-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 23

Pirmadienio horoskopas – kovo 24 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja naujos savaitės pradžiai...
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Matysite tik balta arba juoda, bet nesuksite dėl to galvos. Rinksite žinias, bet dalytis jomis nenorėsite. Vakare be vargo išmušite iš pusiausvyros kiekvieną, kuris išdrįs jums prieštarauti. Dėl šios ar kitų priežasčių ant plauko pakibs profesinės jūsų galios. Tačiau šis susidūrimas su rūsčia realybe jums bus vertinga pamoka.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Privalėsite į viską žvelgti blaiviu žvilgsniu. Tai jums seksis didžiąją dienos dalį, o jei pasistengsite – visą. Draugai ar kolegos negailės patarimų, o jūs be saiko ieškosite jums reikalingos informacijos, manysite, kad jos jums vis neužtenka. Vakare, bandydami kitiems įrodyti savo tiesą, pamiršite, ko iš tiesų siekiate. Pirmiausia susitaikykite su tuo, kas neišvengiama. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Darbe klausysitės ausis ištempę, kas ką kalba, tikėdamiesi iš to išpešti naudos. Deja, vilčių apie naudą bus kur kas daugiau nei realių rezultatų. Dėl tik jiems žinomų priežasčių, draugai pasistengs nustebinti jus ne pačiais patraukliausiais būdais. Vakare aistringu žvilgsniu viliosite visus savęs link, bet daugiau atbaidysite nei pritrauksite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte dažniau galvosite ne apie darbą, o buvusius ar būsimus nuotykius. Nepervertinkite savo jėgų, o dažniau įsiklausykite į esančiųjų greta nuomonę. Vakare darbe pasipils netikėtumų lietus, dėl kurio galbūt užtruksite darbe ar privalėsite pakeisti vakaro planus. O išgirdę priekaištų iš antrosios pusės, nuliūsite arba, priešingai, sutvirtėsite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte jausitės ant bangos, tiksliau gausite reikiamos informacijos, užmegsite naudingus ryšius, o darbai tirpte tirps jūsų rankose. Pakilę per aukštai, nesijauskite krintantys veidu į purvą, kai staiga jus pasieks keistos žinios iš tolimos šalies. Beje, vakare būkite atidesni savo ir artimųjų sveikatai, nes seni negalavimai gali priminti apie save.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte žinosite, kokiais būdais užmegzti tinkamą dialogą su antrąja puse ar dalykiniais partneriais, kad pasiektumėte savo tikslų. Deja, saikas per popietę nebus geriausias jūsų draugas. O paraginti nerti į meilės ar kitokius nuotykius, vargu ar būsite patenkinti rezultatais. Noro bus, bet galimybių – jokių. Tokiu būdu daugiau sugriūtų nei būtų pastatyta.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Meilė darbui – pagrindinė šios dienos tema. Ar liesite prakaitą namuose, ar darbo vietoje, vis tiek persidirbsite. Vakarėjant antroji pusė privers jus netekti amo, pranešusi keistą naujieną. Nuo to pasprukti nepavyks, o išeitis viena – ieškoti stabilumo ir tvirtybės tikruose dalykuose. Pavyzdžiui, tuose, kuriuos galima paliesti, pamatyti, užuosti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki vidurdienio atidžiai klausykitės ir daug išgirsite, kalbėkite ir būsite išgirsti. Po pietų būsite tvirtai įsitikinę tuo, ką darote ir net nenorėsite leistis į jokias diskusijas. Vakarop jūsų per dieną susikurtą idilę sujauks užgriuvusi darbų gausa arba netikėti darbotvarkės pokyčiai. Gilindamiesi į kiekvieną smulkmeną, sužinosite daug įdomių dalykų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šį rytą daugiau laiko skirsite ne malonumams, o pareigoms. Tačiau apie jas galvoti ar kalbėti norėsite mažiausiai. Dieną grumsitės už išlikimą, be entuziazmo atsisakydami jums malonių dalykų. Dėl to be jūsų valios į mintis gali atplaukti nepasitenkinimo debesis. Argi palūšite, jei sutiksite pirmąjį pasitaikiusįjį trukdį ar netekę jums brangios smulkmenos?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diena prasidės nuo nuoširdžių pokalbių, kurių metu daug vertingos informacijos perskaitysite tarp eilučių. Savo pasirinkimuose nedėkite visų lūkesčių į vieną krepšį, geriau ieškokite aukso vidurio. Vakaras bus harmoningas, jei nereaguosite į nepalankias situacijas ir nusimesite rūstumo kaukę. Ji artimiesiems keltų nemalonių jausmų, bet niekas nedrįstų jums prieštarauti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Užsidarę savyje, rytą skęsite prisiminimuose ar apmąstymuose apie finansines savo galimybes. Iš tiesų, neafišuodami savo minčių ir atliktų darbų, kur kas greičiau įveiksite dienos užduotis. Tačiau nepervertinkite kolegų teikiamos pagalbos. Vakare išgirsite keistų naujienų, kurios privers jus dar giliau užsisklęsti savyje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte bus nemažai temų, kurias norėsite aptarti su kolegomis ar bičiuliais. Popietinės nuotaikos nedžiugins jūsų, bet žinosite būdų, kaip ją praskaidrinti. Dėl visa ko nepersistenkite, kai kolektyve bandysite pasirodyti išskirtiniais ar daug žinančiais. Pasirinkite kuklesnį vaidmenį ir tada, kai draugams padėsite įveikti jų problemas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius