geriau viską daryti lėčiau, bet sklandžiau.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Turėsite daug neišspręstų problemų, kamuos daug neatsakytų klausimų. Tačiau atsako šiandien greičiausiai nesulauksite. Neužsiimkite darbais, kuriuos reikės kam nors priduoti, parduoti ar pristatyti visuomenei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius