-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Be šio produkto niekada neturėsite storų ir sveikų plaukų

Vis žvalgotės į savo draugių ir kolegių plaukus, kurie visada spindi ir plėvesuoja tarsi iškilminga vėliava? O jūsų plaukai – tai tikras priešas, su kuriuo kovojate kiekvieną rytą tam, kad atrodytumėte bent kiek normaliau atėjusi į darbą? Vadinasi, jūs nežinote ir savo vonios lentynoje neturite vieno svarbaus produkto, galinčio išspręsti visas problemas.
Garbanoti plaukai
Garbanoti plaukai / 123RF.com nuotr.

O atsakymas labai paprastas – moterys, turinčios kerinčio grožio plaukus, neabejotinai bent kartą per savaitę naudoja plaukų serumus. Tai šiuolaikiška, efektyvi ir kasmet technologų vis labiau patobulinama plaukų priežiūros priemonė. Ji be jokios abejonės jau spėjo užkariauti visų moterų širdis dėl savo teigiamo poveikio ir ypatingų savybių. Tik svarbu gerai žinoti, kokį serumą rinktis ir kaip jį naudoti.

Kodėl jis toks veiksmingas?

Ne veltui serumai plaukams yra laikomi tarsi mistiniais eliksyrais, dėl savo ypatingos formulės galinčiais atkurti net ir labiausiai pažeistų plaukų grožį. O paslaptis slypi daug giliau. Pasirodo, plaukų serumas yra biologiškai aktyvių medžiagų koncentratas, sukurtas kovoti prieš tam tikrą problemą. Jis kuriamas taip, kad gebėtų sparčiai ir efektyviai pasiekti vidinius plauko sluoksnius.

Beje, nepaisant to, jog yra itin gausus veikliųjų medžiagų (serume aktyvių medžiagų yra iki 70%, o kremuose apie 5% – 10 %), šis modernus produktas visuomet išlaiko lengvą tekstūrą. Serumas, priklausomai nuo paskirties, gali drėkinti, atkurti pažeistus plaukus, apsaugoti juos nuo žalingo aplinkos poveikio, leisti juos lengviau suvaldyti, suteikti plaukams didesnės apimties ir netgi stabdyti plaukų senėjimą.

Kas turi būti serumo sudėtyje?

Prieš naudojant plaukų serumą, pirmiausia reikėtų apsispręsti, kam jis bus reikalingas, nes jo poveikis gali būti labai skirtingas. Tiesa, reikėtų nepamiršti, jog plaukų serumas nėra universalus produktas, jis gali atliekti tik vieną funkciją.

Taigi, jei norite serumo pagalba mažinti plaukų išsausėjimą, ieškokite produktų su avokadų aliejumi. Dėl trumpos trigliceridų sandaros, kuri yra gimininga natūraliems plauko baltymams, šis aliejus prasiskverbia giliai į plauką ir padeda užpildyti tarpus tarp baltymų.

Jei norite turėti spindinčius ir ryškios spalvos plaukus, jums pagelbės serumai, savo sudėtyje turintys kininių simondsijų sėklų aliejaus. Jis turi savybę plauką padengti plonu sluoksniu, kuris stabdo drėgmės netekimą ir apsaugo nuo pažeidimų.

O arganų aliejus serumuose ypatingai maitina plauką ir yra vertinamas dėl savo švelninančių, minkštinančių savybių. Dėl jame esančių nepakeičiamų riebiųjų rūgščių ir vitamino E, gali mažinti plauko įtrūkimus ir skilinėjimą.

Nors šie sudedamieji serumo elementai atrodo gana sunkiai sutinkami kasdienėse kosmetikos prekių parduotuvėse, internetinėje svetainėje KLIPSHOP tikrai išsirinksite sau tinkančią prekę arba visą rinkinuką nuo šampūno iki kondicionieriaus.

Naudojant neteisingai nesulauksite poveikio

Išsirinkus sau geriausiai tinkantį plaukų serumą, galite taip ir nesulaukti norimo rezultato. O priežastis labai paprasta – greičiausiai įsigytą serumą naudojate netinkamai.

Nedideliu serumo kiekiu apipurkškite dar drėgnus, rankšluosčiu nusausintus plaukus ir paskirstykite jį per visą plauko ilgį. Iššukuokite, išdžiovinkite ir formuokite kaip įprastai. Nuplauti nereikia. Naudokite 2–3 kartus per savaitę. Turint labai sausą galvos odą ir plaukus, galima naudoti kasdien.

Tiesa, serumu geriausia tepti tik plaukų galiukus arba per visą plaukų ilgi, bet neliečiant šaknų, nes tepamas ant šaknų serumas tik apsunkins plaukus.

Jei jūsų pasirinktas serumas yra pakuotėje su pipete, išspauskite 2-4 lašelius ant delno, patrinkite tarp delnų, kad priemonė pasiskirstytų ir tada švelniai patepkite pradžiuvusius plaukus. Nepamirškite, kad serumai yra didesnės koncentracijos nei kremai, todėl naudokite jų nedidelį kiekį, tolygiai paskirstydami po kuo didesnį plotą.

Ir labai svarbu, jog puoselėjant plaukus, reikia naudoti tik natūralius šampūnus be aršių cheminių medžiagų. Tuomet serumo poveikis būtų stiprus, akivaizdus ir ilgalaikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius