Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Plaukų stilistė Margarita Jakučinskaitė pristato pokalbių laidą „Mad Beauty Talks“

Žinoma plaukų stilistė, salono „Mad Beauty Squad“ įkūrėja Margarita Jakučinskaitė šį pavasarį pristatė savo pirmąją internetinę pokalbių laidą „Mad Beauty Talks“. Laidoje galime išvysti žinomus šalies veidus, atsiduodančius į jos profesionalias rankas stilisto kėdėje ir drauge atvirai kalbančius apie įvairias grožio bei mados tendencijas, gyvenimiškas situacijas ir įdomiausias pašnekovams nutikusias istorijas.
Plaukų stilistė Margarita Jakučinskaitė pristato pokalbių laidą „Mad Beauty Talks“
Plaukų stilistė Margarita Jakučinskaitė pristato pokalbių laidą „Mad Beauty Talks“ / Margaritos Jakučinskaitės asm. nuotr.
Temos: 3 Grožis Mada Plaukai

Paklausta, kaip gimė idėja sukurti šią laidą, Margarita sako, kad ji atsirado iš noro edukuoti plačią auditoriją ir suteikti kuo daugiau žinių apie kokybišką plaukų priežiūrą, dažymus, kirpimus bei padėti suprasti, kas yra kokybiškas meistras.

„Po pirmosios laidos sulaukiau daugybės teigiamų komentarų, kurie viešoje erdvėje, deja, pasitaiko nedažnai. Pamačiusi, kad žmonės ypatingai daug klausimų užduoda apie plaukų priežiūrą bei priemones, reiškia norą pamatyti daugiau laidų ir patį laidos formatą išskiria kaip neįprastą, įdomų ir įtraukiantį – tai mane tik dar labiau paskatino „Mad Beauty Talks“ kurti toliau ir edukuoti žmones apie kokybę, grožį ir madą,“ – sako plaukų stilistė.

VIDEO: "Mad Beauty Talks" Pokalbis su Viktorija Jakučinskaite apie makiažo subtilybes ir meilę sau

Margarita džiaugiasi, kad savo idėjas gali kasdien realizuoti savo salone „Mad Beauty Squad“, kur ne aklai pildomi klientų norai, bet ieškoma geriausio sprendimo ir suteikiamos profesionalios kokybiškos procedūros.

Antrąja laida Margarita visus pakvietė nusikelti į saulėtąjį pajūrį, kur kartu su sese Viktorija Jakučinkskaite, žinoma vestuvinių suknelių dizainere, atvirai ir nuoširdžiai kalbasi apie daugelį gyvenimiškų dalykų: apie kokias profesijas svajojo vaikystėje, kokios makiažo subtilybės praverčia kasdienybėje, kaip įgyti pasitikėjimo savimi, kiek laiko skirti sau, kad kasdien džiugintų ir darbas bei šeima. Žinomos moterys taip pat pasidalino akimirkomis iš vasariškos, laisvos ir įkvepiančios fotosesijos pajūryje.

Kviečiame žiūrėti, mėgautis gražiais vaizdais, klausytis istorijų bei sužinoti dar daugiau apie profesionalų grožį ir madą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius