-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 18

Savaitės horoskopas – rugsėjo 19–25 d.

Ką naujo atneš savaitės horoskopas?
Kraštovaizdis
Kraštovaizdis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje su priešingos lyties atstovais ryšius megsite lengvai, tam panaudodami žinias ir optimizmą. Regis, ir patys ant jausmų kabliuko tokiu būdu užkibsite.

Savaitės viduryje įsisenėjusias sveikatos ar darbo problemas lyg kokias saulėgrąžas gliaudysite. Be to, Saulė pereis į jūsų partnerystės ir socialinio gyvenimo sritį Svarstykles. Tiesa ta, kad jums dabar labiausiai reikės artimų santykių ir saviraiškos sociume.

Prieš pat savaitgalį pakis Veneros padėtis, jums sustiprindama dramų santykiuose ir intymumo troškimą ir suteikdama daugiau progų gauti dovanų ar palaikymo iš kitų asmenų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje turėsite priežastį patikėti, kad bet kas įmanoma, kai yra daug rankų ir galvų, norinčių pasidarbuoti.

Savaitės viduryje ne tik įtikinamai kalbėsite, bet ir savo žodžiais paveiksite tuos, kurie iki šiol nenorėjo jūsų girdėti, pavyzdžiui, jūsų atžalos. Beje, Saulė ketvirtadienio vakarą pereis į harmonijos ir partnerystės ženklą. Jums tai laikas, kai galite sėti diplomatijos ir gerų santykių sėklas darbo vietoje.

Savaitės pabaigoje ir Venera keis ženklą. Kol ji viešės Skorpiono ženkle, norintiems meilės, šilumos ir, žinoma, aistros, visgi dažniau reikės atsižvelgti į savo partnerių poreikius. Negana to, metas stiprinti savo populiarumą ir plėsti socialinių pažinčių ratą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje jausmai liesis laisvai, o jums surasti būdų, kaip patraukti priešingos lyties dėmesį ir juos sužavėti bus vienas juokas.

Savaitei įpusėjus Saulė pradės kelionę Svarstyklių ženklu. Augs noras pramogauti, mylėti, žaisti, šėlti su vaikais, kurti ir demonstruoti pasauliui savo kūrinius, o ir progų tam bus apstu. Be to, naminiams galvosūkiams, ypač dėl lėšų panaudojimo, atsiras tinkamų sprendimų.

Nuo savaitgalio Veneros padėtis Skorpiono ženkle jums trukdys reikšti jausmus, skatins nepasitikėjimą savo jausmų objektu, tačiau padės aistringai darbuotis, rūpintis buitimi, maistu ir išties mylėti savo darbą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jūsų namai turbūt kvepės pyragais ar taps vieta, kurioje mielai lankysis visi, kuriems norisi pasišildyti prie jūsų namų židinio ar pasigardžiuoti jūsų rankų darbo skanumynais.

Savaitei įpusėjus dings kliūtys, trukdžiusios susitarti su savo partneriais. O dėl Saulės, pradėjusios kelionę Svarstyklių ženklu, tiesiog pražysite, galėdami daugiau laiko skirti savo jaukiam lizdeliui ir visiems tiems, kurie jame gyvena.

Prieš pat savaitgalį Venera pereis į paslaptingąjį ir aistringąjį Skorpiono ženklą. Ypatingai jausmingi, be galo susižavėję, šiek tiek pavydūs, aistringai pasišventę savo pomėgiui ar išskirtinai kūrybiški – štai kokie tapsite dėl jos įtakų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžia smagi ir žavi, kai galva sukasi nuo pažinčių, susitikimų ir pasiūlymų gerai praleisti laiką. Esant tokioms aplinkybėms, atsisakyti pasiūlymų pasižmonėti, būtų tikra nuodėmė.

Savaitės viduryje galų gale gausite atsakymus dėl galimybių uždirbti ar pritaikyti darbo vietoje savo įgūdžius. Pokalbių daugės kaip ir susitikimų, pasikeitimų naujienomis ar išvykų. Nenustygsite vietoje dėl to, kad Saulė įsikurs jūsų komunikavimo srityje.

Savaitgalį jaukumas ir grožis namuose taps jūsų geros nuotaikos ir puikios savijautos priežastimi. Sieksite, kad be jūsų žinios niekas neįvyktų, bet dėl vieno vienintelio tikslo: kad namuose įsiviešpatautų grožis, meilė ir jaukumas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jūsų namuose gali atsirasti naujų daiktų, nes taip norėsite patobulinti savo namus, savo asmeninę užgaidą išpildyti ar įvykdyti šeimos nario prašymą.

Savaitės viduryje jūsų žodžiai pasieks tikslą, ypač, jei tas tikslas – jūsų vaikų ausys ir mintys. Saulė ketvirtadienį paliks jūsų ženklą, įsikurdama Svarstyklėse. Jūsų finansinė gerovė taps pirma jūsų prioritetų sąraše.

Prieš savaitgalį Venera įsikūrusi Skorpiono valdose jūsų bendravimui su artima aplinka suteiks daugiau ryškių spalvų, padės susitikti su įdomiais žmonėmis, kai ko išmokti ir pasidalinti tuo, kas jums aktualu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje bendravimas jus taip įtrauks, kad jausitės pakylėti, mylimi ir reikalingi, o tai jau bus rimta priežastis suspėti visur, kur tik gali jūsų prireikti.

Savaitės viduryje namiškiai prirems jus prie sienos tam, kad atsakytumėte į jiems ilgai rūpėjusius klausimus. Be to, ketvirtadienio vakarą Saulė ims šviesti jūsų ženkle. Panašu, kad ir jūsų suspindėsite kartu su ja. Nėra geresnio laiko pasirūpinti savo įvaizdžiu.

Savaitgalį jausmų planeta paliks jūsų ženklą, atkreipdama jūsų dėmesį į asmeninių vertybių sritį. Kada, jei ne dabar pagerinti savo materialinę padėtį, gauti dovanų, įsigyti gražių daiktų ir pranešti visiems, kuo esate talentingi?

TAIP PAT SKAITYKITE: Prestižiniu laikomą darbą iškeitusi į kalanetiką Eglė Afanasjeva: „Tai, ką darai, turi teikti džiaugsmą“

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šios savaitės pradžioje, bent jau širdies gilumoje, tikrai patirsite teigiamus jausmus, pavyzdžiui, dėl to, kad kažkas įteiks jums dovaną ar kokiu nors būdu įrodys, kaip jus vertina.

Savaitės viduryje komandiniai pokalbiai suteiks jums svarbios informacijos ir padės pakeisti kai kuriuos jūsų bendravimo aspektus. Be to, Saulė perėjusi į gretimą ženklą, suteiks jums šiek tiek laiko peržiūrėti savo nueitus kelius ir apsivalyti nuo to, kas trukdo jūsų saviraiškai.

Geroji savaitgalio žinia ta, kad jūsų ženkle įsikurs Venera. Jūsų patrauklumas bus matomas iš toli, o jei dar šiek tiek daugiau laiko savo išvaizdai skirsite, kiti negalės nuo jūsų atitraukti akių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje jūsų pastangos nenueis vėjais – bet kuris jūsų bendražygis bus sužavėtas jūsų iniciatyvų. Taigi, nesėdėkite rankų sudėję, jei tik turite kokį vertingą sumanymą.

Savaitės viduryje kalbėkitės su savo darbdaviu, jei turite ką vertingo pasiūlyti. Net jei kelis kartus iki šiol esate dėl to gavę neigiamą atsakymą, bandykite laimę dar kartelį. Ketvirtadienį Saulė apšvies jūsų komandinės veiklos sritį. Tai metas, kai galite tapti lyderiu tarp tų, kurie dega vienu tikslu.

Savaitgalį galėsite pasinaudoti pauzės simboliu jausmų, malonumų ar finansų srityje. Reikšmingus pokyčius atidėkite ir venkite pagundų, viliojančių paragauti slaptą uždraustą kąsnelį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžia motyvuojanti veikti dėl to, kas leidžia jums pasiekti populiarumo darbo vietoje, nors tie motyvai žinomi tik jums ir jų šaltinis, regis, praeityje.

Savaitės viduryje jūsų žodis bus reikšmingas, gilus ir turbūt paskutinis bet kokioje diskusijoje. Laimei, dėl to išloš visi, kurie tik norės jus išklausyti, jumis patikėti ir iš jūsų pasimokyti. Pakitusi Saulės vieta, sustiprins jūsų profesines ambicijas ir suteiks daugiau galimybių jas patenkinti.

Prieš savaitgalį jausmų planeta, aplankiusi Skorpiono ženklą, jums primins, kaip gera turėti draugų ir bendraminčių. Ir jei numalšinsite pavydo ir nepasitikėjimo kirminą, jums bus leista pajusti, kokia palaima turėti savo komandą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje apsikeitimas požiūriu, mintimis ir žiniomis su savo grupės nariais bus toks sklandus ir toks užburiantis, kad jūs pasijusite esą devintame danguje. Griebkite progą už uodegos!

Savaitės viduryje visai neprastos patirtys. Viena jų, tai išgvildentos mįslės, kurios iki šiol buvo pažymėtos tabu ženklu. Kita, tai Saulės vizitas oro ženkle. Metas apsidairyti kuo plačiau, planuoti tolimas keliones, susikoncentruoti į studijas ir skleisti savo pažiūras.

Prieš pat savaitgalį Venera pradės viešnagę jūsų karjeros srityje, todėl tiesiog pražysite, kai būsite pastebėti ir pagirti už savo nuopelnus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžia džiugi tiek, kiek jūs norėsite paskirti savo laiko ir energijos tiems, kuriems ji labiausiai reikalinga. Panašu, kad nuo to priklauso jūsų statusas.

Savaitei įpusėjus aptarę su savo antrąja puse ar darbo partneriais savo tikslus pastebėsite, kad tai, kas buvo nesuprasta ar neišgirsta, galų gale pasieks adresatą. Be to, Saulė įsikūrusi Svarstyklių ženkle, bus ženklas atsisakyti kažko, kas jums nereikalinga.

Savaitgalį pradėsite kartu su Venera vandens ženkle, kai sekasi plėsti savo akiratį, įgyti vertingų žinių ar jomis pasidalinti, susipažinti su naujomis kultūromis ar sustiprinti savo tikėjimą.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius