-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinio makiažo idėjos raudonplaukėms, šviesiaplaukėms ir tamsiaplaukėms

Jeigu Kalėdos daugeliui asocijuojasi su šeima ir buvimu artimųjų rate, tai Naujųjų metų sutikimo šventė – laikas draugams ir linksmybėms. Vadinasi, tuo metu galima pamiršti formalumą, kuklumą ir imtis drąsių eksperimentų, kurie jus, moteris, paverstų vakarėlio pažibomis.
Darant šventinį makiažą
Darant šventinį makiažą / Organizatorių nuotr.

Nors vyrai nepraleidžia progos pasišaipyti, kad moterys vakarėliui, kuris bus dar tik (arba jau vos) po dviejų savaičių, pradeda ruoštis dabar, tačiau toks jų kruopštumas yra suprantamas ir pateisinamas – juk pasirinkimų ir derinių tiek daug, kad galva tiesiog sukasi.

Vienas būdų sutaupyti laiko ir sužinoti naujausias makiažo ir šukuosenų tendencijas – pažiūrėti, ką siūlo tų sričių profesionalai.

Trims merginoms (šviesiaplaukei, raudonplaukei ir tamsiaplaukei) grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ visažistė ir stilistė padarė šukuosenas ir makiažą, kuris tiktų sutinkant Naujuosius metus.

Pasak makiažo ir proginių šukuosenų meistrių, šie pavyzdžiai gali įkvėpti ir paskatinti moteris kurti savo unikalų šventinį stilių. Tačiau, prieš pradedant formuoti jį, dera nepamiršti vienos taisyklės – norint išsiskirti naujamečiame vakarėlyje, nereikia bijoti eksperimentuoti ir naudoti ryškias spalvas.

► Patarimai šviesiaplaukėms

Esate drąsios ir mėgstate atrodyti ekstravagantiškai? Tuomet nebijokite eksperimentuoti ir vakarui rinkitės  įvairių spalvų akių šešėlius. Pavyzdžiui, smaragdų atspalvį. Taip pat ieškokite įdomesnės spalvos, kuri paryškintų jūsų lūpas. Gal koralų? Toks makiažas atrodo ypač ryškiai ir padės išsiskirti iš naujametės šventės svečių būrio.

Organizatorių nuotr. /Šventinis makiažas: prieš ir po
Organizatorių nuotr. / Šventinis makiažas: prieš ir po

Trumpą kirpimą galima paversti efektinga vakarinio stiliaus šukuosena. Ji itin tinka prie modelio veido struktūros, išryškina akis ir parodo, kaip įspūdingai gali atrodyti trumpi plaukai, pabrėžiantys roko stiliaus ir elegancijos dermę.

► Patarimai raudonplaukėms

XX a. 4-ajame dešimtmetyje dominavo lėlės įvaizdis. Jis madingas ir šiuo metu. Ryškus viršutinio voko apvadas pabrėžia akis, o moteriai suteikia paslapties ir elegancijos.  Ryškiai raudona ar tamsia vyšnių spalva padažytos lūpos – tikras moteriškumo etalonas.

Organizatorių nuotr. /Šventinis makiažas: prieš ir po
Organizatorių nuotr. / Šventinis makiažas: prieš ir po

Šukuosena, spinduliuojanti eleganciją ir rafinuotą grožį, sutelkta į vieną šoną. Vienoje pusėje plaukai sušukuojami taip, kad jie būtų prigludę, o kitoje – tiesiai, sugarbanojant ir šiek tiek paveliant plaukų galiukus. Šukuosenos, kurių akcentas yra garbanoti plaukai, jau daugelį metų neišeina iš mados.

► Patarimai tamsiaplaukėms

Padūmavusių akių makiažas – vis dar populiari XX a. pabaigos mada. Tai vadinamasis dramos karalienės  įvaizdis, kai tamsūs šešėliai tepami iki pat antakių linijos. Tokiam makiažui sušvelninti galima naudoti auksu ar variu žėrinčius atspalvius. Kadangi tokio makiažo pagrindas – tamsios, lyg padūmavusios akys, lūpoms paryškinti tinka lengva purpurinė spalva.

Organizatorių nuotr. / Šventinis makiažas: prieš ir po
Organizatorių nuotr. / Šventinis makiažas: prieš ir po

Arklio uodega – vis dar viena mėgstamiausių šukuosenų, nes ji universali ir nesudėtinga. Taip susišukuoti plaukus galima per 10–15 min., o kelios detalės paprastą šukuoseną pavers šventine. Žemai surišti plaukai atrodys efektingiau, jei šukuosite juos į kairę arba į dešinę.

Šiuo metu taip pat populiarūs įvairūs plaukų pynimai. Kasos paryškina moters grožį, o kruopščiai atlikti pynimai šukuoseną paverčia tikru meno kūriniu.

Tai tik keli patarimai, kurie galbūt paskatins jūsų kūrybiškumą formuojant šventinį savo įvaizdį. Vis dėlto nereikia pamiršti, kad nevalia persistengti – kartais mažiau yra daugiau. Juk kiekvienas, net ir mažiausias akcentas plaukuose ar veide gali suteikti jums pasitikėjimo savimi ir, žinoma, atkreipti aplinkinių žvilgsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius