Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 01 31

Savaitgalio horoskopas – vasario 1–2 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį jausitės stiprūs tiek, kiek patys to norėsite. Visomis jėgomis bandydami laimėti – pralaimėsite. Verčiau rinkitės aplinkkelius. Užuot piktinęsi dėl per didelio emocijų kiekio ore, atraskite savyje tokių gebėjimų, kaip empatija. Geroji žinia – tai Veneros direktyvinis judėjimas, leisiantis jums pajudinti užstrigusius profesinius siekius ir užglaistyti nesusipratimus darbe. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šį savaitgalį, kai vyrauja vandens stichija, išlipti sausiems iš vandens jums padės nuojauta ir  gebėjimas suburti aplink save patikimą bendraminčių komandą. Iš tiesų, gerai savijautai šiomis dienomis užteks susitikti su draugais ir iš širdies pasikalbėti. Be to, galėsite įkvėpti gaivaus oro pilna krūtine ir išsiruošti pažinti pasaulio, nes jūsų ženklo valdovė pagaliau ima judėti teisinga kryptimi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį džiaugsitės savo triūso vaisiais, daugiau galvodami ne apie asmeninę naudą. Jus pastebės, bet už tai jums bus atseikėta keliais nepatogumais. Juos įveiksite dažniau skaitydami ne žodžius, o tai kas išsakyta tarp jų. O jei pastaruoju metu buvote giliai įklimpę į nesusipratimus intymiuose santykiuose ar problemas dėl bendro turto, tuoj išvysite dienos šviesą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Planetos vandens ženkluose savaitgalį atneš jums trokštamą atgaivą. Tiesa, šeštadienį nevenkite pasitikėti  šeštuoju jausmu. O sekmadienį, norėdami išsaugoti savo tobulą pasaulį, imkitės atsakomybės už savo veiksmus. Lengviau atsikvėpsite ir dėl pasikeitusios Veneros krypties, kuri pastarąjį mėnesį turbūt drebino jūsų santykius su antrąją puse.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitgalį tapsite keistų nesusipratimų liudininkais. Norėdami to išvengti ar užglaistyti nelygumus, panaudokite visą savo išmonę ir išmokite ne dominuoti, o bendradarbiauti. Praėjęs mėnuo jums pasiūlė atlikti ne vieną korekciją kasdienybės reikaluose ar apmąstyti savo klaidas, atliekant kasdienes užduotis. Dabar galite su viltimi pažvelgti į priekį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį žaiskite sąžiningus žaidimus, labiau pasikliaudami ne savo, o antrosios pusės nuomone. Be to, tikėkite ne tik tuo, ką matote plika akimi, bet ir tuo, ką jaučiate be jokių paaiškinimų . Dėl Veneros direktyvinio judėjimo per pastarąsias savaites jūsų akiratyje atsiradę buvę mylimieji tuoj išnyks jums iš akių ir minčių arba taps dalimi jūsų gyvenimo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitgalį nersite į buities rūpesčius ir nenorėsite niekur kišti nosies. Nepamirškite ir to, kad jūsų šeimos nariams reikalingas jūsų dėmesys ir atidumas. Todėl nusprendę praturtinti kieno nors gyvenimą, patys būsite dosniai atlyginti.  Žinoma, kiekvienas savaip. Atsikvėpsite ir tada, kai suprasite, kad praeities paklydimai yra tik priežastis sparčiau irtis pirmyn. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį netruks optimizmo ir vilties, kad diena pasiruošusi padovanoti pačių didžiausių dovanų. Problemos ištirps, o jūsų akys nuo to ims spindėti dar ryškiau. Maži malonūs dalykai, tokie, kaip nuoširdus pokalbis su vaikais, leis pasijusti ant bangos. Be to, Venera baigia retrogradinį judėjimą, dėl ko jums kils vis mažiau kliūčių bendraujant su aplinkiniais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitgalį jūsų užsidegimą gesins emocijų gausa, o jūs, užuot plaukę pasroviui, bandysite plaukti prieš įvykių srovę. Ypatingą vietą paskirkite savo šeimai ir leiskite jai padaryti pusę darbo už jus. O kai tai pavyks, iš visų tikrų ar menamų mūšių išeisite pakelta galva. Beje, pasikeitusi Veneros kryptis pajudins iš sąstingio jūsų finansinius reikalus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai savaitgalį pajausite, kad jus pirmyn neša srovė – nesipriešinkite jai. Tik eidami nuosekliu žingsniu suprasite, kad esate įtraukti į bendrą dienos įvykių tėkmę. Prieš mėnesį jūsų ženkle įvykęs Veneros judėjimo pokytis skatino jus keistis tiek išore, tiek vidumi. Dabar jūsų asmenybę sustiprinę pokyčiai taps neatsiejama jūsų gyvenimo dalimi.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitgalis neišsiskirs iš kitų, nebent jus vargintų pernelyg daug emocijų ir susirūpinimo vieniems kitais. Atidus požiūris į savo veiksmus ir aplinkinių reakcijas leis iš dienos gauti naudos, gerų įspūdžių ir pasikrauti ateities darbams. O jei per kelias žiemos savaites kiek per toli atitrūkote nuo savo mylimo žmogaus, dabar galėsite atidžiau jam ar jai pažvelgti į akis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalis jums bus tiesiog malonus, jei patys visko nesugadinsite. Negailėkite energijos viskam, kas jums teikia malonumą, džiaugsmą ir skatina jaustis padėties šeimininkais. Praėjusį žiemos mėnesį lyg aidas iš praeities išniro neužgijusi žaizda, susijusi su jūsų santykiais su draugu ar drauge? Dabar su viltimi žvelkite į ateitį, kurioje nekartosite skaudžių praeities klaidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius