TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – balandžio 27 d.

Antradienį Mėnulis keliaus gilia intuicija, stipriomis aistromis ir didele galia pasižyminčiu Skorpiono Zodiako ženklu, tad, nors pilnaties maksimumo įtampos nuslūgs, noro išgyventi viską iki galo bus daug. Juolab kad planetos dėstysis taip, kad galima labai stipri ir daug emocijų pareikalausianti galios kova tarp pastaruoju metu susipriešinusių naujovių, mokslo išradimų gerbėjų, puoselėjančių žmonių laisves apribojančias technologijas, ir tų, kurie siekia radikaliai naujo požiūrio į pasaulį ir gyvybę.
Sakurų žiedai
Sakurų žiedai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ar pavyks išlaikyti vidinį aiškumą ir stabilumą? Nusiteikite, kad gali tekti greitai reaguoti į naujienas, keisti planus. Pasistenkite susilaikyti nuo aistringų diskusijų, noro įrodyti savo tiesas – kova vargu, ar padės, verčiau darykite tai, ką turite nuveikti esamu momentu. Bus svarbu būti ir leisti kitiems būti.

Atitinkamai dėvėti tiks įvairių ryškių, tačiau tarpusavyje derančių spalvų drabužius, stiprybės ir įžvalgos suteiks deimantas (ypač briliantas), lazuritas, titanas. Maistas taip pat tiks visoks – toks, kokio labiausiai norisi, galima valgyti viską, bandyti naujus patiekalus ar skonius, ypatingai egzotinius vaisius.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Finansiniai ir vertybiniai klausimai gali tapti šiandien tikru jūsų galvos skausmu. Galimi ir įvairūs gedimai, kitokie su galimomis išlaidomis susiję rūpesčiai – svarbiausia bus kuo ramiau reaguoti į visas problemas ir ieškoti racionalių išeičių. Gali prireikti visai naujai pažiūrėti į tai, ką turite, kaip tuo naudojatės. Susilaikykite nuo ginčų vertybiniu pagrindu.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Daug emocinės ištvermės pareikalausianti diena tiek bendraujant su antrąja puse, tiek su verslo partneriais, darbdaviais. Galite jaustis taip, tarsi atiduodate viską, ką galite, geriausia, visko atsisakote, tačiau aplinkiniai per mažai tai įvertina, per mažai atsižvelgia į jus. Belieka tik savęs paklausti – ko galbūt per daug jūsų gyvenime, gal galima visai kitaip daug ką spręsti?

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sveikatos ir geros savijautos užtikrinimas ir palaikymas šiandien turėtų tapti svarbiausia tema. Tiesa, aplinkybės gali sukelti daug baimių, tiek dėl sveikatos, tiek dėl visų jūsų darbų ar idėjų, tačiau svarbiausia bus išlaikyti kuo aiškesnį protą – raskite laiko iš esmės įsigilinti į jus jaudinančias problemas ir ieškokite visiškai naujų, absoliučiai besiskiriančių nuo ankstesnių sprendimo būdų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Draugai ar bičiuliai, jūsų visuomeninė veikla ar bendri projektai, o ypač problemos, susijusios su jų įgyvendinimo finansine puse, šiandien vers jus imtis to, ko galbūt mažiausiai norėtumėte, tikri ar tariami įsipareigojimai gali gerokai sutrukdyti jūsų asmeniniams planams. Galite jausti geroką nusivylimą tuo, kad per mažai vertinamos jūsų kūrybinės idėjos, tačiau gal galima pažiūrėti kitaip?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tikėtina, kad jaučiatės krizinėje situacijoje – norite ar turite būti namuose, esate labai sentimentaliai ir šeimyniškai nusiteikę, dėmesio reikalauja ir artimieji, tačiau darbo reikalai, tam tikros permainos, pokyčiai vers jus blaškytis ir gali kelti gana daug emocijų. Teks pasistengti, jeigu norėsite išlaikyti daugmaž ramią situaciją namuose ir palaikyti taip pat įsitempusią antrąją pusę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Komunikacija, ryšių su mokslo institucijomis, užsieniu palaikymas, mokslo ar studijų reikalai ir ankstesni jūsų įsipareigojimai vers jus tiesiog dirbti – daug ir be jokių blaškymųsi. Disciplina ir visiškas susikaupimas į svarbiausius reikalus. Visa laimė, kad turite vidinės stiprybės ir gebėjimą išlaikyti balansą tarp darbų ir namų reikalų. Pasistenkite bendraudami kelti mažiau emocijų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Praktiški ir labai konkretūs materialūs, galbūt su draudimais, paskolomis, stambiomis investicijomis ar tiesiog buhalterija susiję reikalai vers jus gerokai pasijaudinti tiek dėl savo asmeninių planų ir poreikių, vaikų interesų, tiek ir dėl mylimo žmogaus. Laikas mažai palankus rimtiems finansiniams sprendimams, gali paaiškėti, kad trūko informacijos, verčiau kitaip įvertinkite poreikius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Manote, kad priverstinis užsidarymas, prisirišimas prie namų yra esminė jūsų problemų šaknis? Norite bendrauti, būti su antrąja puse, mylimu žmogumi, tačiau kažkas trukdo? O gal tiesiog į situaciją reikėtų žvelgti kažkaip kitaip? Kad ir kaip jaustumėtės per mažai vertinami, juk ir tai tik požiūrio klausimas. Šiomis dienomis būsite verčiami visai kitu žvilgsniu pamatyti save – išdrįskite!

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sveikatos reikalai gali priversti jus šiandien gerokai atsitraukti nuo darbų ir aktyvesnės veiklos. Vertėtų daugiau laiko skirti poilsiui, tačiau pasistenkite visai nauju žvilgsniu pažvelgti į situaciją – kas iš tiesų yra kylančių problemų priežastis? Gal nesaikingas vartojimas, o gal tiesiog baimės ar seni įpročiai? O gal galima ir kitaip tvarkytis, gyventi? Leiskite sau nustebti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Visko tiek daug, kad gali iš tiesų kilti emocinis protrūkis bendraujant su draugais ar bičiuliais. Bet ar tikrai viskas taip sudėtinga? Viduje tikrai žinote sprendimus, o jeigu kažkam kelia abejonių tai, ką ir kaip darote – tai jų problema. Tiesa, kritika ir problemos verčia jus naujai, kitu žvilgsniu pamatyti savo norus ir siekius – gal vertėtų tai sau leisti?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Bandysite padalinti save tarp namų ir profesinių reikalų, tad teks gerokai susiimti, gali tekti gerokai peržiūrėti savo asmeninius planus ir siekius, ypač susijusius su šeima, artimaisiais, gali tekti paieškoti galimybių kitaip organizuoti savo veiklą ir kitu žvilgsniu pamatyti savo santykį su tėvais, vaikais ir jų poreikiais, taip pat buitį ir jai keliamus reikalavimus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Vertybinės dilemos šiandien gali jums sukelti gana daug vidinės sumaišties, gali tekti gerokai pasukti galvą, kaip suktis iš situacijos ir suderinti tai, ką mąstote, suvokiate, jaučiate su esamomis galimybėmis visa tai perteikti kitiems. Tinkamas laikas paieškoti naujų komunikavimo būdų, tačiau būkite saikingi reikšdami savo nuomonę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius