-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – balandžio 13 d.

Dar labai jaunas, tačiau jau suteikiantis įgyvendinimo jėgos Mėnulis keliaus žemišku, praktišku, kūniškų ir materialių poreikių patenkinimą palaikančiu Jaučio Zodiako ženklu. Verta pagalvoti apie pirkinius, skirtus pagražinti save ir aplinką, grožio procedūras.
Pavasaris Šventojoje
Pavasaris Šventojoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tiesa, rimčiausius pirkinius, darbus ar žemės dirbimą, augalų sodinimą vertėtų atidėti rytdienai, tačiau pasiruošimams, pačiai darbų pradžiai laikas pats tas. Atkreipkite dėmesį, ar tai, ko norite imtis, kas siūloma, atitinka esminius vertybinius kriterijus. Bus svarbu nugalėti baimes.

Mėnulis Jautyje padės išvengti bereikalingos skubos, antra vertus šiandien dieną galimi įvairūs netikėti, nauji pasiūlymai, naujos situacijos, tad būkite atviri pokyčiams, priimkite viską kūrybiškai ir diena nudžiugins jus savo rezultatais. Diena tinkama pradėti įvairų smulkų verslą, mokymąsi ar mokymą – visa tai, kas suteiks galimybę geriausiu būdu panaudoti jūsų geriausias savybes.

Šios dienos spalvos – raudona su juoda, ryški geltonai žalia, sveikos energijos suteiks tamsiai raudonas jaspis. Maistas turėtų būti paprastas – užtektų duonos ir pieno ar kitų pieno produktų, apskritai vertėtų rimčiau papasninkauti.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gana rami diena, kuomet pasijausite galintys ne tik gražiai pakalbėti ar pasirodyti reikšmingu, bet ir kažką konkretaus ir prasmingo nuveikti. Tiesa, puoselėti didesnių planų vargu ar verta, viskas vis tiek bus kitaip nei galvosite, tad likite atviri pasauliui ir veikite pagal aplinkybes. Gali kilti ūpas išleisti pinigų kažkam lyg ir naudingam, tačiau vertėtų bent dienelę pagalvoti, ar tikrai verta.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiek tiek atsigausite po sunkių ir kiek niūrokų ankstesnių dienų, tačiau dideliam aktyvumui dar ankstoka, nors noras nuveikti kažką ypatingo, imtis naujų dalykų bus didelis. Skirkite daugiau laiko apmąstymams, skaičiavimui, planavimui – jūsų laikas jau gana arti. Šiandien ir ryt gali kilti pagunda pervertinti ar nuvertinti savo poreikius – pasistenkite išvengti tiesioginės ar išvirkščios puikybės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors esate labai aktyviai nusiteikę, šiomis dienomis galite pajausti nuovargį – gal metas būtų šiek tiek atsitraukti ir pailsėti, nuraminti pertemptą nervų sistemą. Vertėtų daugiau pabūti ramiai. Jei ką nors darote, darykite daugiau vieni, atsiribokite nuo perteklinio bendravimo, pažvelkite į savo veiklą tarsi iš šalies, įvertinkite rezultatus ir suplanuokite tolesnius žingsnius.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gal ir norėtumėte šiandien ramiai užsiimti savo reikalais, tačiau tarsi iš dangaus nukritę draugų ar bičiulių, kolegų vizitai bei prašymai gali priversti jus išjudėti, imtis tvarkyti reikalus, kuriuos buvote linkę atidėti į tolimą kampą. O gal ir patys prisiminsite senus pažįstamus, kuriems sugalvosite padaryti siurprizą? Šiandien įdomių susitikimų diena.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Palankus metas visu intensyvumu po šventinio laikotarpio įsitraukti į darbus – prisiminti senus įsipareigojimus verčia tiek verslo kolegos, antroji pusė, tiek ir jūsų pačių noras nuveikti šiek tiek daugiau nei būtina. Šiandien vertėtų paieškoti bendraminčių, bičiulių ar verslo partnerių, su kuriais galėtumėte imtis įgyvendinti seniai jums kirbančias idėjas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jaunas Mėnulis nukreips jūsų mintis ir jausmus į naujus pasaulius ir norą plėsti savo pažinimo erdves. Galite atrasti visai naujų dalykų, idėjų, kurios vers jus daug ką permąstyti, suvokti visai kitaip, tačiau pasistenkite tai suderinti ir su tais darbais ir pareigomis, į kuriuos esate įsikinkę ir kuriuos jums būtina atlikti, ypatingai profesinėje srityje iššūkių turite rimtų, belieka veikti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Panašu, kad teks grįžti prie konkrečių darbų – gali kilti įvairių finansinių reikalų, netikėtų buhalterinių, draudimo, problemų, kurias gali tekti skubiai spręsti. Kad ir kaip grėsmingai jos atrodytų, pasistenkite nugalėti savo baimes ir pažvelgti į visa tai blaiviu žvilgsniu, pasikonsultuokite su išmanančiais, specialistais ir venkite ginčų šia tema su mylimu žmogumi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, kad jaunatis pasiūlys jums naujų, įdomių ir galbūt netgi išskirtinių pažinčių, o gal tikrą siurprizą pateiks jums antroji jūsų pusė? Tai gali gerokai krestelėti jūsų įprastą kasdienybę, todėl svarbu susikaupti ir išlaikyti stuburą. Dabar jėgų turite tam pakankamai, tačiau baimių, kaip tai atrodo, ką pasakys kiti, gali kilti, todėl pasistenkite susilaikyti nuo priekaištų ar slapukavimo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Baigėsi atpalaiduojantis švenčių laikotarpis ir metas kibti į darbus – šiandien jų gali sugriūti daug ir visokių. Tai pareikalaus iš jūsų pakankamai didelės ištvermės ir gebėjimo susivaldyti, išlaikyti ramų protą ir suvaldyti situaciją. Tikrinkite visą jus pasiekiančią informaciją, laikykitės įstatymų ir venkite priekaištauti greta esantiems, verčiau susiraskite patikimų konsultantų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Po gana įtemptų pastarųjų dienų esate linkę pabūti šiek tiek ramesnėje, jums mieloje ir kūrybai įkvepiančioje aplinkoje. Būsite labiau nusiteikę imtis to, kas teikia jums ir aplinkiniams džiaugsmo – galbūt nuveikti, pagaminti kažką praktiško ir gražaus, kas galės būti ilgai naudojama. Patys save ir aplinkinius nustebinsite išradingumu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Po itin aktyvių pastarųjų dienų šiandien būsite nusiteikę daugiau dėmesio skirti namams ir artimiesiems, pabūti ramiai ir jaukiai. Jūsų sentimentus ir įpročius gali gerokai krestelėti namiškių siurprizai – pasistenkite į juos pasižiūrėti kūrybiškai ir paieškoti būdų be didesnių pykčių ar reikalavimų suderinti jų ir savo interesus, tai labai sustiprins jūsų autoritetą jų akyse.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana įtemptą jūsų vidinį gyvenimą, norą ramiai darbuotis prie jums svarbių dalykų gali gerokai išjudinti ir trikdyti įvairūs su ryšių technika ir technologijomis susiję rūpesčiai. Nusiteikite, kad gali tekti kažką atnaujinti, išmokti, patobulinti. Kad ir kaip norėsite išsisukti, vertėtų susiimti ir įveikti visus su tuo susijusius sunkumus, tačiau tuo pačiu venkite per daug puikuotis savo pasiekimais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius