Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“

Panašu, kad plaukų priežiūros rinkoje lig šiol lyderiavusiam plaukų džiovintuvui „Dyson Supersonic“ atsirado stiprus konkurentas. „Dyson“ teks susikauti... su pačiu savimi: plaukų formavimo įrankis „Dyson Airwrap“ pelnė apdovanojimą „Allure Best of Beauty Breakthrough Award 2019“ (Allure grožio geriausieji: proveržio nominacija), kuriuo 2016-aisiais buvo įvertintas ir jo pirmtakas. Šis apdovanojimas – tai produkto įvertinimas už inovatyvumą, už savybes, keičiančias esamas grožio rinkos taisykles, už atradimus, kurie būtų verti pavadinti revoliucijomis. Apdovanojimu įvertinami tie produktai, kurie perkuria mūsų rutiną, koreguoja mąstymą ir papildo grožio industrijos žemėlapį. Ką gi, ko gero, nieko nenustebinsime, į šiuos rinką pertvarkančius žaidėjus įrašę „Dyson“, kurio naujiena iškart užkopė į sveiko grožio rinkos everestą.
Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“
Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“ / Partnerio nuotr.

„Dyson Airwrap“ gali pakeisti visą plaukų formavimo įrankių kolekciją – pamirškite lentynas, nukrautas plaukų džiovintuvais, garbanokliais, žnyplėmis ir šukavimo šepečiais. Viskas, ko reikia plaukams formuoti, nuo šiol telpa viename įrankyje. Per daug gerai, kad būtų tiesa?

Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“
Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“

Vietoj karščio – oro cirkuliacija

„Dyson Airwrap“ kūrimas užtruko penkerius metus ir pareikalavo 30 milijonų dolerių investicijų. Užsibrėžtas tikslas formuoti plaukus sveikai privertė „Dyson“ inžinierius kaip reikiant pasukti galvas: teko mąstyti, kuo pakeisti plaukų struktūrą modifikuojantį karštį, neprarandant formavimo efektyvumo. „Dyson“ susikoncentravo į oro srautų dėsnius: plaukų formavimo įrankiui kurti buvo pasitelktas lėktuvų projektuotojams pažįstamas fenomenas, leidžiantis lėktuvui atsiplėšti nuo žemės. Lėktuvo variklių generuojami galingi oro sūkuriai padeda atsistumti nuo pakilimo tako paviršiaus, o „Dyson Airwrap“ oro srautai veikia atvirkščiai – plaukus pritraukia ir suteikia jiems pasirinkto antgalio paviršiaus linkius atkartojančią formą. Kaip tai atsitinka? Aukšto slėgio, didelio dažnio oro srautas keliauja antgalio paviršiumi ratu. Jam natūraliai paklūstanti plaukų sruoga pritraukiama, apvejama ir išlaikoma tol, kol įgauna naują formą. Šis aerodinaminis principas, vadinamas Coanda efektu, leidžia panirti į ypatingą plaukų formavimo ritualą: kadangi sruoga, reaguodama į oro srautų judėjimą, aplink antgalį apsivynioja pati, Jums nebereikia būti sruogų atskyrimo ir sukimo ekspertu – užtenka mėgautis plaukų formavimo magija.

Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“
Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“

Plaukų formavimo įrankis „Dyson Airwrap“ iš savo giminaičio, džiovintuvo „Dyson Supersonic“ perėmė skaitmeninį variklį V9, ir būtent todėl yra toks galingas. Variklis V9 užtikrina nepriekaištingą ir nenutrūkstamą srautų cirkuliaciją, o nuolatinė išmanioji temperatūros kontrolė (tikrinama 40 kartų per sekundę) leidžia palaikyti pastovią mažesnę nei 150 °C šilumą. Taip plaukai apsaugomi nuo pažeidimų, kuriuos kaip kainą už grožį mokame naudodami įprastus plaukų formavimo įrankius. Pastarųjų veikimas pagrįstas ekstremalaus karščio poveikiu plaukui: karščiu suardžius plauko molekulių ryšius, sukuriami nauji, taip pakeičiant plauko formą. Tačiau ne paslaptis, kad plaukai negeba pamiršti padarytos žalos ir atgauti sveikatos: pažeistas plaukas lieka pažeistu tol, kol jį nukerpame.

Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“
Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“

Šeši plaukų grožio režimai

Žinodami, jog ryšius tarp plaukų molekulių suardo ne tik karštis, bet ir drėgmė (vien dėl to, supynus drėgnus plaukus, jiems išdžiūvus, lieka garbanos), „Dyson“ inovacijų kūrėjai atsigręžė į šlapių plaukų formavimo idėją. „Dyson Airwrap“ keičia plaukų formą juos džiovindamas, taigi prieš tai atskirai naudoti džiovintuvo nebereikia. Nebereikalingu tampa ir visas likęs plaukų formavimo įrankių arsenalas: „Dyson Airwrap“ antgaliai moka dirbti visus darbus, kuriuos seniau atlikdavo skirtingi prietaisai. Rinkai pristatomos trys prietaiso modifikacijos; prie prabangiausios iš jų pridedami net šeši formavimo antgaliai: 3 cm skersmens gausioms, taisyklingoms, simetriškoms garbanoms; 4 cm skersmens laisvai krintančioms asimetriškesnėms bangoms; paklusniam, jokių palaidų ar banguojančių sruogų nepripažįstančiam, tvirtam lygaus plauko įvaizdžiui; laisvesniam, lengvam, puriam lygių plaukų įspūdžiui su švelnaus masažavimo efektu; apimtį suteikiančiam, natūralias bangas išryškinančiam kasdieniam šukavimui; greitam, maloniam, griežtų reikalavimų neturinčiam džiovinimui. Beje, garbanojimui skirtų antgalių pridedamos dvi versijos – garbanų sukimui prieš arba pagal laikrodžio rodyklę.

Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“
Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“

Beliko aptarti smulkmenas: „Dyson Airwrap“ – tai neigiami jonai (mažina statinį krūvį), vos 82 decibelų triukšmo lygis, 4 karščio, 3 greičio režimai, 1300 W galia, 260 cm ilgio laidas, 13 l/s oro srautas, 675 g svoris. Charakteristikos – įspūdingos, o geriausia dalis – ta, jog „Dyson Airwrap“ sėkmingai sumažina karštį ir sutrumpina plaukų formavimui skiriamą laiką, tačiau visa tai pasiekia be kompromisų, neaukojant nei plaukų grožio, nei formavimo efektyvumo. Vienas įrankis – šešeriopai laimingi plaukai, pasiruošę visoms gyvenimo šventėms, tarp kurių – ir paprasta, sveika, lengva kasdienybė su... „Dyson Airwrap“!

Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“
Partnerio nuotr./Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“

„Dyson Airwrap“ pamatyti ir išbandyti unikalią plaukų formavimo technologiją galite naujai atsidariusioje inovatyvių sprendimų erdvėje – d.one, įsikūrusioje Vilniuje, Ogmios mieste, P.Lukšio g. 23.

VIDEO: Plaukų formavimo revoliucija su „Dyson Airwrap“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius