-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 06

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 6–7 d.

„Šeštadienį gali kilti nesusikalbėjimų su vyresniais žmonėmis. Atidžiai tvarkykite dokumentus, verčiau nuveikite mažiau, bet be klaidų. Sekmadienį santykių tema taps ypač aktuali. Gali būti sudėtinga bendrauti harmoningai, nes bus svarbu pademonstruoti savo nepasitenkinimą. Jei tik galite, venkite spręsti santykių problemas būtent šiandien“, – pataria astrotarologė Lana Kutkytė.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį bus nedidelių neatidėliotinų reikalų, kuriuos įvykdyti gali sutrukdyti optimizmo trūkumas ar neva svarbesnės kitų žmonių problemos. Prabilę, suprasite, kad jūsų žinios šlubuoja, todėl derėtų šį tą pasikartoti. Sekmadienį išpasakoję savo svajones, kažin ar būsite suprasti, tačiau pavyks išpildyti antrosios pusės prašymą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį norėsite praleisti romantiškai, tačiau sunkiai seksis išaiškinti tam svarbiausiam žmogui, kas ji – toji romantika ir su kuo ji valgoma. Turėdami prašymų, regis, nieko nepešite. Sekmadienio pašnekesiai su draugais gali palikti jus be žado ir su sudužusiomis viltimis, tačiau vienai kitai užduočiai įvykdyti pagalbos ar net šiek lėšų atsiras.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį visiems kvaršinsite galvą dėl noro įvesti namuose tvarką ir pasirūpinti namų jaukumu. Galimi talkininkai veikiau trukdys nei padės. Negana to, pirštu parodys į jūsų klaidas. Sekmadienį jūsų asmeninio gyvenimo tikslai tols, užuot artėję, tačiau dar kartą įsitikinsite, kad šalia yra žmogus, į kurį galite atsiremti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šukuosena pagal Zodiaką: kas jums tinka ir kada geriausia kirptis?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį poreikis bendrauti, susitikti ar kur nors išvykti tiesiog užvaldys, bet kas iš to, kai pareigų našta net vasarą nesumenksta, o, priešingai, jus vyte veja darbuotis. Sekmadienį tapsite kiek sėslesni ir kiek labiau norintys privatumo. Pasistengsite pasijusti reikalingi artimiesiems, tačiau vos išsakę savo nuomonę, norėsite ją atsiimti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį taip saugosite tai, ką turite, kad net prarasite gerą progą įsigyti jums reikalingų daiktų. Kita vertus, gal taip ir geriau, nes šlubuos jūsų gebėjimas atskirti gražius daiktus nuo neskoningų. Sekmadienį pasirūpinkite viskuo patys, nes visos žadėtos dovanos jūsų nepasieks. Laimei, bus šis tas svarbaus, dėl ko be kliūčių susitarsite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį pasitikėkite savimi, tačiau kai kas iš jūsų šeimos gali pajudinti šiuos pasitikėjimo pamatus ne pirmą dieną kamuojančiais uždaviniais ar bandymais jus užtildyti. Sekmadienį bus kiek lengviau, jei būsite pasiruošę spręsti vis atidedamas namines problemas. O viltingi pašnekesiai su artimu žmogumi pasirodys esą tik muilo burbulas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį kažin ar labai norėsite bendrauti, tačiau jūsų norų niekas nepaisys. Kvies į susitikimus ir tempte tems jus už liežuvio, turbūt norėdami išpešti kažkokias jūsų paslaptis. Bent jums taip atrodys. Labai tikėtina, kad viskas bus atvirkščiai. Įsivaizdavimų pakaks ir sekmadienį. Laimei, bus dar šio to vertingo, pavyzdžiui, gausite jums reikalingų žinių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį pasaulis gali jums pasirodyti ne pati svetingiausia vieta: draugai nevertins jūsų, o jūs, savo ruožtu, prarasite pasitikėjimą savimi. Gal pritrūksite finansų, kad jūsų pramogos grupėje būtų visavertės? Sekmadienį dažniau prikąskite liežuvį, antraip draugai ar jūsų atžalos jus apkaltins melagystėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kodėl vasarą sumažėja kraujospūdis? Kardiologo patarimai, kurie pagerins savijautą

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį taikysite tinkamai, tačiau kažin kodėl nepataikysite. Vienais atvejais negausite laimikio, o kitais – jūsų žodžius išblaškys vasariški vėjai, užuot nuskrieję į pasirinktą taikinį. Sekmadienis nebus atgaiva tiems, kurie nori būti tikslūs ir konkretūs kalbėdami, tačiau leis pajudinti užvilkintus komandinius sprendimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį norėsite būti optimistais, bet nepavyks dėl visokiausių aplink vyraujančių nuotaikų ir kažkieno noro priminti jums šį tą nemalonaus, užmynus ant nuospaudų. Sekmadienis išauš giedresnis, tačiau iš dalies tai bus tik iliuzija – bus daugiau pramanų nei tiesos. Kita vertus, galėsite save paguosti radę praeityje atspirtį imtis vieno iš savo tikslų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį komandiniai žaidimai vyks apgailėtinai, per daug konkuruojant, bet per mažai patiriant džiaugsmo. O paprašyti išsakyti tai, kas guli ant širdies, pasijusite įspiesti į kampą arba nerasite tinkamų žodžių. Sekmadienį jūsų pasiūlymai kitiems atrodys mažų mažiausiai juokingi, todėl mieliau domėkitės tuo, kas aplink jus, užuot demonstravę dosnumą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį turbūt leisite ne vieni ir, nors poreikis turėti žmogų šalia viršys vienatvės poreikį, vienam kitą suprasti gali būti tikras iššūkis. Tačiau tiems, kuriuos užveda varžytuvės, vyraujančios energijos gali būti kaip tik. Sekmadienį kalbėdami su juo ar ja verčiau patylėkite, rodydami nebylų susižavėjimą.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius