-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaismingas karvės odos raštas – ant nagų: kaip juo paįvairinti manikiūrą?

Kai kalbame apie gyvūnų odos raštus, dažniausiai minime leopardo ar zebro odos raštą. Grožio specialistai sako, kad karvės odos raštas tarsi nepelnytai nuvertinamas, o iš tiesų gali tapti labai smagiu įvaizdžio akcentu. Šį kartą kalbame apie manikiūrą ir kaip karvės odos raštu puošti nagus.
Karvės odos raštas – kaip juo paįvairinti manikiūrą?
Karvės odos raštas – kaip juo paįvairinti manikiūrą? / 123rf.com ir „Scanpix“ nuotr.

Žaismingas, ekstravertiškas, tinkamas vasarai – taip sakoma apie karvės odos raštą. Jei pačioms jį išpiešti pasirodys sudėtinga, visada galite kreiptis į manikiūro meistrę arba pasirinkti lengvesnį kelią ir išmėginti nagų dailei skirtus lipdukus.

Nagus gražinti karvės odos raštu galite įvairiai – išpiešdamos juos visus arba pasirinkdamos vieną ar keletą nagų, naudodamos tradicines karvės odos spalvas arba priešingai – ryškias ir skirtingas kiekvienam nagui. Čia vieta pasireikšti jūsų fantazijai.

Nulakuoti visi nagai

Taigi tokiu raštu galite marginti visų pirštų nagus ir lakuoti juos dviem spalvomis: pasirinkti kūno atspalvį, švelniai kreminį ar labai švelniai rožinį ir derinti su juodomis ar rudomis dėmėmis, arba pasirinkti baltos spalvos laką pagrindui ir išpiešti juodas arba rudas dėmeles – atrodys kaip tikras karvės odos raštas.

Jei pirmasis variantas jums kiek per nuobodus, galite pasirinkti keletą nagų lako atspalvių – pastelinių arba ryškių spalvų ir karvės odos raštą išpiešti ant visų nagų. Atrodys spalvingai, žaismingai ir tikrai labai vasariškai!

Nulakuotas vienas nagas arba nago dalis

Dar vienas būdas – karvės odos raštu puošti tik vieną nagą, o kitus – kitais raštais, spalvomis ir / ar simboliais.

Norinčios neįprasto manikiūro nago plokštelę gali padengti, tarkime, bespalviu ar labai švelniu rožiniu, kūno atspalvio nagų laku, o nago kraštuose arba viršutinėje dalyje (tarsi darytumėte prancūzišką manikiūrą) išpiešti juodas, rudas ar kitų spalvų karvės odos rašto dėmeles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius