-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 madingiausių plaukų atspalvių 2019-aisiais

Nauji metai, nauji pažadai sau, nauji tikslai ir planai. Dažnai apima noras ir patiems atsinaujinti. Dalijamės 10 plaukų atspalvių, kurie buvo madingi 2018-aisiais ir niekur nesitrauks 2019-aisiais.
Dažyti plaukai
Dažyti plaukai / 123RF.com ir Vida Press nuotr.

Jei dar tebesukate galvą, kuri spalva geriausiai išryškintų jūsų veido bruožus, kviečiame pasižvalgyti po Marieclaire.com išrinktą atspalvių dešimtuką, skambinti savo plaukų stilistui ir drąsiai pradėti 2019-uosius.

Vaivorykštinė alyvinė

Šis ryškesnės violetinės ir šviesių alyvinių atspalvių derinys nėra jau toks kaprizingas – spalvą koreguojantys melsvi atspalviai veido odai suteikia šviesumo.

Medaus šviesumo ombré

Praėjusią vasarą vyravo saulės nubučiuoti auksiniai ombré atspalviai, šiemet, kaip geidžiamiausi blondinių, karaliaus šilti medaus atspalviai.

Tamsiai raudona

Švelnūs braškiniai ir auksiniai rožiniai atspalviai, kurie buvo itin populiarūs 2017-aisiais, šiemet lieka užmaršty. Tačiau jų gerbėjoms nusiminti nereikėtų – šiuos švelnius atspalvius pakeitė ryškesni tonai, tokie kaip ugninga raudona.

Rašalinė juoda

Praėjusiais metais daugelis žvaigždžių savo plaukus dažė ryškia, kaip degutas juoda spalva. Madingasis juodos atspalvis – tas, kuris savyje turi chameleoniškumo, ypač, jei yra derinamas su ilgu bobu.

Pelenų ruda

Šis atspalvis toms, kurios nenori nei šviesių, nei labai tamsių plaukų. Tarsi aukso viduriukas – gili šokoladinė ruda ir prigesinta skalūno pilka.

Šalta platininė

Praėjusiais metais platininis atspalvis buvo madingas, tikimasi, kad šiemet išaugs šalto balkšvo platininio atspalvio populiarumas.

Juodos kavos su raudonmedžiu

Įkvėptas jūsų mėgstamiausio kofeino turinčio gėrimo, šis atspalvis išgautas į brunetės plaukus „įliejus“ šiek tiek šiltų raudonų ir raudonmedžio atspalvių. Šis atspalvis – geriausias pasirinkimas, jei norite šiek tiek rausvumo savo plaukuose.

Skrudinto kokoso

2017-aisiais išpopuliarėjo brunetės ir blondinės derinio plaukų tendencija: tamsesni plaukai prie šaknų, nuosekliai pereinantys į šviesesnius atspalvius. Kaip rašoma Marieclaire.com, kuo ilgiau lauksite iki kito dažymo, tuo labiau „skrudinti“ atrodys jūsų plaukai – tamsios šaknys išryškina šviesius atspalvius.

Alyvinė šampano

Nei per daug šaltas šviesus, nei tikras šampano atspalvis ir tikrai ne violetinis. Ši spalva beveik nenusakoma, nes prie kiekvieno apšvietimo atrodo vis kitaip. Joje tikrai galima įžiūrėti ir persiko, ir alyvų, ir blondinės bei brunetės atspalvių.

Deginto vario

Šis deginto vario atspalvis atrodo kur kas gaiviau ir madingiau nei tiesiog raudoni plaukai. Labai panašus į tą, kuriuo 2010-aisiais savo plaukus buvo pagyvinusi amerikiečių aktorė Christina Hendricks. Šis raudonos atspalvis yra gilus, stiprus ir ryškus. Tad 2019-aisiais nebijokite išsiskirti!

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Christina Hendricks
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Christina Hendricks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius