Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2018 metų horoskopas: meilė ir santykiai

Naujieji metai skirtingiems Zodiako ženklams atneš labai skirtingas patirtis. Kam jausmų srityje nusimato audros, o kam – švelni ramybė? Astrologės Lanos Kutkytės sudarytas jausmų horoskopas.
Nauji metai – naujas gyvenimo lapas.
Nauji metai – naujas gyvenimo lapas. / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šie metai jums – vidinės transformacijos laikas. Kiek jūs gebėsite pasikeisti, tiek pasikeis ir viskas aplink jus. Taigi, jei norite geresnio asmeninio gyvenimo, geresnio partnerio, patys turite tapti geresni, o tai šiais metais bus įmanoma pasiekti greičiau atlikti nei paprastai.

Pokyčiai vyks tiek vidiniame, tiek išoriniame pasaulyje, tačiau dažnai jie bus inicijuojami ne itin malonių situacijų jausmų sferoje. Jausite norą pakeisti asmeninio gyvenimo tvarką, tam tikras vyraujančias taisykles, tai, kaip su jumis elgiasi ir jus mato jums brangūs žmonės.

Nenustebkite, jei panorėsite nutraukti esamą ryšį – tai greičiausiai nebus momentinis noras, tiesiog šiemet atėjo metas paleisti tuos santykius, kurie nėra prasmingi. Vasaros laikotarpis leis aiškiai pajusti, kad jūsų požiūris šiuo klausimu pakankamai subrendo ir jau galite apvalyti gyvenimą nuo varginančio ryšio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiais metais rimta meilė, žmogus, kuriuo galima būtų pasitikėti, - būtina jūsų laimės sąlyga. Vienumoje bus sunku jausti gyvenimo pilnatvę, įkvėpimą kurti, judėti į priekį. Visgi retas Jautukas šiuo periodu jausis vienišas, kadangi būtent šio ženklo atstovai turės sėkmingiausią potencialą meilės sferoje.

Jau turintys porą bus linkę išsaugoti ir puoselėti santykius, net ir tuos, kurie išsibaigė, atgyveno savo laiką. Tai vienas geresnių laikotarpių bendro gyvenimo ar bendro verslo pradžiai, taip pat santuokai, ypač iki lapkričio mėnesio.

Nesutariantys su savo partneriu pastebės, jog lengviau atranda bendrą kalbą. Ieškantiems antrosios pusės būtent šiais metais gali pasisekti be jokių ypatingų pastangų atrasti tą, kuris sugebės suprasti, paguosti, mylėti. Meilė bus varomoji jėga, skatinanti pasirūpinti socialiniu statusu, įvaizdžiu visuomenėje, išvaizdos pokyčiais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nusimato darbingi metai, tad meilės sferai liks mažiau tiek laiko, tiek energijos. Romantikos bus ne per daugiausiai, tačiau ji greičiausiai ir neatrodys labai svarbi, kadangi labiau rūpės saugumo, patikimumo jausmas, kurį gali suteikti šalia esantis žmogus.

Dauguma pastebės, kad jūsų charakteryje atsirado daugiau praktiškumo, tad iš antrosios pusės galite norėti gauti daugiau apčiuopiamos, praktiškos naudos nei įprastai.

Didelė tikimybė, jog pernelyg dažnai kritikuosite sau artimus žmones ir to net nepastebėsite, o tai gali gerokai gadinti ryšį, atitolinti mylimuosius. Užtat darbe santykiai su kolegomis gali tapti geresni ir tvirtesni nei bet kada, tačiau svarbu bus stebėti save ir neleisti pernelyg dažnai pasilikti darbe iki vėlumos. Meilė darbui ir profesiniam tobulėjimui gali užgožti visus kitus santykius, tačiau tuo pat metu leis partneriui didžiuotis jūsų darbštumu ir pasiekimais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiais metais esate vieni iš tų, kurie galės pasidžiaugti meilės ir romantikos energija. Priešingos lyties atstovus trauksite savęs link labiau nei paprastai, o tai paskatins pasitikėti savimi ir jausti savo vertę. Meilės ir dėmesio jums reikės išties daug. Be to, bus svarbu, kad meilė būtų demonstratyvi, aiškiai matoma, todėl iš partnerio lauksite aiškių įrodymų, kurie patvirtintų, jog esate jam išties svarbus.

Šie metai - tai vienas puikiausių periodų kūrybingiems šio ženklo atstovams bei tiems, kuriems rūpi asmeninis augimas, tobulinimasis, todėl svarbu aklai nepamesti galvos dėl meilės ir neužmiršti darbų, nes tokia tikimybė bus išties nemaža.

Meilė suteiks sparnus, tačiau svarbu stebėti, kad į ją nenukryptų visas jūsų dėmesys - nesiaukokite dėl partnerio, nes „rožiniam periodui“ pasibaigus galite suvokti, jog praleidote nemažai nuostabių galimybių asmeniniam toblėjimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai vienas vaisingiausių laikotarpių tiems, kurie trokšta sukurti šeimą, susilaukti vaikų arba rimtai mąsto apie nekilnojamojo turto įsigijimą su partneriu. Jūsų požiūris į santykius turi būti rimtas, pareigingas, nes kitaip galite prarasti tuos, kurie jums išties brangūs. Emocinio ryšio užmezgimas ir puoselėjimas bus svarbesnis ir vertingesnis už seksualumą ar materialius dalykus.

Taigi sėkmingus santykius turės tie Liūtai, kuriems rūpi atverti ir pažinti partnerio vidinį pasaulį bei jo paslaptis, kurie sugebės neteisti ir nevertinti to, ką pamatė kitame žmoguje. Subtilumas, jautrumas ir savo vertybių saugojimas bus ypač reikalingi vasarą, kuomet nusimato svarbiausi, esminiai įvykiai santykių sferoje.

Nuo lapkričio mėnesio vidurio pamažu įsigalios naujos tendencijos - prasidės karštos meilės ir romantikos metas, kuomet trauksite priešingos lyties atstovus tarsi magnetas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Naujų ryšių, netikėtų ir gana įdomių pažinčių nusimato išties daug. Meilės liepsna gali užsidegti netikėčiausiu metu ir netikėčiausioje vietoje, bet svarbu gebėti kontroliuoti save ir pasistengti nedaryti skubotų sprendimų, nepasitikėti kitu žmogumi aklai.

Pasitaikys daug pagundų užmegzti santykius, kurie niekur neveda, yra trumpalaikiai ir gana paviršutiniški - jei ne iš jūsų, tai iš kito žmogaus pusės. Atidžiai atsirinkite tuos, kuriuos prisileidžiate arčiau savęs, neskubėkite atsiverti. Be to, klausykitės atidžiau, ką apie savo ateities planus jums pasakos jūsų antroji pus ė- tai leis įvertinti partnerio ketinimus.

Melo arba saviapgaulės tikimybė bus didesnė nei įprastai, todėl nevenkite paklausti artimųjų nuomonės apie savo susižavėjimo objektą ir galbūt tai neleis įklimpti į gyvenimą apsunkinančius ryšius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Santykiuose labiausiai vertinsite stabilumą, dosnumą, patikimumą ir praktiškumą. Būtent tokius žmones ir pritrauksite į savo gyvenimą šiais metais. Retas Svarstyklių ženklo atstovas norės kažką keisti, todėl greičiausiai vyraus pastovumas, o pokyčius galėsite nuspėti gana nesunkiai, kadangi šie rutuliosis iš lėto.

Vienišiams gali pasitaikyti proga sukurti ilgalaikius santykius - juose gali būti nedaug aistros, užtat bus daug abipusio pasitikėjimo, noro palaikyti ir suprasti vienas kitą. Šiais metais užmegzti santykiai gali tęstis ilgą laiką.

Tiems, kurie jau turi antrąją pusę gali kilti natūralus poreikis dar labiau sutvirtinti santykius: susituokti, apsigyventi kartu, įsigyti bendrą turtą, pradėti bendrą veiklą arba susilaukti vaiko. Visuose jums svarbiuose santykiuose bus kaip niekad svarbu tesėti pažadus, stengtis dėl materialios mylimųjų gerovės ir komforto.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiais metais būsite sėkmingi, originalūs, aktyvūs, pildysis jūsų kūrybiniai sumanymai, norėsite daug pasiekti ir būsite pasiruošę dėl savo svajonių dirbti iš peties. Vis dėlto jūsų siekiai gali atimti nemažai laiko ir beveik visą jūsų dėmesį, todėl asmeninio gyvenimo sfera gali būti kiek apleista.

Dažnai galite nenorėti prisitaikyti prie partnerio ar šeimos norų ir veiksite savaip, o tai gali gerokai sugadinti ryšį su mylimaisiais. Pasistenkite išgirsti mylimųjų prašymus ir jiems padėti, jei to reikės, ar bent dalinai atsisakyti asmeninių ambicijų harmoningų santykių vardan.

Energijos turėsite išties daug, o jūsų magnetizmas bus didelis, traukiantis priešingos lyties atstovus labiau nei visuomet. Didelė tikimybė, jog turėsite galimybę pasirinkti net iš kelių pretendentų į savo širdį - tai gerokai sustiprins savivertės jausmą, tačiau svarbu, jog šis jausmas neperaugtų į aroganciją.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šie metai pareikalaus iš jūsų gilios vidinės transformacijos, apsivalymo, pasaulėžiūros korekcijos. Ne kartą jausite, jog gyvenimas skatina jus susivokti, peržiūrėti savo vertybes, atmesti nereikalingus dalykus ir priimti reikiamus. Žinoma, apsivalymo pareikalaus ir asmeninis gyvenimas, santykiai su artimiausiais žmonėmis, tad nebūtų keista, jei kai kurie žmonės pasitrauktų iš jūsų gyvenimo.

Jei turite antrąją pusę ir jums svarbu puoselėti, branginti ryšį, tuomet gali tekti kartkartėmis pasiaukoti dėl savo partnerio, padaryti kažką, ko galbūt ne itin norite, tačiau jaučiate, jog tai būtų rimta investicija į harmoningus santykius. Pro jūsų akis neturėtų praslysti situacijos, kuriuose mylimiausiems žmonėms reikės jūsų pagalbos, nuoširdaus altruizmo.

Šie metai nėra palankus metas naujiems santykiams pradėti, o tik jiems ruoštis arba seniems tęsti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiais metais pasaulis reikalaus iš jūsų suvokti tikros draugystės vertę, pereiti svarbius išbandymus, būtinas pamokas, kad vėliau apipiltų dovanomis už pastangas tobulėti šioje srityje. Tai palankus periodas pradėti santykius, kuriuos jungtų bendros, aplinkiniams naudingos idėjos, kūryba, dvasinis tobulėjimas, švietėjiška veikla, o ne akla aistra, išorinis įvaizdis ar paviršutiniški dalykai.

Vienišiams tai metas, nešantis neprastą potencialą naujiems santykiams kurti, tačiau svarbu turėti omenyje, kad šis laikotarpis nėra tinkamas paviršutiniškiems meilės nuotykiams, apgavystėms ar manipuliacijoms.

Į kitų žmonių emocijas žvelkite rimtai ir nežadėkite tuščiai, kitaip gyvenimas privers prisiimti už tai atsakomybę greičiau ir griežčiau nei tikitės. Nevenkite bendraminčių susibūrimų, klubinės veiklos, per tai gali ateiti naujos pažintys, prasmingos draugystės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jei profesinėje ar mokslo sferoje neužsikrausite per daug darbų bei gebėsite tinkamai planuoti savo laiką, santykiuose galėsite patirti šiltų akimirkų. Vis dėlto stebuklų meilėje nesitikėkite - šie metai pareikalaus iš jūsų įdėti rimtų ir nuolatinių pastangų, kad santykiuose vyrautų harmonija.

Sunkiausias, bet tuo pačiu ir pagrindinis uždavinys - suderinti asmeninius siekius karjeroje su asmeninio gyvenimo puoselėjimu. Norėsite nemažai nuveikti dėl savo socialinio statuso, populiarumo, o tai gali atitraukti jūsų dėmesį nuo meilės sferos. Galimai šiemet dažnai jausite, kad jūsų gyvenime trūksta romantikos ir šiltų jausmų, bet naujų santykių pradžiai šie metai nėra patys tinkamiausi.

Visgi kai kuriems gali pavykti sutikti įdomų žmogų darbinėje atmosferoje. Jei partnerį turite, tuomet pasistenkite, kad jus sujungtų bendra praktiška veikla.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būsite vieni iš sėkmingiausių ir žavingiausių ženklų šiais metais, tad nenuostabu, jog meilės sferoje lydės populiarumas bei galimybė rinktis net iš kelių neprastų variantų. Jumyse gali gimti nuotykių ir flirto troškimas, kuris skatins išbandyti kuo daugiau naujų dalykų, susipažinti su naujais žmonėmis, net jei ir turite partnerį.

Dažniau nei paprastai būsite ištroškę meilės, dėmesio ir komplimentų, tad jei to negausite iš savo mylimo žmogaus, tuomet gali kilti minčių apsidairyti aplinkui ir rasti tą, kuris galėtų patenkinti jūsų poreikius.

Palankus laikotarpis tolimai kelionei į užsienį - tai leis jūsų meilės sferai sužydėti naujomis spalvomis. Nuo lapkričio vidurio susidomėjimas asmeniniu gyvenimu gali gerokai sumažėti, kadangi labiau rūpės socialinis statusas, įsitvirtinimas karjeroje. Požiūris į meilę taps ypač rimtas, domins tik patikimos ir rimtos partnerystės.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius