-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 17

12-asis žurnalo „Ji“ numeris!

Nepamirškite, pirmadienį nuo pat ryto spaudoje jau galite ieškoti 12-ojo populiariausio savaitraščio moterims numerio. Kas jame laukia įdomaus?..
„Ji“ 2013 m. / Nr. 12
„Ji“ 2013 m. / Nr. 12 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.

Dažnai nusiperkame patikusio modelio drabužį net nepažvelgusios į etiketėje nurodytą audinio sudėtį, o paskui nusiviliame. Pasirodo, sijonėlis baisiai glamžosi, o suknelė elektrinasi. Specialistai pasakytų, kad taip nenutiks, jeigu mokėsime perskaityti etiketę ir įvertinsime audinio sudėtį.

Žinia, etiketėse mirga mums nelabai suprantami trumpiniai, pavadinimai. Todėl šios savaitės numeryje apžvelgėme pagrindinius audinius, jų savybes ir įminėme paslaptingus raktažodžius.

Taip pat kalbėjomės su lakūnu Olegu Ževžikovu. Beveik 18 tūkstančių valandų ore praleidęs vyras tikina, kad lėktuvai ne be pagrindo laikomi patikimiausia, saugiausia transporto priemone. Pilotas pasakoja apie kasdienį darbą, kurį daugelis žmonių laiko intriguojančiu ir jaudinančiu.

Mėgstančioms sukiotis virtuvėje siūlome pasigaminti morkų patiekalų. Iš šių daržovių galite ruošti ir sriubas, ir karštuosius patiekalus, ir net desertus!

 

Įdomios savaitės!

„Ji“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius