-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 18

Rytas su Valdemara

Astrologės patarimai šeštadieniui.
Valdemara
Valdemara / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Šį šeštadienį galite sau leisti apsipirkinėti. Jei pats nenorite, tai galite palydėti tą, kuris labai mėgsta ir nori nusipirkti ką nors naujo. Tinkama diena prekybai, piniginiams mainams. Tinka pirkti ir parduoti informaciją, automobilius, ryšio priemones. Labai naudinga kažką naujo sužinoti ir išmokti. Labai tinkama diena kelionėms, burtams ir užkalbėjimams. Tik nereikia tvarkyti namų, kviestis svečių ir gerai būtų, jei nieko neskalbtumėte.

Valgyti tinka įvairias užkandėles, salotas, sumuštinius. Netinkama diena gaminti ir valgyti įmantrius patiekalus. Galva turi būti labai blaivi, pilna aiškių minčių, todėl visiškai netinkama diena gerti alkoholį.

Tinka rengtis naujais drabužiais. Rekomenduojama geltona, žydra, mėlynai žalia spalva.

Jei šį šeštadienį jums sulūš lazda, skėtis, kniedės, spaustukai ar žiedas, suges užtrauktukas – tai rodiklis, kad jau padarėte kažkokių negerų dalykų, dėl kurių nukentėjo jūsų artimi žmonės, todėl dabar esant bėdai niekas neskubės jums į pagalbą.

Labiausiai šią dieną seksis stipraus kūno sudėjimo, vidutinio ūgio, turintiems šviesius plaukus ir plačias akis pareigingiems vienišiams.

Dienos horoskopus 12 zodiako ženklų skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius