Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 03 22

Dmitrijus Medvedevas prisipažino teisėsaugininkams, turįs septynis šunis, ir vieno jų vardu leido pavadinti policijos augintinį

Ypatingosios paskirties policijos būrio (OMON) bazės „Zubr“ („Stumbras“) kinologų tarnyboje Pamaskvyje vienas šuniukas bus pavadintas Rusijos prezidento šuns – labradoro retriverio Aldo – vardu.
Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo augintiniai
Dmitrijus Medvedevas su šunimi ir Vladimiru Putinu / „Scanpix“ nuotr.

Su tokiu prašymu į Dmitrijų Medvedevą, pirmadienį besilankantį Pamaskvyje, Ščiolkove įsikūrusioje „Zubr“ bazėje, kreipėsi kinologinės tarnybos specialaus padalinio kuratorė Ana Verčenko.

Prezidentui geriant arbatą su OMON darbuotojais ji pasidomėjo, kiek šalies vadovas turi šunų. A.Verčenko taip pat paprašė pasakyti, kuris jų yra sumaniausias, kad kinologų padalinio „naujoką“ būtų galima pavadinti prezidento šuns vardu.

Prezidentas šiek tiek pagalvojo ir prisipažino, kad „tikriausiai sumaniausiu laikytų savo labradoro retriverį Aldo“.

Kalbantis paaiškėjo, kad šalies vadovas turi septynis šunis.

D.Medvedevas ne tik sutiko, kad Aldu būtų pavadintas OMON šuo, bet ir pažadėjo padovanoti pareigūnams savo Aldo palikuonį.

A.Verčenko žurnalistams papasakojo, kad šuniukui, pavadintam prezidento šuns garbei, užduotys jau paskirtos – jis ieškos sprogstamųjų medžiagų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius