-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 12

Vasario 12 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų

Sužinokite, ką žvaigždės žada šią dieną.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Patirsite vidinių problemų, sentimentų. Galbūt jus nuliūdins mylimas asmuo arba tiesiog pasigesite harmonijos, stabilumo. Venkite turėti reikalų su abejotinais veikėjais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei užsidarysite namuose, galimos dvasinio silpnumo akimirkos, neprognozuojamų ir nevaldomų dalykų baimė. Norėsite prisišlieti prie stipresnio peties. Kažkokia naujiena gali labai sujaudinti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali kilti netikėtų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, pajamų šaltiniais, nuosavu verslu ir pan. Su naujais užmojais neskubėkite, kol neįsitikinsite, kad jie realūs. Vakare sulauksite aktualios naujienos, bet kažin ar ji nudžiugins.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums patiks bendrauti, stengsitės suprasti kitų žmonių jausmus, poreikius, net jei tie žmonės visiškai nepažįstami. Turbūt sužinosite daug įdomaus, sulauksite malonių pranešimų, komplimentų. Vakare nebenorėsite niekur eiti iš namų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pajusite poreikį iš pagrindų susitvarkyti namus, eksperimentuoti virtuvėje ir staipytis prie veidrodžio. Galbūt tą poreikį skatins nesaugumas ir nerimas. Verčiau nesukite sau galvos dėl dalykų, kurių negalite pakeisti ir paveikti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien norėsite patirti neįprastų įspūdžių. Aktyvesnė visuomeninė veikla, dalyvavimas viešuose renginiuose gali suteikti tokių galimybių. Galima tikėtis ir švelnios romantikos su rožinėmis iliuzijomis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena bus emociškai įtempta. Jus gali kamuoti keistos nuojautos ir baimės. Beveik liguistai rūpinsitės savo išoriniu grožiu ir įvaizdžiu. Jei pasigavote kokį virusą, suskubkite gydytis, neignoruokite negalavimo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tikėtinos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai numatyti rezultatus bei tinkamai pasielgti. Jei norite didesnės naudos bei darnos, teks derintis prie kitų žmonių reikalavimų, poreikių arba ieškoti kompromiso, sujungti jėgas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien daug galvosite apie galimas permainas, ypač jei jos susijusios su jūsų bei šeimos gerove, asmeniniais santykiais. Nieko keisto, kad nerimausite ir ne vien malonūs jausmai viesulu suksis jūsų širdyje. Būsite labai intuityvus, įžvalgus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Norėsite pabendrauti su neeiliniais žmonėmis ar bent jau tokius iš arčiau pamatyti. Galite dalyvauti politinės ar religinės, filosofinės pakraipos renginiuose. Labai domins teisės, moralės, socialinės temos. Jausite dvasinės meilės poreikį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ši diena pasižymės emociniu nestabilumu, konfliktinėmis situacijomis. Lengvai galite persitempti, susirgti arba kuo nors rimtai nusivilti. Dėl to įtampą keliantys darbai, renginiai bei kontaktai vargu ar išeis jums į naudą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite užmegzti ilgalaikę draugystę arba iš pažįstamo asmens gauti neblogą pasiūlymą. Patiks klausytis svetimų pokalbių, taip pat į juos kištis, diskutuoti. Tačiau kai kurie vieši pasisakymai gali jums pakenkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius