-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norite idealių garbanų? Nebūtina eiti į grožio saloną

Taip jau yra – ko nesuteikė gamta, to labiausiai ir norisi. Turinčios garbanotus plaukus svajoja apie tiesius, visiškos tiesiaplaukės – apie romantišką įvaizdį suteikiančias garbanas. Įprastai norėdamos jomis pasipuošti kreipiamės į plaukų stilistus. Tačiau dabar tobulomis garbanomis galima džiaugtis neiškėlus kojos iš namų.
Automatinis garbanų formavimo prietaisas „Philips ProCare Auto Curler Iconic“
Automatinis garbanų formavimo prietaisas „Philips ProCare Auto Curler Iconic“ / 15min nuotr.

15min žurnalistė išbandė naująjį „Philips ProCare Auto Curler Iconic“ automatinį garbanų formavimo prietaisą, kuriuo išties labai paprasta naudotis. Jis vynioja plaukus ant įkaitusio glotnaus keramine titano danga dengto vamzdelio, greit formuoja garbanas, nepeša, nesuvelia plaukų ir išlaiko juos žvilgančius. Kokių garbanų norėsite – didesnių ar smulkesnių, galite pasirinkti pačios – tam skirti trys karščio (180 °C, 210 °C, 230 °C) ir trys laikmačio (8 s, 10 s, 12 s) režimai.

Procesas labai paprastas. Patogų dviejų metrų ilgio garbanotuvo laidą įkišate į kontaktinį lizdą. Paspaudžiate įjungimo (išjungimo) mygtuką, nusistatote vieną iš siūlomų karščio ir laikmačio režimų ir po 30 sekundžių jau galima pradėti garbanoti plaukus. Jūsų valia pasirinkti, į kurią pusę – dešinę, kairę ar pakaitomis – bus sukamos garbanos.

Geriausia, kad pačiai iš esmės nieko nereikia daryti. Pasirenkate 2 ar 3 cm storio sruogą, įkišate į garbanojimo kamerą ir paspaudžiate mygtuką. Tiesa, jį paspaudus būtina laikyti, o sruogą reikia paleisti, nes prietaisas pats ją suvynioja. Išgirdusios spragtelėjimą atleidžiate mygtuką ir patraukiate prietaisą nuo galvos. Iš jo iškrenta tobulai susisukusi garbana.

„Mano plaukai – labai, labai tiesūs. Visada pavydėjau garbanėms. Grožio salone susukti plaukai, deja, ilgai nesilaikydavo, o kankintis su plaukų suktukais ar žnyplėmis – mažas malonumas. Tad džiaugsmas susisukus plaukus beveik visada būdavo trumpalaikis, nes garbanos labai greit išsitiesindavo. Pati nustebau, kad net be jokių plaukų formavimo priemonių šis prietaisas susuka net mano tiesius kaip spagečiai plaukus, o garbanos išlieka visą dieną“, – teigiamai „Philips“ garbanų formavimo prietaisą vertino jį išbandžiusi portalo žurnalistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius