-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 28

Konkursas „Mano superšuo“: renkame keturkojį didvyrį!

Dažnai išgirstame įvairių istorijų apie tarnybinių ir specialiai tokioms užduotims dresuotų šunų atliktus žygdarbius – jie randa pasiklydusius žmones, ieško pavojingų medžiagų, aptinka ir sulaiko besislapstančius nusikaltėlius. Tačiau neretai tikram žygdarbiui saugodamas ir gindamas savo šeimininkus arba kitokiais kritiniais atvejais ryžtasi ir „eilinis“ šeimos numylėtinis.
Šuo ir šeimininkas
Šuo ir šeimininkas / t-florie/sxc.hu nuotr.

Gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“ ir 15min.lt skelbia konkursą, kuriame kviečia dalyvauti visus didelių ir mažų, veislinių ir nekilmingų, dresuotų ir „bemokslių“, tarnybinių ir „bedarbių“ šunų šeimininkus. Galbūt jūsų augintinis yra apsaugojęs jus nuo gresiančios nelaimės arba laiku perspėjęs apie ją, galbūt jis sugebėjo savarankiškai rasti išeitį iš kritinės situacijos ir savo nuovokumu bei išmintimi nustebino ne tik jus, bet ir visus aplinkinius, galbūt tik savo augintiniui esate dėkingas už apsaugotą turtą, sveikatą, o gal net išgelbėtą savo ar jūsų artimųjų gyvybę.

Jeigu galite papasakoti tokią istoriją apie savo augintinį, dalyvaukite konkurse ir laimėkite puikių prizų savo keturkojui didvyriui.

Jums tereikia aprašyti neeilinį savo šunelio poelgį, pridėti bent vieną ar kelias jo nuotraukas ir viską iki šių metų birželio 11 dienos atsiųsti 15min.lt redakcijai adresu augintinis@15min.lt. Laiške taip pat nurodykite savo tikslų vardą ir pavardę bei vietovę, kurioje gyvenate. Laiške nurodytas telefono numeris padės greičiau su jumis susisiekti, jeigu jūsų atsiųsta istorija taps nugalėtoja, o jūsų augintinis – konkurso superšunimi.

Konkurse nedalyvaus tos istorijos, kurių autoriai ignoruos lietuvišką abėcėlę. Rašyti galima tik apie savo šeimos, o ne draugo, kaimyno ar giminaičio šunį.

Geriausią istoriją apie įsimintiniausią šuns poelgį balsuodami rinks patys 15min.lt skaitytojai. Nugalėtojui atiteks du konkurso partnerio „Husse“ aukščiausios kokybės natūralaus šunų maisto maišai ir įvairių skanėstų. Antros ir trečios vietos laimėtojams bus įteikta po vieną „Husse“ maisto maišą ir skanėstų. Geriausiai įvertintų istorijų herojai taip pat sulauks specialių „Pifo“ prizų.

Šio konkurso tikslas – parodyti visiems, kad mūsų geriausi keturkojai draugai išties nusipelno mūsų meilės, pagarbos ir rūpesčio. Dar kartą kviečiame dalyvauti ir linkime sėkmės jums ir jūsų keturkojui bičiuliui!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius