-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manikiūras: kaip nusilakuoti nagus, kad šie atrodytų tarsi marmuriniai

Marmurinių nagų manikiūras šiuo metu yra vienas ieškomiausių ir populiariausių socialiniuose tinkluose. Smagiausia dalis, kad šis iš pirmo žvilgsnio ne toks jau paprastas nagų menas iš tiesų yra lengvai atliekamas ir kiekviena tai galite pasidaryti tiesiog namuose.
Manikiūras
Manikiūras / 123RF.com nuotr.

Taigi šiam marmurinių nagų manikiūrui jums reikės kelių spalvų nagų lako. Kaip sako žemiau esančio vaizdo įrašo autorė, ji pasirinko pilką ir rožinio aukso spalvas, tačiau kiekviena galite improvizuoti savaip.

A post shared by Kristin (@kgrdnr) on

Štai keletas žingsnių, kaip nusilakuoti nagus, kad jie atrodytų tarsi marmuriniai:

  • Pirmiausia dukart nulakuokite nagus pilkos spalvos laku.
  • Paėmusios kosmetinę kempinėlę suvilgykite jos kamputį baltos spalvos nagų laku ir tiesiog patapšnokite pilka spalva nulakuotus nagus.
  • Ant balto lapo uždėkite po lašelį pilkos, baltos ir tamsiai pilkos (turkio pilkumo) spalvos nagų lako. Paimkite plastikinį maišelį.
  • Sugniaužusios plastikinį maišelį į kamuoliuką patapšnokite juo visą trijų spalvų (lašeliai ant popieriaus) kombinaciją ir padėkite keletą antspaudų ant lapo. Tada atsargiai lygiai taip pat patapšnokite nagus.
  • Pasiimkite labai ploną teptuką, tamsiai pilką nagų laką, lašelį jo užlašinkite ant balto popieriaus. Teptuku ant popieriaus pasibandykite vesti plonas linijas. Jos neturi būti taisyklingos, priešingai – gali būti kreivokos ir įvairiose nago vietose.
  • Kitas žingsnis – rožinio aukso nagų lakas. Labai atsargiai, kad neužsiteptų per daug, naudodamos jį šalia tamsiųjų linijų nubrėžkite šiek tiek rožinių-auksinių. Tik nepadauginkite.
  • Galiausiai baltos spalvos nagų laku taip pat padėliokite keletą akcentų.
  • Naudodamos nagų valiklį nuvalykite ant odos esančius lako likučius.
  • Kai menas, kurį nupiešėte ant nago, nudžius, užtepkite bespalvį nagų laką. Jis padės užtvirtinti ir apsaugoti nulakuotus nagus, taip pat suteiks jiems blizgesio.
VIDEO: Marmurinių nagų manikiūras

Teksto viršuje esančioje nuotraukoje matyti tos pačios merginos atliktas manikiūras. Tik jam kaip pagrindą ji naudojo baltos spalvos nagų laką, linijoms – šviesiai pilką, o vietoj prieš tai buvusio rožinio-auksinio – tamsiai pilką (turkio pilkumo). Jau minėjome, kad spalvos – visiškas jūsų pasirinkimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius