Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 09 25

„PetCity“ Ambasadorių rinkimai: tapti prekės ženklo veidu gali ir augintinis

Tavo augintinis madingas, užkariauja praeivių dėmesį o gal jau yra socialinių tinklų žvaigždė? Suteik jam dar vieną titulą! 15min ir augintinių centras „PetCity“ skelbia apie naują konkursą augintiniams: „PetCity“ Ambasadorių rinkimuose bus išrinkti nugalėtojai penkiose kategorijose – tapti gyvūnų prekės ženklo veidu gali kiekvieno mylimas keturkojis.
C_Users_15min_AppData_Local_Packages_Microsoft.SkypeApp_kzf8qxf38zg5c_LocalState_c7574e55-5af8-417b-a974-0195ee3be46a
„PetCity“

Nuo tituluočiausio iki meiliausio

Namuose kasdien tavęs laukia didžiausias meilumo įsikūnijimas? Esi apvažiavęs visus vasaros festivalius su nuotykių ištroškusiu keliautoju ar namų sieną nuklojęs čempiono medaliais bei apdovanojimų raštais? Būtent tokių augintinių šeimininkus „PetCity“ kviečia siūlyti savo keturkojus tapti ambasadoriais.

„Kasdieninėje prekės ženklų komunikacijoje matome nuolatines ambasadorių paieškas – ieškomi naujų sveikatos ar kosmetikos priemonių, aprangos ir avalynės veidai, tačiau šiose kampanijose viskas sukasi apie žmogų. Su komanda pagalvojome, argi ne metas, kuomet prekės ženklo veidu turi tapti augintis ir visas dėmesys bei šlovė turi būti skirtas tik jam?“, – apie idėją įsteigti ambasadorių rinkimus pasakojo „PetCity“ marketingo specialistė Viltė Kunevičiūtė.

 „PetCity“ nuotr./Šuo keliauja su savo šeimininku
„PetCity“ nuotr./Šuo keliauja su savo šeimininku

Iš principo, kiekvienas augintinis yra individualus ir gali pasižymėti specifiniais skirtumais nuo kitų. Vienas gali būti užburiantis žmonių širdis savo meilumu ir draugiškumu. Kitas – užkietėjęs varžybų dalyvis, kurio namuose spintelės jau kone lūžta nuo laimėtų taurių. Atsižvelgiant į galimas skirtingas gyvūnų savybes bei jų pomėgius buvo išskirtos 5 kategorijos, kurių nugalėtojai bus renkami kampanijos metu:

  1. Nuotykių ištroškęs keliautojas. Tai – aktyvus ir smalsus augintinis, kuris mėgsta leisti laiką gamtoje ir išbandyti netikėtas pramogas. Jis neatsilieka žygiuojant miškais, kalnais, pelkėmis, pliuškenasi upėse ir ežeruose, drauge atranda naujas vietas ir šalis, o gal net važinėja riedlente, šoka su parašiutu ar plaukioja banglente?

  2. Stiliaus ir mados guru. Visada stilingai ir madingai atrodantis augintinis, kurio išvaizda priverčia atsisukti praeivius. Jis mėgsta pasilepinti, periodiškai mėgaujasi grožio procedūromis, todėl nagų kirpimo žirklės ar plaukų džiovintuvas jam tikrai nebaisūs.

  3. Meilumo įsikūnijimas. Galbūt šis augintinis negali pasigirti titulais, slepiasi kampe suūžus plaukų džiovintuvui, kas vakarą neatneša šeimininkui šlepečių, o pasivaikščiojimą kalnuose mieliau iškeičia į pagulėjimą minkštame guolyje, tačiau jis toks mielas ir meilus, kad taip ir norisi jį paimti ant rankų ar prisiglausti.

     „PetCity“ nuotr./Augintinis miega šiltai namuose
    „PetCity“ nuotr./Augintinis miega šiltai namuose
  4. Geriausias draugas. Ištikimas ir prieraišus augintinis, kuris neabejotinai gali būti vadinamas pačiu geriausiu draugu. Jis ne tik yra Jūsų puikios nuotaikos šaltinis, paguoda ir apsauga, bet ir sumanus pagalbininkas kiekvieną dieną.

     „PetCity“ nuotr./Katė su savo šeimininke
    „PetCity“ nuotr./Katė su savo šeimininke

  5. Čempionas. Parodos, konkursai ir varžybos šiam augintiniui ne naujiena. Jis – jau tituluotas ar aktyviai siekia titulų ir profesionalių įvertinimų už puikią, veislės standartus atitinkančią išvaizdą bei stebinančius fizinius ir intelektinius įgūdžius.

     „PetCity“ nuotr./Augintinis
    „PetCity“ nuotr./Augintinis

Konkurso detalės

Dalyvauti gali visi kačių ir šunų šeimininkai. Visiškai nesvarbu kokia yra augintinio kilmė, veislė ar išvaizda. Svarbiausia, kad jis jaustųsi mylimu ir svarbiu šeimos nariu bei atitinka vieną iš galimų ambasadorių kategorijų.

„Tikime, kad dalyvavimas šioje kampanijoje padės įprasminti turiningą šeimininko ir augintinio laisvalaikį bei dar labiau sustiprins jų tarpusavio ryšį“, – apie kampanijos tikslą atsiliepė V. Kunevičiūtė.

Kandidatai el. paštu ambasadoriai@petcity.lt yra kviečiami pateikti konkurso paraiškas iki 2018 spalio 12 dienos. Paraiškos formą parsisiųsti galima ČIA.

Konkurso kandidatai ir nugalėtojai bus skelbiami PetCity Lietuva Facebook paskyroje.

Kiekvienos kategorijos nugalėtojai ne tik gaus pasiūlymą tapti „PetCity“ ambasadoriumi, bet ir laimės įvairius prizus visus metus, tarp kurių bus ne tik augintinių drabužiai, pavadėliai, maisto dubenėliai, bet ir augintinių priežiūros paslaugos bei aukščiausios rūšies maistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius