-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 13

Naujajame „Ji“ numeryje dovana jums – taro kortos! Išsiburkite savo ateitį

Būrimas taro kortomis – vienas seniausių ateities pranašavimo būdų. Tai – simboliais užkoduota žinių visuma, padedanti pažinti save ir pasaulį. Jeigu norite sužinoti, koks likimas laukia ir kaip pasielgti sudėtingoje situacijoje, net nereikia eiti pas būrėją. Galite pati išmokti skaityti likimo ženklus.
2014 m. lapkričio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 46
2014 m. lapkričio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 46 / Redakcijos archyvo nuotr.
Temos: 2 Dovana Kortos

Kortas ir jų reikšmes rasite 46-ajame „Ji“ numeryje. Tad nepraleiskite numerio temos „Ką jums pranašauja taro kortos“ ir pati jas išsimeskite.

„Svarbiausia – išgirsti, ką sako širdis, ir atsiduoti likimui. Tada jis nestoja skersai kelio“, – sako daug užsienyje dirbantys fotografai Neringa ir Jurijus Azanovai, puslapio FotoJura.lt įkūrėjai. Tarptautinės teisės ir ekonomikos magistro diplomus jie jau senokai nedvejodami iškeitė į savo svajonę – fotografiją. Pora, kurią suvedė likimas, atskleidžia sėkmingo gyvenimo paslaptis. Kokios jos, sužinosite skaitydami interviu „Svarbiausia – nenustoti svajoti“.

 Iš Vilkijos miestelio kilusi Gabrielė Selmistraitytė Danijos sostinėje įsikūrė ne taip seniai. Būsima architektė čia tęsia išsvajotas studijas, kurias pradėjo Didžiojoje Britanijoje. Lietuvė prasitaria, kad krautis lagaminus ir įsikurti vis kitoje šalyje jai visai patinka. Kaip sekasi gyvenimas emigracijoje, kokių perspektyvų ar sunkumų laukia svetur, skaitykite interviu „Kopenhagoje nesijaučiu maža skruzdėlė“ (rubrika „Emigrantai“).

Tik saugus, mylimas ir tėvų rūpesčiu apgaubtas vaikas gali būti laimingas. Suteikti tai kartais būna labai sudėtinga. Suaugusieji dažnai šiltą bendravimą pakeičia materialiomis gėrybėmis ir beribe laisve. Atvirai – apie tai, kaip auginti laimingas, savimi pasitikinčias atžalas, skaitykite straipsnyje „Laimingas vaikas“.

Naujajame „Ji“ numeryje nepamiršome pasirūpinti ir jūsų puikia savijauta bei grožiu. Klysta manančios, kad pėdų priežiūra ir pedikiūras – tik vasarą aktualūs grožio ritualai. Priešingai, auliniuose batuose slepiama padų oda prakaituoja, sausėja, ragėja ir skilinėja intensyviau nei įprastai. Todėl kojomis turėtume tinkamai pasirūpinti net ir žvarbų rudenį, speiguotą žiemą. Kaip tą padaryti, sužinosite atsivertusi straipsnį „Pėdų priežiūra šaltymečiu“ (rubrika „Grožis“).

Tiek jauniems žmonėms, tiek senjorams visada aktuali tema – gražūs ir sveiki dantys. Šįkart pakalbinome Tarptautinio implantologijos centro MIR burnos chirurgą Soheil Becharą (Suhelis Bešara) apie dantų implantaciją. Jeigu smalsu, kaip implantuojami dantys, kas yra implantai ir iš ko jie gaminami, kokiais būdais galima atkurti prarastą dantį, skaitykite straipsnį „9 klausimai apie dantų implantaciją“.

Turbūt sutiksite, kad už galimybę paragauti gurmaniškų patiekalų, pagamintų iš retų gyvūnų mėsos ar pieno ir pagardintų egzotiniais prieskoniais, tenka pakloti apvalią sumą. Naujausiomis technologijomis sukurti gardumynai ar jų pakuotės taip pat gerokai paplonina piniginę. Jeigu smalsu sužinoti, kokias galimybes kulinarijoje suteikia šiuolaikinės technologijos, kad įmanoma paragauti ne paauksuoto patiekalo, skaitykite straipsnį „VIP maistas“ (rubrika „Spektras“).

Specialiai meksikietiškų serialų gerbėjoms parengėme straipsnį apie Christianą Meierį, išvaizdų serialų aktorių, suvaidinusį daugiau nei dvidešimtyje melodramų. Tubūt daugelis jo gerbėjų nustebs sužinojusios, kad šis gražuoliukas Lotynų Amerikoje ir kitose ispanakalbėse šalyse moterų mylimas ne tik dėl įkūnijamų personažų ekrane, bet ir kaip talentingas muzikantas. Norite sužinoti daugiau? Skaitykite straipsnį „Fortūna jį myli“.

Šiais laikais daugelis neįsivaizduoja gyvenimo be kokio nors gyvūnėlio. Ypač vaikai įsiprašo tėvelių nupirkti jei ne šuniuką, tai bent mielą jūrų kiaulytę. Smulkieji graužikai yra vieni populiariausių naminių augintinių. Dėl išvaizdos ir gero būdo jūrų kiaulytes labai mėgsta mažieji. Kaip prižiūrėti, maitinti šį gyvūnėlį, kad jis džiugintų šeimininkus, sužinosite perskaičiusi straipsnį „Viskas apie jūrų kiaulytes“ (rubrika „Namai/augintiniai“).

Naujajame numeryje rasite ne tik naudingų straipsnių, bet ir praplečiančių akiratį. Šįkart siūlome „pakeliauti“ po Kelafoniją. Šioje vienoje didžiausių Graikijos salų spalio vidurys pasitaiko auksinis – saulėtas ir karštas (rubrika „Laisvalaikiui/kelionės“).

Ir koks gi žurnalas be receptų?! Ar žinote, kad omletas gali tikti ne tik pusryčiams! Sotus, maistingas ir greitai paruošiamas omletas šeimai visada patinka, o dar ir nepabosta, nes jį galima gaminti su įvairiausiais priedais ir prieskoniais. Arba išsikepti nacionalinį, pavyzdžiui, ispanišką, o gal ir japonišką. Be to, net šaltas omletas tinka įvairiems užkandžiams...

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Redakcijos archyvo nuotr./2014 m. lapkričio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 46
Redakcijos archyvo nuotr./2014 m. lapkričio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 46

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius