Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – balandžio 20 d.

Gana daug kas pasikeitė vakar net keturioms planetoms susibūrus su vertybėmis siejamo Jaučio Zodiako ženkle, šįryt, 9.10 val. Mėnulis pereis iš sentimentaliojo ir šeimyniško Vėžio ženklo į artistišką ir dosnų, orųjį Liūto ženklą. Visų pirma, ugninio džiugaus Liūto santykiai su žemišku patogumo ir gerovės siekiančiu Jaučiu labai komplikuoti, tad norėsis džiaugtis gyvenimu, smagiai praleisti laiką, o aplinkybės pareikalaus rūpintis praktiniais reikalais ir, tikėtina, tai bus mažai planuoti dalykai.
Mėlynuojantys žibučių žiedai
Mėlynuojantys žibučių žiedai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiandien reikėtų susilaikyti nuo rimtesnių pirkinių, geriau paieškoti alternatyvių praktiškų sprendimų. Apskritai artimiausiomis dienomis gali kilti daug labai įdomių, netikėtų ir tuo pačiu praktiškų idėjų, kaip pagerinti savo gerovę, patogiau sutvarkyti aplinką, gal net kitaip panaudoti jau naudojamus dalykus, pakeisti įvaizdį, mitybą, gyvenseną.

Sudėtingesnė diena ir tiems, kurie susiję su pramogų, laisvalaikio industrija ar menais, reklama, kūrybiniu ugdymu, vaikais – visur gali būti susiduriama su pretenzijomis, trukdžiais. Visi kiti reikalai turėtų vykti gana sklandžiai, jeigu pavyks suvaldyti banguojančias emocijas.

Gerą nuotaiką padės palaikyti ugninių, purpurinių, batos, auksinės spalvų drabužiai, piropas.

Kepkite blynus ir pyragus, meduolius su daug prieskonių, medumi, riešutais, tačiau diena tinkama pradėti ir sveikatinimo dietos ar pasninko ciklą.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Atėjo praktiškų ir žemiškų reikalų laikas, tačiau šiandien turėsite progos pasirodyti kiek smagesniu amplua ir norėsite atsipūsti ir pasidžiaugti gyvenimu, imtis kažkokios kūrybingos veiklos. Deja, aplinkybės, kažkokie žemiški trukdžiai gali visą tą malonumą gadinti, tad teks susiimti ir paieškoti išradingų sprendimų kaip išsisukti iš padėties.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Prasidėjo jūsų laikas, esate itin gerai nusiteikę, linkę parodyti gražiausias savo puses pasauliui, tačiau namiškiai iš jūsų nori kažko kito? O gal apskritai namų aplinka kertasi su jūsų įsivaizduojamu idealu, verčia keisti santykį su savimi? Šiandien vaikų kaprizai, tėvų priekaištai ar vaikystės sentimentai gali privesti jus paieškoti naujų įvaizdžių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien galite pasijausti visai išsekusiais, norėsite pasilėpti nuo visų ir visko, gali atrodyti, kad pasaulis atsisako jus suprasti, reikalauja to, kam dar per anksti. Galima painiava, kažkokios klaidos ar apsirikimai. Jeigu tik turite galimybių, šiandien ir artimiausiomis dienomis vertėtų mažiau bendrauti ir daugiau gilintis į save ir savo vidinius poreikius, pasirūpinti gera savijauta.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Susitikimas su draugais, noras pasirodyti geriausiai gali jums pernelyg daug kainuoti finansiškai, tad pasistenkite mažiau leistis įkalbinėjami ar pasiduoti spaudimui, pajauskite savo ribas. Pasidėjo gana intensyvaus ir nenuspėjamo bendravimo su draugais, savo bendruomenės kūrimo laikotarpis, kuomet gali visiškai pasikeisti bendravimo ratas – pasistenkite tai padaryti gražiuoju.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, norite būti visų mylimas ir pripažintas, norite, kad darbdaviai ar bent viršininkas atkreiptų dėmesį į jus, įvertintų jūsų darbus, tačiau šiandien galite patirti gana kartų nusivylimą – lukterėkite dienelę kitą ir sėkmė atsisuks į jus, o šiandien tiesiog atlikite tai, ką galite geriausio, parodykite savo pastangas keistis, mokytis, taikyti inovacijas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Prasideda pora jums sunkokų dienų, kuomet būsite linkę atsitraukti nuo aktyvaus bendravimo, užsidaryti ir ramiai triūsti, atlikti visa tai, kas susikaupę ir verčia jus gerokai susiimti. Vis dėlto pasaulis ramiai gyventi vargu ar leis – turite tiek veiklų, ryšių, draugų ir idėjų, ką dar galima būtų nuveikti, kad poilsiui laiko truks. Pasistenkite rasti būdų pabūti tik su savimi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nuo šiandien turėtumėte pasijausti gana tvirtai, pilni energijos ir žavesio, pasiryžę nuveikti kažką tokio ypatingo – geras laikas pagalvoti jei ne apie pokyčius veikloje, versle, tai bent įgyvendinti asmeninio "tobulėjimo" programą ir imtis radikalių gyvensenos permainų. Mažiau apie tai kalbėkite, juolab klauskite kitų nuomonės, juk tik jūs žinote, ko.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kaip suderinti profesinius siekius, ambicijas ir asmeninį gyvenimą, santykius su kitais? Artimiausiu laiku santykiai su kitais, bendravimas ir susikalbėjimas, santykių palaikymas bus bene svarbiausiu jūsų uždaviniu, versiančiu ieškoti naujų formų ir ryšių, sprendimų, daugiau laisvės ir atsipalaidavimo. Kaip išlikti laisvu išlaikant stabilumą ryšiuose? Nuolat keistis?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Mėnulis ugniniame Liūte suteikia jums daug entuziazmo ir noro daugiau judėti, keliauti, pasidžiaugti plačiuoju pasauliu, dalintis su kitais savo idėjomis, tačiau elementarūs buitiniai, rutininiai darbai, būtinybė pasirūpinti kasdieniais savo reikalais vargu ar leis plačiai išskleisti sparnus. Užtat vertėtų pasidomėti, ką prasmingo vertėtų nuveikti savo sveikatos labui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Prasidėjo jums itin kūrybingas metas, tinkamas imtis įvairiausių, net fantastiškiausių sumanymų – jie bus ir praktiški, naudingi ir gražūs, tad su džiaugsmu leiskite savo fantazijai ir minčiai skleistis, nors gali kilti įvairių baimių dėl finansavimo, resursų ar jėgų trūkumo, netgi pasitikėjimo savimi stoka, tačiau anksti spręsti ar atsisakyti sumanymų – po poros dienų viskas susidėlios.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas, kai esate visiški sėkmės valdovai. Itin palankus laikas imtis kūrybinių veiklų namuose, su vaikais, atnaujinti aplinką. Tiesa, antrosios pusės interesai gali tapti šiomis dienomis šiokiu tokiu iššūkiu, teks pasistengti, norint suderinti visas veiklas. Svarbu nusiteikti, kad tai tik laikini trukdžiai, tereikia šiek tiek kantrybės ir pajausite atlygį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Prasidėjo labai intensyvaus bendravimo laikotarpis, kai teks imtis aktyvios vadybinės veiklos, puikus laikas perprasti naujas technologijas, mokytis amatų, vystyti prekybą ar bent pasimokyti, kaip tai padaryti. Tiesa, šiandien gali tekti imtis sveikatos reikalų, pasirūpinti kasdieniais savo ar artimųjų reikalais. Pasistenkite ramiau į tai reaguoti – viską spėsite.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius