Tiesiogiai
VALINSKAS ŽINO: prezidento rinkimų naktis tiesiogiai
2014 02 02

Sužinok charakterio trūkumus pagal Zodiako ženklą

Kiekvienas žmogus pasižymi ne tik puikiomis būdo savybėmis, bet ir trūkumais, kuriuos atskleidus norisi bėgti susiėmus už galvos. Tiesa, jeigu bendraudami gerai žinote, kokios temos geriau neliesti, o kurio draugo verčiau netraukti per dantį, tai puikiai gelbsti kuriant draugišką atmosferą. Taigi pasidomėkime, kokias neigiamas charakterio ypatybes atskleidžia jūsų Zodiako ženklas!
Mergina
Mergina / Shutterstock nuotr.

► Avinas


Šis žmogus viską išsako atvirai, ir tai būtų galima pavadinti teigiamu charakterio bruožu, tačiau, kai numanoma tiesa drebiama tiesiai į akis be jokių pagražinimų, galima pasijusti ne itin jaukiai. Taip pat Avinai labai mėgsta įsibrauti į kitų žmonių erdvę tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme. O tai, žinoma, gali supykdyti net patį kantriausią žmogų!

Nors Avinas save vadina rafinuotu gurmanu visose gyvenimo srityse, dažnai tai tebūna tik fasadas. Iš tikrųjų jie tiesiog miršta iš nuobodulio stebėdami itin šiuolaikišką meno instaliaciją ar netikėtą spektaklio premjerą. Meilėje jie ugningi, bet užgęsta tik gavę grobį. Gal dėl to Avinai itin dažnai užmina ant to paties grėblio ir lieka it musę kandę.


► Jautis


Sakoma, kad Jautis neskuba daryti išvadų, yra ramus ir lėtas. Tačiau ar žinojote, kad jis meilus ir nuoširdus būna tik tuomet, kol nepaliečiama asmeninė jo erdvė ir interesai? Jeigu įžeisite šį žmogų neatsargiais pajuokavimais, jums beliks stebėti įniršusias jo akis ir perkreiptą veidą... Pokalbio tema Jaučio nesujaudino? Jis nemoka to nuslėpti ir dažnai sapnuoja atviromis akimis ar kalbėdami netaktiškai. Taip pat Jautis kartais neįstengia susivaldyti, sunkiai atleidžia ir yra visiškas materialistas. Dėl to kartais kyla bendravimo problemų su bendradarbiais, darbdaviais ir pačiu savimi, pavyzdžiui, jis nusprendžia nepersidirbti ir leisti sau pailsėti. Meilėje Jautis romantikas ir idealistas – metų metus svajoja, tačiau taip ir nežengia pirmojo žingsnio.


► Dvyniai


Šie žmonės itin plepūs ir gali bet kam užkalbėti dantis. Netikite? Dvyniai sutverti ne tik tam, kad „keistų formą“, t. y. būtų emociškai permainingi, bet ir kartais paleistų apkalbų virtinę. Kas be ko, jie įsitikinę, kad tai – nenuginčijama tiesa.

Ironija – Dvynių arkliukas. Jie moka pakalbėti taip, kad griūsite iš juoko. Tiesa, pagalvokite, ką galite išgirsti apie save... Dar vienas trūkumas – vieną dieną Dvyniai gali būti vienokie, kitą dieną – kitokie, o trečią – apskritai neatpažįstami. Romantiškuose santykiuose šio Zodiako ženklo žmonės tikri kazanovos, neretai puoselėjantys ne vieną ir ne du meilės ryšius. Stebina, ar ne?


► Vėžys


Vėžiai – gana savininkiškos asmenybės, besistengiančios tiek asmeninį gyvenimą, tiek nuosavybę laikyti kuo toliau nuo pašalinių asmenų akių. Įdomu, kad konflikto ugnimi jie plyksteli tuomet, kai visiškai nėra dėl ko įsižeisti, o štai jeigu išgirs gruboką pastabą, ją apskritai praleis pro ausis.

Tiesa, dar vienas dalykas: Vėžiai savo pykčio neparodo akivaizdžiai, o tai kenkia jiems patiems. Taigi verčiau su jais kalbėti atvirai ir išsiaiškinti, kas atsitiko. Vėžiai romantinėje sferoje – gana permainingos asmenybės: vieną dieną eina iš proto ir skandina mylimuosius dovanų jūroje, o štai kitą nė nesuprasi, iš kur tas šaltumas.


► Liūtas


Liūtai ne veltui vadinami tikrais karaliais: jie kaipmat atkreipia dėmesį ir tuo mėgaujasi iš visos širdies. Šie žmonės niekada neleis užtemdyti jų ir atsidurti nuošaliame pavėsyje. Jį reikia liaupsinti ir užkelti ant pjedestalo. Despotiškumo užuomazgos, širdyje slypintis tironas – taip, tai apie įstabųjį Liūtą.

Teigiama, kad po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės siekia valdyti ir užvaldyti, mėgsta nurodinėti ir apriboti, o tai akimirksniu pradeda erzinti. Meilėje, būkite tikri, taip pat laukia ne pyragai. Aišku, nereikia suabsoliutinti, tačiau Liūtai trokšta, kad mylimas žmogus jam paklustų visais klausimais. Et, tikrai nelengva...


► Mergelė


Mergelės pasižymi švelnumu, meilumu ir gerumu, tačiau kartais tai tik kaukė. Nedrįskite joms ar jų mylimiems žmonės pereiti kelio, kad netektų karčiai pasigailėti. Verta paminėti ir tai, kad karjeros reikaluose jos tikros gudruolės ir ne visada pačia geriausia prasme. Mergelės labai rūpestingos ir taupios, tad be galo sunkiai išsiskiria tiek su pinigais, tiek su emociniais ir dvasiniais dalykais.

Jei antroji jūsų pusė yra Mergelė, greičiausiai su ja teko nemažai privargti – jos ne tik sunkiau sugaunamos, bet visiškai netrokšta įsipareigoti. O jeigu pavyks, teks išklausyti krūvą paskaitų apie gyvenimo prasmę, esmę ir, apskritai, suprasti, kaip jums pasisekė.


► Svarstyklės


Mielos ir romantiškos Svarstyklės dažniau būna su pašaliniais nepažįstamaisiais nei su artimais žmonėmis. Tik geriau pažinusios draugą, Svarstyklės kažkur pragano savo galantiškumą, žavumą ir dėmesingumą.

Joms būdinga nuotaikų kaita ir šaltas karjeros siekis, tad susižavėjusieji gali karčiai nukentėti, mat Svarstyklės iš visų jėgų trokš savo tikslų. Jos perdėtai taupios ir visiškai nesmerkia santuokos iš išskaičiavimo. Visgi savo garbės ir teisingumo kodeksą Svarstyklės turi ir artimųjų niekada nepalieka nelaimėje.


► Skorpionas


Kai kurie astrologai sako, kad Skorpionai – vieni seksualiausių Zodiako ženklų, tačiau kiti teigia, kad toks karūnavimas gerokai pervertinamas. Taigi netikėkite viskuo, ką jums saldžiai šnibždės Skorpionai! Meilėje jie lėtesni, tad kartais lieka visai nieko nepešę, kai jų mylimasis (-oji) tuo metu jau seniai susuko šeimos lizdelį.

Jiems visai nesunku paskambinti ir pasiūlyti susitikti – širdyje Skorpionai tikisi, o gal... Gal meilės paukštis pakils iš pelenų? Tiek namuose, tiek darbe jie daro tik tai, kas, jų nuomone, būtina – nė žingsnelio daugiau į vieną ar kitą pusę. Gal todėl visi buities, gražaus gyvenimo ir išlaikymo rūpesčiai gula ant sutuoktinio pečių.


► Šaulys


Šaulys su didžiausiu malonumu moko kitus ir, beje, visai sėkmingai. Bėda ta, kad jis yra kaip batsiuvys be batų, tad dėstomos jo paskaitos daugiau remiasi patirtimi, o ne išmanymu. Jeigu susižavėjote Šauliu ir trokštate užkariauti jį, pradėkite klausyti, ką jis šneka, ir laiku pritarkite.

Trumpai tariant, didžiausias Šaulio trūkumas – begalinės jo kalbos. Dedukciniai samprotavimai gali išvesti iš proto net pačius kantriausius žmones. Permainos šio ženklo atstovui taip pat ne bėda – gaila, kad tai neigiamai veikia profesinę jų sritį ir asmeninį gyvenimą. Argi smagu, kai žmogus dažnai keičia darbą ir antrąją pusę?


► Ožiaragis


Ožiaragiai labai atsakingi. Jie kruopščiai ruošiasi bet kokiam gyvenimo iššūkiui, tad nenuostabu, kad jie dažnai sėdi lyg ant adatų. Tai paveikia ir vidinę šio ženklo atstovų savijautą. Ožiaragiai nevengia paburbėti, kad likimas jiems šykšti dovanų, sėkmės, todėl dažniau būna nusiteikę pesimistiškai nei trykšta laime. Kartais būna per daug naivūs, pritrūksta kantrybės, per daug savęs gailisi, tačiau džiaugsmo ir optimizmo padaugėja, kai gyvenimas persirita į kitą pusę. Visos dienos saulėtos tada tampa ir jų mylimiesiems, kuriuos Ožiaragiai mielai džiugina romantiškomis dovanėlėmis ir negaili komplimentų.


► Vandenis


Labai dažnai Vandeniai pavadinami ateiviais iš kitos planetos, todėl dažnai aplinkiniai nesupranta jų. Ne veltui savo gyvenimo draugais ir palydovais jie renkasi tik bendraminčius, su kuriais kur kas paprasčiau atrasti bendrus sąlyčio taškus.

Sunkiausia su šiais žmonėmis meilės reikaluose. Vandenis nepakenčia buities, tad dėl šios priežasties sugriūva visi meilės santykiai. Juk negali visą gyvenimą blaškytis po pasaulį, bandydamas pažinti keisčiausias jo kerteles? Vaikai – vienintelis dalykas, kuris juos sustabdo. Tiesa, Vandeniai  tikisi, kad mažyliai būtinai pratęs tėvų gyvenimo kelią.


► Žuvys


Astrologai sako, kad Žuvys, palyginti su kitais Zodiako ženklais, labiausiai atitinka visuomenės nustatytas moralės normas ir vadovaujasi tinkamomis vertybėmis. Jos neapsimetinėja šventuolėmis ir savo atvirumu nesibodi nuo kelio nušluoti neįtikusių priešininkų. Aplinkinius gąsdina jų intuicija, energija ir gebėjimas numatyti kelis žingsnius į priekį.

Tačiau meilėje su Žuvimis būkite atsargūs, nes šios niekada neprisipažins išdavusios, net jei tai bus akivaizdu! Jos puikiai moka manipuliuoti aplinkiniais, tad tikėtina, jog, kažkuo apkaltinę Žuvis, greitai būsite nulinčiuoti patys. O jos pasistengs paguosti. Deja, taip ir liksite nesupratę, kodėl situacija akimirksniu apsivertė 180° kampu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius