-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingi šių metų aromatai

Kvepalai yra kur kas daugiau nei vien tik kvapas. Tai – moters išraiška. Net legendinė Holivudo žvaigždė Marilyn Monroe tikino, kad, eidama miegoti, ji nevilki nieko, tik lašelį kvepalų. Taip Marilyn kalbėjo apie „Chanel No. 5“ aromatą. Taigi kokiais kvepalais verta „apsigaubti“ šiais metais? Žinoma, nebūtina aklai sekti mada, tačiau ryškūs, drąsūs gėlių ir vaisių aromatai turėtų užkariauti mūsų uoslę.
Kvepalai
Kvepalai / Fotolia nuotr.

♦ Obuolys – šių metų „skanėstas“. Obuolių natas kvepalams pasitelkė daugybė parfumerijos kūrėjų ir mados namų. Kuo jie ypatingi? Pirmiausia – daugialypiškumu. Todėl nenuostabu, kad obuolių aromatą mėgsta netgi išrankiausieji parfumerijos pasaulio atstovai. Manoma, jog vasaros geidžiamiausiais turėtų tapti būtent obuolių natomis dvelkiantys kvepalai.

 

♦ Dar vienas mūsų dėmesio vertas vaisius – apelsinas. Gaivus, žvalinantis aromatas užkrečia energija ir įkvepia pasitikėjimo savimi. Sultingas apelsino šviežumas – tai, ko reikia aktyviai, veikliai ir tikslo siekiančiai moteriai. Idealus derinys būtų apelsinų ir rožinių pipirų sąskambis.

 

♦ Šiek tiek plačiau apie rožinį pipirą. Jis išties turi ką apie save papasakoti: aromatas traukte traukiantis ir kone magiškas, vos aitrus ir tuo pačiu nuostabiai suskamba su kitais komponentais. Rožinių pipirų dvelksme galima pajusti visą puokštę kvapų: citrusinių vaisių, miško uogų, džiovintų vaisių... Senovėje buvo manoma, kad rožinių pipirų natos ant moters odos yra tikras afrodiziakas vyrams! Tad apelsinų ir rožinių pipirų mišinys – puikus pasirinkimas pasiryžusioms vilioti, pavergti ir siekti savo tikslo.

 

♦ Kvapiųjų pozicijų neužleidžia ir vanilė. Todėl nenuostabu, kad jos geidžia ir savo kvepaluose naudoja daugelis parfumerių. Kaip atsiskleidžia vanilė? Ji tikra chameleonė, vieną po kitos skleidžianti ilgą natų šleifą... Beje, vanilės natos patinka ir vyrams. Eksperimentais nustatyta, kad tai vienas labiausiai gundančių ir seksualiausių moteriškų kvepalų aromatų.

 

♦ Šalia vanilės drąsiai gali stoti muskuso ir našlaičių derinys. Sodrus pastarųjų aromatas ir gilus bei prabangus muskusas – tai nekaltas moteriškumas, fatališka ir gaivališka aistra.

 

♦ Nepabėgsime ir nuo klasikos. Rožės ir jazminai visuomet būna tarp populiariausių aromatų. Štai rožės ir santalai pasižymi tvirtu, giliu ir išskirtiniu aromatu, o rožės su baziliku sušvinta gaivumu, energija, šviežumu ir padeda atskleisti moteriškumą.

 

♦ Jazminas kaskart vis kitoks. Švelnus saldumas susilieja su lengvu kartumu ir iškart nubloškia mus į pavasarį, apgaubia nepakartojamu gėlių dvelksmu. Taigi pakaks lašelio jazminais viliojančių kvepalų ir ištirpdysite net šalčiausią vyro širdį.

 

Verta pasidomėti

Štai keli madingi 2013-ųjų kvapai:

Kvepalai „Gucci Première“
Kvepalai „Gucci Première“

Gucci „Gucci Première“

Itin elegantiškas, ypatingas aromatas, skirtas intriguojančiai, gundančiai ir veikliai moteriai. Juose susipynę bergamočių ir apelsinų žiedų aromatai išsiskiria sodrumu ir gilumu. Šiuose kvepaluose taip pat juntamos baltažiedžių gėlių, muskuso, medienos natos.

 

 

Kvepalai „Valentina“ by Valentino
Kvepalai „Valentina“

 Valentino „Valentina

Itin moteriškas kvepalų buteliukas traukia akį rožiniais pasteliniais tonais ir slepia savyje ypatingą aromatą. Pradinė nata – bergamotės ir baltieji trumai, vėliau išsiskleidžia subtilus jazminų kvapas, o pabaigoje suskamba ambros, muskuso ir kedrų derinys.

 

 

Kvepalai „Shalimar Parfum Initial L'Eau Si Sensuelle by Guerlain“
Kvepalai „Shalimar Parfum Initial L'Eau“

 Guerlain Shalimar

Šiuose prabangiuose kvepaluose  susilieja citrusinės ir gėlių natos. Pirmosios natos atsiskleidžia greipfrutais, bergamotėmis, neroliu, vėliau pereina į jazminų, arbatinių rožių ir vilkdalgių žiedų dvelksmą. Akordą užbaigia nuostabioji vanilė.

 

 

 

Kvepalai „Jimmy Choo Flash“
Kvepalai „Flash“

Jimmy ChooFlash

Šis aromatas – tikra bomba! Raudonieji pipirai susilieja su saldžiaisiais mandarinais, kurių dvelksmas vėliau virsta sultingų ir prinokusių braškių aromatu. Galiausiai nuostabi kvapų gama užbaigiama baltažiedėmis gėlėmis: lelijomis, jazminais. Galima pajusti ir medienos bei vanilės sąskambius.

 

 

Kvepalai „Body Tender“ by Burberry
Kvepalai „Body Tender“

 BurberryBody Tender

Kuo išskiria šie kvepalai? Naujasis aromatas priklauso vaisių-šiprinių šeimai. Jis papildytas citrinų, obuolių, persikų, absento, rožių, jazminų, santalų, vanilės, muskuso ir ambros natomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius