-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Proveržis kosmetologijoje - efektyvūs ir malonūs rezultatai

Kiekvienam iš mūsų tenka susidurti su įvairiais išbandymais. Tas pats vyksta moksle ir gamyboje, kuri apima visas mūsų gyvenimo sritis. Klasikinė kosmetologija taip pat praėjo išbandymą laiku.
Šypsena – vienas geriausių įpročių
Šypsena – vienas geriausių įpročių / Vida Press nuotr.

Jos procedūros kaip savotiškas grožio ritualas, ne tik atgaivina, atjaunina odą bet ir suteikia malonus jausmus, atpalaiduoja, subalansuoja kūną ir mintis. Klasikinei kosmetologijai taip pat tenka ypač sparčiai keistis ir tobulėti, nes pastaraisiais metais vis labiau populiarėja aparatinės ir injekcinės grožio procedūros.

Nežiūrint to, šiuolaikinės kosmetologijos procedūros atliekamos su inovatyvia kosmetika suteikia efektyvius, saugius, malonius ir ilgai išliekančius teigiamus pokyčius.

Klasikinė kosmetologija nestovi vietoje, šiandien su jos pagalba įmanoma išspręsti daug estetinių problemų, tokių kaip mimikos ir amžiaus raukšlės, rožinė, veido paburkimai, pigmentinės dėmės, spuogai ir kita. Inovatyvi kosmetika patyrusio specialisto rankose sukuria stebuklus!

Jau 25 metus PEVONIA (JAV) teikia natūralius odos priežiūros sprendimus bet kuriam odos tipui, kiekvienai veido ir kūno dalies problemai. Žinomumą ir pagarbą Pevonios kosmetika pelno dėl neprilygstamų rezultatų, kuriuos garantuoja produktų tobulumas ir procedūrų inovatoriškumas. Tai patvirtina daugybė tarptautinių apdovanojimų, kuriuos Pevonia laimi profesionalų ir naudotojų nominacijose.

Mokslas ir naujausios gamybinės technologijos leido pasiekti neprilygstamų rezultatų ir išsiskirti iš kitų.

  • Visų Pevonia veido procedūrų pirmasis žingsnis – fermentinis šveitimas. Liofilizuoti fermentai išsaugo visas produkto veikliąsias medžiagas, kas labai svarbu giliam odos išvalymui bei veikliųjų medžiagų įsisavinimo užtikrinimui.
  • Trifazės kremų mikroemulsijos suteikia ypatingą pranašumą, prieš kitus rinkoje esančius produktus.
  • Trifazės emulsijos yra stabilesnės už įprastas emulsijas. Jos yra neriebios ir patvarios, suteikia papildomą drėgmės dozę odai. Medžiagų įsisavinimas yra greitesnis, lengvesnis, tolygesnis ir gilesnis. Užtenka mažo kiekio medžiagos optimaliems rezultatams pasiekti.
  • Medžiagų įkapsuliavimo mikrosistemos, užtikrina veikliųjų medžiagų stabilumą ir patekimą reikalingais kiekiais į giliuosius odos sluoksnius.

PEVONIA „žalieji“ odos priežiūros produktai apjungia rinktinius natūralius botaninės ir jūrinės kilmės ingredientus, pažangiausias technologijas ir medžiagų perdavimo sistemas, kurios užtikrina produktų patekimą reikalingais kiekiais į giliuosius odos sluoksnius. Ši visuma sukuria fenomenalius rezultatus.

Naujausia PEVONIA ANTI-AGE produktų linija veidui ir kūnui su 2 augalų (argano medžio ir taukės šaknies) kamieninėmis ląstelėmis PHYTO- ELITE™

Procedūra išpuoselėja Jūsų odą: efektyviai sumažina raukšles, stangrina, giliai drėkina, suteikia ilgalaikį atjauninantį poveikį ir pilnavertį odos balansą. Siekiant užtikrinanti rezultatų tęstinumą, buvo sukurtas platus odos priežiūros namuose asortimentas.

Reikia pažymėti, kad įprasta odos priežiūra pas kosmetologą ar grožio terapeutą vieną -du kartus per savaitę ar nors porą kartų per mėnesį, turi vieną iš geriausių kainos / kokybės / patogumo santykių .

Palyginti žema kaina, jokių invazijos pėdsakų po procedūros, užtikrintas komforto ir malonumo jausmas - tai trys privalumai, kuriais gali pasigirti klasikinė, ne aparatinė ar grožio injekcijų kosmetologija.

Mes rūpinamės Jūsų sveikata ir grožiu, pateikdami efektyviausius produktus Jūsų odai.

Laukiame Jūsų mūsų medicinos centre, kur Jums bus suteiktos rezultatus garantuojančios procedūros!

IŠSKIRTINUMAS JUMS!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius