-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingiausia plaukų spalva šį rudenį: verta išmėginti!

Naujausios tendencijos skelbia, kad šių metų rudenį karaliauja „Toasted Coconut“ plaukų spalva.
Sveiki ir gražūs plaukai
Sveiki ir gražūs plaukai / Vida Press nuotr.

Kokia ji? Atrodo, kad taisyklė šviesinti plaukus pavasarį, o tamsinti šaltuoju sezonu šiuo atveju susilieja į vieną pasiūlymą – mėgautis abiem pasiūlymais vienu metu.

Šviesios sruogos derinamos su tamsesnėmis, tačiau didelį vaidmenį atlieka jų atspalviai. Kaip teigia plaukų stilistė Michelle Gonzalez, „merginos, sėdėdamos mano kėdėje neapsisprendžia, rinktis šaltus ar šiltus tonus, o ši technika leidžia išbandyti viską kartu“.

Taigi, kaip supratote, sidabriškai šalta platininė spalva ir jos atspalviai yra derinami su šilta, minkšta ir aksomine ruda. Koks rezultatas? Ogi, kaip jau rašėme – „skrudintas kokosas“ (angl. toasted coconut).

Kaip teigia plaukų stilistai, ši spalva tikrai nenuvils, kadangi gali turėti daug variacijų ir idealiai tikti prie jūsų odos spalvos ir paryškinti gražiausius bruožus. Kitaip tariant, tai 2018-ųjų metų ombre versija, žaidžianti „šalta-karšta“.

Kam labiausiai tiks šis dažymo būdas? Kaip teigiama allure.com, suklusti turėtų natūralios tamsiaplaukės, kadangi jų šaknys tamsios, o tai puikus būdas įnešti šviesos į jų šukuoseną ir pabandyti atsinaujinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius