-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veido mankštų pamokėlės: kaip panaikinti raukšles, pagurklį ir paburkusius paakius

Per šiuos 2017 metus ne kartą kalbinome sertifikuotą veido mankštų trenerę, savimasažų specialistę Viktoriją Baltramiejūnienę. Klausėme jos, ką daryti, kad atsikratytume mimikos, akių, kaktos raukšlių, moterų ypač nemėgstamo pagurklio, paburkusių paakių. Pateikiame sukauptus vaizdo įrašus, kuriuose – lengvi pratimai ir trumpi paaiškinimai.
Viktorija Baltramiejūnienė
Viktorija Baltramiejūnienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Metų pabaiga – puiki proga pasižadėti sau, kad peržengus naujųjų slenkstį imsimės ko nors nauja, ko nors naudinga sau. Vienas tokių dalykų, skirtų būtent jūsų gerai išvaizdai ir tuo pačiu puikiai savijautai, galėtų būti veido mankštos.

Mūsų veidą sudaro 57 raumenys.

Primename, kad veidą sudaro 57 raumenys. Kai svarstote, kam reikalinga veido mankšta, turėkite tai mintyje. Kad kūnas nebūtų suglebęs, formuotųsi raumenys, plušame sporto salėse, bėgiojame, darome įvairiausius pratimus.

Tiek daug pastangų norint mankštinti veidą nereikia, tačiau norint, kad jis išliktų stangrus, „neslystų“ žemyn, nesiformuotų raukšlės būtina ne tik naudoti tinkamas priemones, bet ir mankštinti veido raumenis.

Gera žinia ta, kad tam nereikalingos papildomos išlaidos – viską galėsite atlikti savomis rankomis namuose. Tereikės skirti truputį savo laiko.

Svarbu: visos veido mankštos atliekamos švariai nuplautomis rankomis ant švaraus ir sauso veido. Tai reiškia, kad jo nereikia tepti jokiais kremais ar aliejais.

„Idealu, jei veidas bus nuvalytas, nupraustas, patonizuotas, sausas. Galima naudoti greitai įsigeriantį serumą, svarbiausia, kad veidas netaptų slidus. Jei toks bus, darydami mankštą neturėsite jokio efekto, nes rankos slys, negalėsite užfiksuoti visko taip, kaip reikia“, – paaiškina veido mankštų specialistė V.Baltramiejūnienė.

Veido mankšta pradedantiesiems

VIDEO: Veido mankšta: paprasti pratimai pradedantiesiems

Efektyvūs pratimai akių raukšlėms panaikinti

VIDEO: Akių mankšta: juoko raukšlės

Veiksmingi pratimai, padėsiantys išvengti paburkusių paakių

VIDEO: Akių mankšta: paburkę paakiai

Mankšta kaktos raukšlėms naikinti

VIDEO: Kaktos mankšta

Kaklo ir pagurklio mankšta

VIDEO: Kaklo ir pagurklio mankšta

Veido savimasažas

Veido mankštos daro savo poveikį, kuris, jei atliekate jas sąžiningai ir tinkamai, tikrai juntamas. Tačiau, kad gautumėte patį didžiausią ir geriausią efektą, veido mankštos neįsivaizduojamos be savimasažų.

Priešingai nei mankšta, savimasažas atliekamas ant slystančio veido. Taigi padarę vieną ar kitą mankštą turėtumėte veidą sudrėkinti – tinka riebus kremas ar pasirinktas aliejus. Kas yra savimasažas, koks jo poveikis, kodėl jis reikalingas ir kaip jį atlikti, žemiau esančiame vaizdo įraše aiškina savimasažų specialistė V.Baltramiejūnienė.

VIDEO: Savimasažas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius