-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 25

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 25 d.

Sveiki! Gražaus ryto, skanios kavos, šiltos dienos.
Penktadienis
Penktadienis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Įnikę į komandinius darbus, dažniau atlikite tai, kas buvo sėkmingai pradėta, nes naujos iniciatyvos bus lydimos aplinkinių abejingumo ir jūsų pačių nusivylimo. Tačiau tinginiauti jums neleis Marsas jau šiandien besidarbuojantis jūsų kasdienių darbų ir savijautos srityje. Jausmas bus toks lyg eitumėte prieš vėją, tačiau rankų nenuleisite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Geri tikslai tie, kurių siekiate ne pirma diena – tęskite, nepaisant to, jog kai kas jums neduos žadėtų lėšų ar jūsų nepalaikys. Didžiausios pergalės ir pralaimėjimai laukia kuriančiųjų, demonstruojančių savo kūrybą, auginančių vaikus. Veiksmo planeta Mergelės ženkle, todėl pravartu būti nuosekliems ir smulkmeniškiems. 

Taip pat skaitykite: Rudens mados tendencijos, kurias drąsiai galime skolintis kasdienybėje

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien noriai gilinsite savo žinias ir jomis dalinsitės kuo plačiausiai. Tačiau kiek plačiai jus girdės ir kaip gerai supras jūsų žodžius, kol kas nežinosite. Aktyvumu išsiskirsite namuose, nes šią jūsų sritį nuo šios dienos prižiūri Marsas. Nepasydami to, kad dalies jūsų ketinimų nepalaikys jūsų artimas žmogus, sieksite to, ką sumanėte.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien dairysitės tų, kurie norėtų su jumis dalintis materialiniais ar emociniais turtais, tačiau turėsite tik tiek, kur padirbėjote iki šiol. O dėl pakitusios Marso padėties, jūs savo tikslų sieksite kuo aktyviausiai bendraudami. Deja, tai nebus sklandu dėl sveikatos problemos. Nenuostabu, jei tapsite pernelyg kritiški, ko gali nesuprasti jūsų kolegos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius