-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atgaivinti veidą per 15 minučių!

Po ilgos ir šiltos darbo dienos reta mūsų gali pasigirti gaivia, švytinčia oda... O iš tikrųjų reikia visai nedaug, kad, žiūrėdamos į veidrodį, džiaugtumėtės skaisčiu ir švelniu veidu – išbandykite kelis greitus būdus, sugrąžinsiančius jūsų veido odai gaivumą!
Veido odos priežiūra
Veido odos priežiūra / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Citrinos

► Citrininiai ledukai

 

Išspauskite citrinos sultis ir sumaišykite jas su 100 ml virinto vandens. Tuomet sutarkuokite vidutinio dydžio agurką ir iš tarkių išspauskite sultis. Sumaišykite su citrina ir vandeniu. Gautą skystį supilstykite į formeles ir dėkite į šaldytuvą sustingti. Kiekvieną rytą ar kai norėsite atsigaivinti, ledukais valykite veidą ir džiaugsitės stangria, sveika oda.

 

► Petražolių galia

 

Sumaišykite 2 valg. š. smulkintų petražolių su 1 valg. š. avižinių dribsnių ir 1 valg. š. alyvuogių aliejaus. Gauta mase ištepkite veidą ir 5 min. pamasažuokite jį. Oda taps kur kas šviesesnė, švelnesnė ir švaresnė.

 

► Šilta ir šalta

 

Kontrastinis dušas stangrina kūną, suaktyviną kraujotaką. Kodėl gi šios taisyklės netaikius ir veido odai? Pabandykite sudrėkinti minkštutėlį rankšluostį karštesniu vandeniu ir uždenkite juo visą veidą. Palaikykite taip 5 minutes. Tuomet iš vakaro galite užsišaldyti ledukų, tarkime, idealiai tinka iš mėgstamų vaistažolių nuoviro, ypač medetkų. Jais 5 min. pamasažuokite veido odą ir vėliau nuplaukite drungnu vandeniu.

 

► Moliūgų ir morkų kaukė

 

Sutrinkite 50 g moliūgų ir morką iki vientisos masės. Įpilkite šlakelį mėgstamo augalinio aliejaus, pavyzdžiui, migdolų, ir gauta mase ištepkite veido odą. Palaikykite 15 minučių ir nuplaukite drungnu vandeniu. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius