Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl kiekvieną rytą patariama suvalgyti šaukštelį linų sėmenų?

Norite jaustis gerai ir atrodyti gražiai? Pavasaris puikus metas palepinti savo organizmą naudingomis medžiagomis, nes juk dabar mūsų kūnui labiausiai trūksta naudingų vitaminų ir mikroelementų, bei skirti daugiau dėmesio grožiui.
Linų sėmenys
Linų sėmenys / Fotolia nuotr.

Visi puikiai žinome, kokią įtaką mityba ir reguliari veido ir kūno priežiūra turi mūsų išvaizdai. Tad kokius patarimus reikia įsidėmėti?

  1. Kiekvieną rytą tuščiu skrandžiu suvalgykite linų sėmenų šaukštelį ir užgerkite viską stikline šilto vandens. Po pusvalandžio galėsite valgyti pusryčius. Ką tai duoda? Linų sėmenys puikiai valo organizmą, tad jausitės sveikesni, oda taps lygesnė ir skaistesnė, sustiprės nagai, plaukai. Linų sėmenys teigiamai veikia ir jūsų figūrą, padeda palaikyti formas, sulieknėti.
  2. Skanaukite žalius burokėlius. Žali burokėliai turi daugiau naudingų medžiagų nei virti, greičiau pasotina, išsiskiria kitokiu, įdomiu skoniu. Šios daržovės dar ir puikiai valo kraują, teigiamai veikia odą, vidaus organų darbą.
  3. Kiekvieną dieną, likus valandai iki miego palepinkite odą glicerino ir vitamino E mišiniu. Šį mišinį pasigaminti labai paprasta. Jums reikia 30 g glicerino ir 10 vitamino E kapsulių. Gauta mase tepkite veidą prieš tai pašalinę negyvas odos ląsteles, nuvalę ir nusausinę. Jeigu oda taps lipni, nuvalykite ją toniku.
  4. Kiekvieną dieną suvalgykite saują riešutų. Labiausiai tiks lazdynų, migdolų, pistacijų, anakardžių ar bet kurie kiti, kurie jums skaniausi. Jau po kelių savaičių pastebėsite skirtumą, kadangi juose esantys gerieji riebalai teigiamai veikia odą, plaukus, nagus ir bendrą savijautą.
  5. Kartą per savaitę palepinkite plaukus garstyčių kauke. Jums reikės garstyčių miltelių, kuriuos patariama sumaišyti su vandeniu iki tirštos košelės konsistencijos bei varnalėšų arba kviečių želmenų aliejaus. Gauta kauke ištepkite plaukus ir palikite pusvalandžiui. Vėliau ištrinkite galvą įprastu būdu.
  6. Palepinkite kojas. Jums reikės medvilninių arba vilnonių kojinių. Ištepkite pėdas maitinamuoju kremu ir gerai pamasažuokite. Tuomet apsimaukite kojines ir eikite miegoti. Kitą rytą kojos bus minkštos ir švelnios.
  7. Metas skirti dėmesio blakstienos. Jums reikia nenaudojamo tušo šepetėlio – jį gerai išplaukite ir tuomet suvilgykite kviečių želmenų (tinka ir ricinos) aliejumi. Beliks patepti blakstienas – geriausia tai daryti prieš miegą. Tik nepadauginkite, aliejus užtenka kelių lašelių. Ilgainiui blakstienos taps tankesnės, vešlesnės ir dailesnės.
  8. Kūno oda. Jums reikia vienos stiklinės jūros druskos (tiks ir bet kokia kita, kokią turite namie) ir stiklinės riebios grietinės. Viską sumaišykite ir gauta mase po maudynių masažuokite kūną. Vėliau gerai nuplaukite kūno odą. Ši procedūra naudinga tuo, kad druska pašalina negyvas odos ląsteles, maitina odą, stangrina kūną.
  9. Palepinkite plaukus. Sakoma, kad obuolių actas, puikiai kovodamas su bakterijomis, padeda išvengti ir pleiskanų. Patariama kartą ar kelis per savaitę masažuoti galvos odą ir skalauti plaukus vandens ir acto mišiniu (svarbiausia acto nepadauginti – 1 l vandens pakanka šaukštelio acto). Actas dar ir puikiai pašalina riebalų perteklių, plaukai tampa švelnūs ir blizgantys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius