-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veido pratimai, kuriuos atlieka Meghan Markle

Nuo tada, kai pasklido žinia apie Meghan Markle ir princo Hario santykius, žmones stebino viskas nuo jos režimo, kas guli jos kosmetinėje iki to, kaip ji įveikia nuovargį po skrydžio, kaip treniruojasi ir kaip išlaiko švytėjimą.
Sasekso hercogienė Meghan
Sasekso hercogienė Meghan / „Scanpix“/AP nuotr.

Naujosios karališkosios šeimos narės išvaizdos gerbėjų naudai, 2014-siais metais interviu su „Birchbox“ metu ji atskleidė, ką daro, kad palaikytų skruostikaulių bei žandikaulio linijos formą, rašoma uk.businessinsider.com.

Kunigaikštienė su internetinės kosmetikos pardavėjais kalbėjo dar tada, kai turėjo savo gyvenimo būdo tinklaraštį „The Tig“ ir dalinosi kai kuriomis savo grožio paslaptimis. Ten buvo galima rasti įprastų makiažo bei šukuosenos triukų, kokių ir galima tikėtis, tačiau vienas jos režimo aspektas buvo ypač įdomus.

Ji sakė: „Atlieku vienos savo mėgstamiausių kosmetologių Nicholos Joss rekomenduojamus veido pratimus; pratimai padeda formuoti veidą iš vidaus. Dienomis, kai atlieku pratimus, mano skruostikauliai ir žandikaulio linija atrodo gerokai geriau.

Ne veltui ji (Nichola Joss) yra labai paklausi atėjus apdovanojimų sezonui – juk kiekviena aktorė nori atrodyti nepriekaištingai.“

Taigi, kas sukūrė šiuos veido pratimus?

M.Markle mėgstamiausia kosmetologė yra Nichola Joss, ir, laimei (330 dolerių kainuoja jos procedūra), savo „Instagram“ paskyroje ji dažnai dalinasi odos priežiūros produktų apžvalgų pavyzdžiais bei veido masažo judesiais su 21 000 sekėjų.

Pasak jos svetainės, ji yra „mėgstamiausia tokių įžymybių kaip Scarlett Johansson, Hilary Swank, Gisele Bundchen bei Gwyneth Paltrow terapeutė“, todėl apie ją verta žinoti.

Be to, kasdien ji tiesiog švyti. Balandį, prieš karališkąsias vestuves ji pasidalino veido masažo eiga. Instrukcijose po nuotrauka ji rašė: „Naudodami veido aliejuką, skirkite laiko įmasažuoti jį į veido odą, kad sudrėkintumėte, pamaitintumėte ir atkurtumėte bei atpalaiduotumėte veido raumenų audinius, pašalintumėte įtampą, paburkimą, toksinus; taip veido oda bei raumenys bus sveikesni ir jaunatviškesni.“

Masažas pasižymi limfodrenažinėmis savybėmis, tad kodėl gi nepanaudojus jo ant veido – juk būtent ši zona yra linkusi į paburkimą?

Štai dar vienas masažas, kurį ji rekomenduoja norint sutvirtinti žandikaulio liniją bei formuoti skruostikaulių kontūrą, vėlgi naudojant veido aliejuką ar balzamą.

O čia rytinis akių masažas.

Komentaruose po skelbimu ji pridėjo, kad „galite naudoti daugiau spaudimo. Pasirūpinkite, kad būtų naudojama pakankamai produkto, kad netemptumėte odos“.

Kitai vartotojai, paklaususiai, kaip dažnai reikėtų tai daryti, ji atsakė: „Kasdien. Vakarai, prieš pat einant miegoti, yra puikus laikas, kadangi pamasažavus veidą galite tarsi nuimti visos dienos stresą ir įtampą, prieš miegą atpalaiduoti raumenis, pašalinti toksinus, suteikti būtino drėkinimo ir švytėjimo.“

Veido mankšta“ vis populiarėja

„Face Gym“, kurio šūkis „tai ne veido procedūra, tai treniruotė“, 2017-aisiais atsidarė King‘s gatvėje Londone bei 2018-aisiais – Niujorke.

„Naudojame energingus masažavimo judesius bei naujausias technologijas pamirštų 40-ties veido raumenų tvirtinimui“, – skelbiama jų tinklapyje.

Procedūros kainuoja nuo maždaug 66 dolerių ir trunka nuo 30 minučių treniruočių, kurios apibūdinamos kaip „greita treniruotė pakelti, suteikti tonusą ir sutvirtinti veido raumenis bei formuoti veido kontūrus ir suteikti jums švytėjimo“ iki 40 minučių „jogos veido“, kuri, kaip teigiama, pagyvina ir atgaivina.

„Ši lėtesnė, vien rankomis atliekama veido treniruotė atpalaiduoja, tačiau ir pagyvina. Susitelkiant į giluminį tempimą, įtampos atpalaidavimą ir limfodrenažą, suformuokite ryškius veido bruožus tuo pačiu atpalaiduodami protą“, – skelbiama tinklapyje. Laikas pajudinti tuos veido raumenis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius