-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palepinti save gali kiekviena

Vasarą pražysta ne tik gėlių žiedai, bet ir moterys! Tiesiogine ir perkeltine to žodžio prasme. Damos šiuo metų laiku pasipuošia ne tik gėlėmis ant suknelių, gyvais žiedais plaukuose, bet ir plačiomis šypsenomis bei spindinčiomis akimis. Juk vasara ir atostogos geriausias metas džiaugtis gyvenimu ir lepinti save.
Skinkite superprizus už grožio receptus!
Skinkite superprizus už grožio receptus!

Kvapnios uogos, šviežios daržovės, ką tik nuskintos iš žaliuojančių lysvių – nepamainomas sveikatos šaltinis ir gardi, tik vasarą pasitaikanti proga natūraliomis gamtos dovanomis palepinti savo kūną iš vidaus.

 

Žinoma, nedera pamiršti ir išorės. O ja, įkvėptas svaigių vasaros dienų, pasirūpinti siūlosi prekybos ir pramogų centras „Ozas“, liepą skelbiantis grožio mėnesiu ir kviečiantis visas merginas bei moteris, turinčias ir planuojančias įsigyti „Ozo“ nuolaidų „Superkortelę“, nepraleisti progos ir pasinaudoti šį mėnesį „Oze“ vykstančiomis itin vertingomis akcijomis ir pasiūlymais. Daugiau informacijos galite rasti www.superkortele.lt.

 

Visą liepos mėnesį visoms grožio prekėms, paslaugoms ir procedūroms bus taikomos nuolaidos, o išskirtiniai pasiūlymai, pasirūpinti skaisčia veido oda, žvilgančiais plaukais, dailiu įdegiu ar nagais, saulėtas vasaros dienas pavers dar džiugesnėmis.

 

Vasara idealus laikas tobulinti ir kūno linijas, todėl „Oze“ įsikūręs sporto klubas „VS Fitness“ kviečia į nemokamas treniruotes po atviru dangumi. Skirtingos treniruočių programos – puiki galimybė išbandyti ir pasirinkti tą, kuri arčiausiai kūno ir širdies.

 

„Fitness bike“ treniruotė vyks liepos 11 d., 19 val. „VS Pump“ – liepos 18 d., 19 val., o „Zumba“ – liepos 25 d., 18 val. Visos jos vyks po atviru dangumi, priešais pagrindinį „Ozo“ įėjimą.

 

Maloni smulkmena – 10 pirmųjų užsiregistravusių į kurią nors šių treniruočių (telefonu 8 700 44 999 arba el. paštu draugams@vs-fitness.lt), gaus kvietimus vieną kartą „VS Fitness“ sporto klube apsilankyti nemokamai!

 

Dovanų vasarojančioms damoms „Ozas“ parengė ir daugiau. Iki liepos 31 dienos visos pasidalinusios savo grožio receptu (jį reikia siųsti adresu ji24.lt@zlg.lt) pretenduos laimėti vieną iš trijų 100 Lt vertės „Ozo“ dovanų kuponų, kurį bus galima iškeisti grožio pirkiniams ir kitoms grožio paslaugoms. Įdomiausio, originaliausio, vertingiausio ir kitokio –iausio patarimo autorės bus paskelbtos ir apdovanotos rugpjūčio 2 dieną.

 

REKLAMA

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius