-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 11

Savaitės horoskopas – rugsėjo 12–18 d.

Nauja savaitė – naujos prognozės. Pasidomėkime astrologinėmis įžvalgomis.
Šypsena
Šypsena / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje pasikalbėti su kolegomis apie darbų eigą bus svarbu, tačiau ar tie pokalbiai bus džiugūs, nežinia. Veikiau reikės išsitraukti kuo atokiau atidėtas temas, užduotis ar veiklas ir, nuo jų nuvalius dulkes, įtikinėti savo bendradarbius, kad jos vertos dėmesio.

Savaitgalio pradžia sutaps su Mėnulio užtemimu Žuvų ženkle, kai svarbu apginti savo vidinį pasaulį ir išgydyti sielos žaizdas, neignoruojant užduočių, kuriomis reikia pasirūpinti čia ir dabar. Savaitgalį atsidūrę netikėtame santykių vingyje, priežasties ieškokite savyje ir nepraleiskite progos originalais būdais pademonstruoti savo žinių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje kaip niekad svarbu bus pasikalbėti apie vaikų auklėjimą, lėšas atžaloms ar laisvalaikiui, ieškoti rėmimo kūrybiniams projektams ir panašiai. Taikos bus maža ir neapleis jausmas, kad lipate ant to paties grėblio, tačiau kitaip elgtis negalėsite.

Savaitgalis pasitiks užtemimu jūsų bičiulių ir komandos veiklos srityje. Regis, bus įmanoma atskirti pelus nuo grūdų, tačiau šis žaidimas nebus lengvas, primenantis, kad esate nuo kitų priklausomi. Turėdami planą užtarnauti jų palankumą, rasite iki šiol nebandytų kelių, tačiau keistus sprendimus įgyvendinti buityje bus sunkoka.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje bus pašnekesių namuose apie šeimą ir su savo tėvais ar seneliais, bus prisiminimų ir visko, kas leidžia parodyti, kokio gėrio savo namuose nepastebėjote ir, deja, pamatyti tuos ar tas priežastis, kurios trukdo kurti kokybišką privačią erdvę. Už kai ką artimą gali tekti pakovoti ir ginant savo asmeninę erdvę.

Pasibaigus darbo savaitei įvyks Mėnulio užtemimas jūsų gyvenimo tikslų ir statuso srityje. Galimas daiktas, kad pamatysite, jog ne ta kryptimi važiuojate ir pasirinksite kitą traukinį. Neįprastos savaitgalio veiklos su bičiuliais įkvėps naujiems žygiams, tačiau įneš sumaišties santykiuose su vaikais arba trikdys jūsų asmeninę saviraišką.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje netrūks susitikimų, pasimatymų ir net pažinčių, kuriose dažnai klausite savęs: „kur aš tai mačiau?“ Ir visa tai nepagerins jūsų darbų kokybės ar savijautos, o, priešingai, kels chaosą jūsų kasdienėje darbo aplinkoje, namuose ar trikdys jūsų įprastą dienos režimą.

Savaitgalio pradžioje ne kokia dovanėlė – užtemimas Žuvų ženkle. Laimei, jūs jame atrasite daugiau stiprybių nei silpnybių, ypač, jei peržiūrėsite savo įsitikinimų sąrašą ir pasakysite „sudie“ tam, kam pasibaigė galiojimo laikas. Be to, noriai imsitės permainų buityje, kurioms sutikimą teks gauti iš savo šeimos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitė prasidės diskusijomis apie pinigus, uždarbį, vertybes, pirkinius ir kitas išlaidas. Jose nebus lengva rasti tinkamiausią sprendimą, o valdys noras rizikuoti ir įdėti maksimumą pastangų tam, kad kiti patikėtų, jog galite, sugebate ar turite daugiau už kitus.

Savaitė pasibaigs užtemimu Žuvų ženkle, todėl jums vertybių temos išliks aktualios. Tiesa, šiuo atveju turėsite perdėlioti prioritetus ten, kur sudėti ne jūsų, o kitų žmonių pinigai. Apsisprendimai dėl rėmimo, testamento ar kreditų gali atsidurti pirmame plane, o jei degte degsite savaitgalį noru išbandyti neįprastą pramogą – pirmyn. Beje, susitikimų planą teks koreguoti dėl netikėtai iš toli gautos informacijos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jūsų vertėtų pasiklausyti, tačiau įsakyti to negalėsite, ypač savo šeimos nariams. Nekreipdami dėmesio išsakysite dalykus, kurie gulėjo galvoje ne pirma diena ir būsite tikri, jog už jus niekas to neišspręs. Regis, namiškiai kažkokiu būdu sumanys sutrikdyti jūsų pastangas parodyti savo „aš“, tačiau jūs įnirtingai kovosite už savo vietą po saule.

Savaitgalis užklups užtemimu priešingoje Zodiako pusėje. Partnerystė – tai sritis, kurioje nuo šiol greičiausiai daug kas bus kitaip nei iki šiol ir čia ne paskutinėje vietoje jūsų nuomonė ir įvykiai šeimoje. Be to, rasite, kaip įtikinti namiškius prisijungti prie naujų neįprastų žygių, tačiau ne kaip seksis bet kokios dalybos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje mokysitės laikyti liežuvį už dantų ir savo mintis išsakyti tik sau. Nors bus provokuojančių įsitraukti į daug žadančius pokalbius, atidžiai saugokite savo vidines erdves ir neišsižadėkite savo svajonių, o juo labiau jų neišplepėkite.

Savaitgalis priartės kartu su Mėnulio užtemimu jūsų kasdienybės ir sveikatos srityje. Laikas suprasti, kas trukdo jums būti sveikiems ir darbingiems bei pradėti naują, sveikesnį ir produktyvesnį gyvenimo etapą. Asmeniniuose santykiuose tikras chaosas: aistrą keičia nusivylimas (ir atvirkščiai), tačiau bet kuriame susitikime ar išvykoje randate priežastį nustebti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje bus ką pakalbėti su kolegomis ar bendražygiais, o tie pokalbiai kartais gali nuskambėti lyg koks aidas iš praeities. Kažin ar jie ką nors išspręs, tačiau tikrai padės kitaip pamatyti jūsų situaciją komandoje ir jūsų indėlį į komandos sėkmę.

Mėnulio užtemimas Žuvų ženkle, įvyksiantis vėlų penktadienio vakarą, jums labiausiai susijęs su jūsų saviraiška, mėgstama veika ir jūsų atžalomis. Kažkas šioje vietoje gali iš esmės pasikeisti, jei neužmerksite akių, matydami nemalonią tiesą. Be to, savaitgalį skubėsite įsigyti originalių daiktų buičiai, tačiau nerasite harmonijos savo viduje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje bus ką pakalbėti su vadovybe ar tais, nuo kurių priklauso jūsų socialinis statusas, profesinė sėkmė ir panašūs dalykai. Būsite taip nusiteikę laimėti bet kokią konkurencinę kovą, kad žodžių nevyniosite į vatą, o savo veiksmais, pribloškiančiais kitus, tiesiog didžiuositės.

Savaitgalis atslinks nešinas ne kokiomis dovanomis – užtemimu Žuvų ženkle. Laimei, visur galima rasti vilties grūdą, jei tik nesiliauji ieškojęs sprendimų ir nevengi žiūrėti tiesai į akis. Šįkart to reikės jūsų namuose. Savaitgalį dar aktyviai pramogausite, tačiau ne visi draugai plos katučių, išgirdę jūsų kvietimus prisijungti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje reikės pasitelkti įtikinėjimo meną, jei norėsite būti išgirsti. Tačiau labai dėl to nepersistenkite ir daug nesitikėkite, antraip liksite prie sudužusios geldos. Be to, kai kurie asmenys, užuot tapę jūsų pasekėjais, jums primins ankstesnes klaidas, o žaizdas jums patiems teks išsilaižyti.

Pasibaigus paskutinei darbo savaitės dienai įvyks Mėnulio užtemimas jūsų bendravimo ir artimos aplinkos srityje. Puikus laikas mesti šalin ryšius, kurie jums trukdo, ir sukurti komfortiškesnę terpę bendravimui. Savaitgalį jūsų pastangos dėl šeimos bus neryškiai matomos, bet veiksmingos, tačiau trikdys dviprasmiškos situacijos dėl šeimos įtakų ar praeityje suformuotų įpročių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžios temos gali būti nepatogios, priverčiančios gilintis į uždraustas temas, priminti, ką kiti jums yra skolingi, pripažinti savo priklausomybę nuo kitų ir kalbėtis apie tai, apie ką mieliau patylėtumėte. Galima trintis tarp komandos narių dėl nesugebėjimo išgirsti ir nenoro dalytis.

Savaitgalis prasidės užtemimu, vyksiančiu vėlyvą penktadienio vakarą. Dėmesio centre jūsų vertybės, pinigai ir jūsų talentai, kai kyla nenumaldomas noras daryti sprendimus, kurie amžiams pakeis jūsų netenkinančią situaciją. Jei viskas šiose srityse puiku, priimkite keistą bičiulių pakvietimą ir pamirškite, jog yra viena tiesa.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje tikras „deja-vu“, ypač, kai dairotės po savo santykius. Ta tema jau kalbėjote? Be abejo. Ir apie tai jau diskutuota? Nėra jokių abejonių. Neskubinkite įvykių, norėdami pagaliau gauti atsakymą, antraip subyrės tai, ką taip ilgai bei kantriai statėte, ir būkite pasiruošę klausytis.

Prieš pat savaitgalį užtemimas jūsų ženkle, pastatysiantis jus akistata prieš realybę, kurią turite pamatyti. Ji nedžiugina jūsų akių, nepakylėja jūsų dvasios, o jūsų asmenybė tūno kamputyje, bijodama išlįsti į dienos šviesą? Vadinasi, laikas pasakyti „stop“ ir eiti kita kryptimi. Na, o jei savaitgalį pasipainios keistokas būdas pagerinti materialinę padėtį, sakysite: „kodėl gi ne?“.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius