-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 01

Penktadienio horoskopas – gegužės 2 d.

Užgrius netikėta sėkmė ar lavina nenumatytų darbų? Veidą puoš plati šypsena ar į širdį pasibels liūdesys? Nekantraujate sužinoti? Tad nieko nelaukdami skaitykite astrologinę penktadienio prognozę specialiai jums!
Fotolia_57915758_Subscription_L
Fotolia_57915758_Subscription_L / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nors diena judri ir iš pirmo žvilgsnio viskas paprasta, tačiau ir reikalaujančių apstu. Jūsų kažkur skubančių (ypač ką nors pirkti ar parduoti), bus paklausta, kam jums to reikia, ar pakankamai lėšų turite ir ar pagalvojote apie tuos, kurie nuo jūsų priklausomi? Tačiau jei laiku paruošėte namų darbus – apeisite visas kliūtis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tikėsite, kad turite visko, ko jums reikia, o ko truks – pasiimsite iš tų, su kurias dirbate ar gyvate. Deja, jie bus kitokios nuomonės. Verčiau saugokite, ką įgijote, o svajones turėti daugiau – trumpam atidėkite. Įsigyti daiktai ges, greit nusibos arba tiesiog pasirodys niekam tikę. O tuos, kurie tikėsis uždirbti iš naujos veiklos – užklups netikėtumų kruša.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Mieliau rinksitės jums visai smagią taktiką – mažiau darbų, daugiau kalbų. Kai kas netgi patikės šia jūsų pasaka ir patrauks su jumis ieškoti laimės prie kavos puodelio ar dar kažin kur. Tačiau ilgai šiuo keliu nevažiuosite. Netrukus atsidūrę akligatvyje, būsite priversti plušėdami atsigriebti už visas prarastas dienos valandas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jus draskys abejonės: drąsiai nerti į įvykių sūkurį ar likti nuošalyje. Vienu atveju manysite, kad prarandate galimybę būti savimi, o antru – kad kažko netenkate. Kaip visa tai suderinsite – tokie bus ir dienos rezultatai. Bet kuriuo atveju, draugai ar žmonės, su kurias siekiate bendrų tikslų, neleis jums visiškai užsidaryti savo kiaute.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Stiprybės šaltinį šiandien rasite tarp draugų ir bendraminčių. Tiesa, entuziazmas kopti į pasirinktas aukštumas greitai blės dėl namie susiklosčiusių aplinkybių. Kita vertus, naminių pareigų našta jus išlaisvins nuo blaškymosi ir abejonių. Nors jūsų poreikių mechanizmas nuolat bus stabdomas, suderinę visus „už“ ir „prieš“, judėsite pasirinkta kryptimi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų valtį šiandien dažniausiai siūbuos jūsų neapsisprendimas. Nors jūs kaltę suversite bet kam, tik ne sau. Abejonių vedami įsivelsite į varginančius pokalbius, suplanuosite susitikimus, kurių prasmės nežinosite net jūs patys. Ir tik tada, kai susitaikysite su laikinais apribojimais, prieš savo akis įžvelgsite galimybių gausą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Žinosite, kaip elgtis, kad išvengtumėte sunkios pareigų naštos. Deja, ne visada iki galo įvykdysite sau iškeltus reikalavimus. O taip nutiks dėl to, kad jų sau sugalvosite ne vieną ir ne du. Kita vertus, jus iš duobės, kurią patys sau pamažu kasite, ištrauks jūsų gebėjimas pažvelgti į viską iš tolimesnės perspektyvos. Taigi, nevaržykite savęs.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Apetitas bus didžiulis ir greta savęs matysite ne vieną alkaną burną. Tačiau jų pamaitinti neskubėsite. Jums pavyks visus nuleisti ant žemės ir įtikinti, kad visų norų patenkinti neįmanoma. Tačiau nuolat kartodami žodį „reikia“, visus išvesite iš kantrybės. Bent retkarčiais nusimetę savo rūsčią miną, pasidžiaukite šiltais pavasariškos saulės spinduliais.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nekelkite sau šią dieną aukštų profesinių tikslų – džiaukitės galimybe atlikti nedideles, bet svarbias smulkmenas. Be to, dažniau atsižvelkite į patarimus, kuriuos negailėdami visą dieną jums bers jūsų partneriai. O jei atsiras priežasčių netikėti niekuo tik savimi, palaukite, kol debesis išsisklaidys, nes jis – nepavojingas.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Derinsite malonumus ir pareigas, negalvodami apie tai, kad kai ką jums svarbaus ar mielo dėl to prarandate. Viskam, kas bus svarbu, radę tinkamą vietą, manysite, kad sutvarkėte netvarkingą dienos įvykių srautą. Tiesa, draugų ar bendraminčių dėka įsivelsite į ne pačius džiugiausius žaidimus, bet sugebėsite juos laimėti neprarasdami nei vienos reikšmingos figūros.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Sunku bus atsispirti norui švęsti, pramogauti ir flirtuoti, tačiau niekaip neišvengsite būtinybės atlikti jums šiai dienai skirtas užduotis. Griežta vadovo ar vyresnio žmogaus ranka jums parodys, ką pamiršote atlikti ar atlikote ne itin kruopščiai. Liaukitės piktintis. Nėra tokių pareigų, kurios neišeitų, pasibeldus pavasariškam savaitgaliui.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dalis jūsų dienos laiko nutekės šeimos nariams, o jums tai bus maloniausia dienos dalis. Tiesa, privalėsite dalyvauti ne itin džiugiuose pokalbiuose. Kai kam atrodys, kad jūs pernelyg paviršutiniški ar bijote išreikšti tikrąją savo poziciją. Negaiškite laiko ginčams. Pasirinkite tokias priemones, kurios nugludintų net pačius nelygiausius paviršius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius