-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 29

Penktadienio horoskopas – gegužės 30 d.

Pasmalsaukite, ką žvaigždės jums pranašauja paskutinei šios savaitės darbo dienai.
Moteris angelas
Moteris angelas / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei per dieną neįvyks jokių naujienų – nesukite dėl to galvos. Vakare jų bus pakankamai, ypač jei atidžiai paklausysite, ką kalba jūsų šeimos nariai. O iki tol būkite tikri, kad atliekate viską nuosekliai, atidžiai ir be reikalo nesiblaškote. Dienai baigiantis skaniai ir sočiai pavalgyti norėsite taip pat, kaip ir iki soties patinginiauti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Didžiąją dalį dienos rūpinsitės savo saugumu. Tam naudosite visas jums žinomas komunikavimo priemones: klausytis bus nemažiau svarbu negu kalbėti. Be kuriuo atveju, būkite atsargūs, nes visus jūsų popierius gali sujaukti kiekvienas neatsargus žodis. Vakare negailėdami patarimų kaimynei ar sesei, būsite tinkamai išgirsti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien turite palankias sąlygas visiems įrodyti, kad nesate iš kelmo spirti. Tačiau nepersistenkite, ypač bandydami ką nors nauja pradėti. Vakare daug galvosite ir net kalbėsite apie tai, kaip pastorinti savo piniginę. Deja, dalis jūsų užgaidų liks neįgyvendinta, o ką dėl to apkaltinti – nei su žiburiu nesurasite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Darbo dienos metu erzinsite visus iniciatyvumo stoka. Tačiau tai kur kas geriau už beprasmišką skubėjimą. Tokiu atveju įsitikinkite, kad neprivėlėte beprasmiškų klaidų. Jei taip nutiktų, savo iškalbos dėka vakare jums pavyks dalį jų ištaisyti. O kreipęsi į draugus, gausite iš jų tai, ko labiausiai tikitės – supratimą ir palaikymą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nesuklysite, jei trumpam atidėsite planus apie ką nors nauja. Tiesa, planuoti nedraudžiama, bet atlikti konkrečius naujus žygius – nerekomenduojama. Vakarop jūsų žodžiai dažnai atsimuš į nežinią – veltui stengsitės būti išgirsti. Verčiau skirkite laiko apmąstymams, apie tai, kas kaip ir kada turi būti atlikta ateityje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien ore tvyrantis nerūpestingumas trukdys jums susikaupti ties jums svarbiomis smulkmenomis. Nesuklysite, atlikdami užduotis kartu su grupe, bet iki vakaro atsisakydami naujos ir neįprastos veiklos. Dienos pabaigoje susitikimai su draugais šildys. Gal būtent šį vakarą kartu nuspręsite kur ir kada norite nukeliauti?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jus lydintis lengvumo jausmas bus ir tikras, ir apgaulingas. Tiesą sakant, visą dieną sklandžiai eisis tik tai, ką esate pradėję anksčiau. Tiesa, atslinkus vakarui atlikti ką nors dėl savo ir kitų gerovės bus daug palankesnės sąlygos. Deja, jus lydės jausmas, kad įlipote ne į tą traukinį. Todėl pametę kelrodžius, paklauskite savo partnerių - kur jie.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien dalis dienos nueis niekais, kalbant vis apie tuos pačius dalykus. Stebėkite, ar tokiu būdu nepražiopsosite kažko labai svarbaus jums. Vakarop net ne visiškai reikšmingos frazės gali atverti jums ne vienerias duris. O jei vakare atsiraitoję rankoves kartu su antrąja puse griebsitės įgyvendinti bendrų darbų – nei akimirką nepasigailėsite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Judri ir nerūpestinga diena skatins nedideles klaidas. Jų pagrindas - nuolatinis žvalgymasis į tai, ko nori ar nenori kiti. Tik vakarop peržengsite slenkstį, už kurio bus matyti šis tas konkretaus ir apčiuopiamo. Tiesa, būkite pasiruošę sugaišti šiek tiek laiko gilinantis į keistas kitų žmonių paslaptis ir pagražinti savo namus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Darbo dienos metu visi aplink jus nerūpestingai klegės ir leis paskalas. Geriausiai jausitės nebūdami aktyviu šio veiksmo dalyviu, o versdami save daug ir kruopščiai dirbti. Vakare jums bus be galo svarbu ką apie jus jums sakys jūsų artimas žmogus. Kažkuri šio pokalbio dalis nuties ne vieną tiltą į jūsų širdis, jei išgrįsite tuo patikėti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kiek per ilgai šiandien mėgausitės galimybe pasikalbėti daug ir, greičiausiai, apie nieką. Galbūt pasirodys keista, bet tai kur kas geriau nei bet kokie bandymai užkopti į kokias nors iki šiol neužkoptas aukštumas. Vakare neatmeskite progos atlikti sveikatinimo procedūrą ir atlikti ką nors mielo dėl savo namų jaukumo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iki vakaro nesiveržkite į pirmaujančiųjų gretas – ten niekas nelauks jūsų išskėtęs rankų. Nedalyvaudami dienos šurmulyje, raskite sau patogią vietą ir joje atlikite kasdienes užduotis. Vakare nebus abejojančių, kad jūsų žodžiai ir veiksmai nesutampa. Ir patikėkite savo žavesiu, kai jums akį merks priešingos lyties atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius