Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jennifer Lopez treneris: šis pratimas stiprina rankas, krūtinę ir presą

Ar kada pagalvojote, kaip žvaigždės, tokios kaip J Lo, Kate Upton bei Heidi Klum visada išlieka puikios formos?
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Na, jų samdomi fitneso treneriai bei mitybos ekspertai, padedantys palaikyti sveiką gyvenimo būdą, tikrai labai joms padeda, tačiau yra vienas superherojaus statuso vertas pratimas, kuriam jos visos yra skolingos: „Žmogaus-voro atsispaudimai“ – tai yra vienas iš mėgstamiausių įžymybių trenerio Davido Kirscho stiprinamųjų pratimų.

Vyras Instagram paskyroje pasidalino iššūkį keliančiu pratimu – jis vienu metu treniruoja rankas, krūtinę ir presą; darant pratimą, reikia naudotis stabilumą tikrinančiu kamuoliu. Šis pratimas vienu metu efektyviai „įdarbina“ visą viršutinę kūno dalį – tad užsimaukite tampres, kaip Peterio Parkerio, ir pasiruoškite palaipioti sienomis. Horizontaliai, žinoma, ant savo svetainės grindų.

A post shared by David Kirsch (@davidkirsch) on

„Tai labai visapusiškas pratimas, – D.Kirschas sake „Self“. – Jei neturite daug laiko, galite atlikti šį pratimą ir jaustis, kad kažko pasiekėte. Šį pratimą galite įtraukti ir į reguliarias viršutinės kūno dalies treniruotes.“

Tad kaip atsispaudimų princesei įsijungti Žmogaus-voro režimą? Geriausia pradėti palengva, prieš tai patobulinus „aukštą lentą“ ir atsispaudimus. Kai jau jausitės pasiruošusios, štai kaip, pasak D. Kirscho, atliekamas šis pratimas:

  1. Pradėkite „aukštos lentos“ pozicijoje: rankas laikykite po pečiais, įtraukite presą, ištieskite ir nuleiskite nugarą; jūsų kūnas turi formuoti gražią tiesią liniją.

  2. Leisdamos kūną prie žemės, lenkite dešinę koją, į šoną pasukite klubą ir keliu siekite alkūnės.

  3. Grįžkite į pradžios poziciją ir pakartokite kaire koja.

„Jei jaučiate deginimą apatinėje nugaros dalyje, vadinasi, nelaikote klubų. Jei skauda kaklą ir pečius, atverkite krūtinę ir nuleiskite mentis žemyn. Tai padės viską atverti ir pasirūpins, kad veiktų pilvo presas“, – sakė D.Kirschas.

Kai tapsite pratimo „profesionalais“, būsite ne tik pakeliui link stipraus, žvaigždžių verto sudėjimo, tačiau visai kitaip pradėsite vertinti jau minėtą superherojų... Juk šis pratimas tikrai yra be galo sunkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius