-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – balandžio 10 d.

Kokių staigmenų žada žvaigždės antradienį?
Pavasaris prie upės
Pavasaris prie upės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Antradienis puikiai tiks grupiniai veiklai. Telkite draugus ir bendraminčius bendriems projektams. Tai stabili, rami, taiki diena. Tačiau šią dieną nerekomenduojamos didesnės investicijos, ypač į grožio ar prabangos prekes. Šiandien būsite linkę išlaidauti. Vakaras bus nuotaikingas, tačiau gana avaringas. Nesivelkite į neaiškias situacijas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien Jaučiams sunku bus nepasiduoti provokacijoms. Labai tikėtini nesusipratimai su moterimis darbinėje aplinkoje. Tačiau asmeniniai santykiai klostysis visai palankiai. Puikus laikas prisipažinti meilėje, parodyti dėmesį savo simpatijai. Antradienis puikiai tiks svarbiems susitikimams rengti, sulauksite palaikymo ir pritarimo. Vakaras bus labai romantiškas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienį didžiąją dienos dalį Dvynių zodiako ženklo atstovus lydės tingulys. Neskubėsite kibti į darbus. Šiandien vadovausitės filosofija - „neskubėk ir būsi pirmas“. Įdomiausia, jog šią dieną toks požiūris iš tiesų gali pasiteisinti. Tai geras laikas megzti įvairiems kontaktams, domėtis naujais dalykais, keliauti. Vakarą palankiausia leisti su antrąja puse. Taip pat geras laikas išsiruošti į pasimatymą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžius antradienį gali nemaloniai nustebinti draugai - nesulauksite palaikymo, kurio tikėjotės. Atrodys, kad stengiatės, padedate kitiems, dažnai net dėl kitų aukojatės, bet kai pagalbos prireikia jums, atsukama nugara. Kaip bebūtų, šiandien vertėtų vengti dramų ir audringų santykių aiškinimosi. Seksis reikalai, susiję su draudimu, palanku kreiptis paskolų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Įtempti santykiai antradienį po truputį spręsis. Liūtų bendravimas švelnės. Vis dažniau sugebėsite draugiškai patarti, o ne nurodinėti. Aplinkiniai tai tikrai įvertins. Juolab kad jūsų patarimai bus labai taiklūs ir vertingi šiandien. Tiesa, sunkiau bus susikalbėti su kolegėmis. Erzins jų tingumas ir išlepimas. Sveikata vis dar ne per stipriausia, tad nepersitempkite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Paskendus rutinoje ir kasdieniuose rūpesčiuose sunku bus pamatyti ir įvertinti gražias gyvenimo smulkmenas. Leiskite šiandien sau dažniau atsikvėpti. Darbas - ne vilkas, į mišką nepabėgs. Pasimėgaukite mus lepinti pradėjusia saulute, besiskleidžiančiais žiedais, paukščių čiulbėjimu... Vėl pasijusite kupini jėgų, sugrįš įkvėpimas ir pozityvios mintys.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams šiandien norėsis stačia galva pasinerti į svaiginantį jausmų pasaulį. Vienišoms Svarstyklėms netrūks progų susipažinti su priešingos lyties atstovais. Antradienį užsimezgę ryšiai turės savyje augimo potencialą. Jie vystysis lėtai, bet užtikrintai. Darbuose taip pat lydės sėkmė, tik sunkiau bus susikoncentruoti, siekti konkrečių tikslų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienį labai tikėtini mažesni ar didesni konfliktai su šeimos nariais, partneriais. Įtampa augs ir Skorpiono zodiako ženklo atstovai darysis vis piktesni ir piktesni. Svarbu bus rasti efektyvų būdą garui nuleisti. Sportas, kompiuteriniai žaidimai ar kita aktyvi veikla galėtų puikiai pasitarnauti šiuo klausimu. Dėl tiek darbe, tiek namuose patiriamo streso gali sustreikuoti sveikata.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Antradienį labai išryškės Šaulių polinkis į išsiblaškymą. Viską tikrinkite po kelis kartus, stenkitės susikoncentruoti ties atliekamomis užduotimis. Kelyje būkite itin atsargūs, ypač vakare. Šiandien galimos dovanos, atlyginimo pakėlimas ar kitos papildomos finansinės įplaukos. Labiau pasaugokite sveikatą, nepersitempkite. Vakarą skirkite poilsiui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien bus patikrinta, gal net supurtyta visa jūsų vertybių sistema. Gauti pasiūlymai išryškins būtinybę rinktis tarp savo principų ir finansinės naudos. Rizikos, įvairios investicijos labai vilios antradienį. Sunkiau seksis susitarti su šeimos nariais. Jūsų ir jų požiūris į ateities perspektyvas gali labai išsiskirti. Todėl ginčai vakare labai tikėtini.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai puikus laikas saviraiškai. Jei turite slaptų talentų – pats laikas juos atskleisti ir pasidalinti su visu pasauliu. Tikėtina, jog sulauksite pasisekimo. Šiandien būsite vertinami už savo originalumą, išskirtinumą, nebijojimą būti kitokiais. Vakare, ko gera, pradėsite jausti kasdienybės ir įsipareigojimų naštą. Norėsis daugiau laisvės, tačiau šeimos nariai primygtinai reikalaus jūsų dėmesio.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Antradienis - gana mistiškas laikas Žuvų zodiako ženklo atstovams. Tikėtini susidūrimai su seniai matytais žmonėmis iš praeities. Turėsite galimybę pagaliau išsiaiškinti ar atnaujinti santykius. Pagalvokite ir prisiminkite, ar yra žmonių, kuriuos įskaudinote ar supykdėte, kurie laukia jūsų atsiprašymo. Šiandien diena, kai lengvai galite atsikratyti šios slegiančios naštos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius