Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – balandžio 28 d.

Jaunatis, Mėnulis Vėžyje, nuo 8.55 val. tęsis veržli 7-oji ciklo para. Lydės stabili nuotaika, sąmonės ir jausmų darna, nebus sunku paleisti įtampą, atsipalaiduoti, atgauti harmoniją. Ryte paaštrės intuicija, galimos unikalios idėjos. Vidudienis ir kelios popietės valandos – pats palankiausias dienos laikas, sėkmingas bet kokiai veiklai, ypač kūrybiniams projektams ir užsiėmimams su mažaisiais šeimos nariais.
Keksiukas.
Keksiukas. / Vida Press nuotr.

Sudėtingesnis metas bendrauti, sunkiau priimti greitus sprendimus – norėsis ilgiau pasvarstyti, pagalvoti. Gali pulti liūdesys, sunkios mintys. Didelę galią įgauna žodis – nevykusi replika ar sulaužytas pažadas šiandien gali turėti itin rimtus padarinius. Būtinas atidumas kelyje, vairuojant. Derėtų atidžiau tikrinti grąžą.

Vaikai bus jautresni, švelnesni, norės saugumo, mamos ir tėčio. Saulės ir Mėnulio harmoningas aspektas skelbia šeimos dieną, palankią šeimos santykiams, santuokiniam ryšiui stiprinti, susitaikyti, santarvei namuose atkurti.

Tinkama diena relaksacijos praktikai. Naudinga tylėjimo praktika.

Jautresnis skrandis, tinka šiltas švelnus maistas: sriubos, košės, šiupiniai. Saugotini plaučiai – svarbu neperšalti, tuo pačiu būtinas šviežias oras. Palanku gydyti, drėkinti odą. Sodo darbų kalendoriuje astrologiškai palankus metas sodinti salotas, pjauti veją, laistyti augalus. Netinka genėjimo darbai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Lauks daugiau darbų namuose. Gali keistis jūsų nuomonė, požiūris kai kuriais klausimais – mąstykite, tačiau neskubėkite su išvadomis. Venkite nerealių pažadų, kandesnio žodžio – šiandien naudingiau nutylėti savo nuomonę. Palanki diena pasirūpinti šeimos poreikiais, ginti savo ir artimųjų interesus, užstoti silpnesniuosius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Apmąstymų diena – lankys naujos idėjos, mintys, tačiau greitų sprendimų tikėtis neverta – gali tekti kaip reikiant pasukti galvą. Neskubėkite su žodžiais, pažadais, pasisakymais, susitarimais. Ne pati tinkamiausia diena pokalbiui su vadovu. Nepalanki diena išvykoms – būtinuosius vizitus verčiau atidėti kitai dienai. Sėkmingai spręsite namų ir šeimyninio gyvenimo reikalus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gera diena analizuoti išlaidas, finansus, investavimo į nekilnojamąjį turtą galimybes, rūpintis būsto ar šeimos draudimu, ieškoti refinansavimo sprendimų. Seksis gilintis į santykių problemas, perprasti artimą žmogų. Venkite saviapgaulės ir iliuzijų, per didelio užsisvajojimo ir atotrūkio nuo realybės – šiandien daugiau naudos duos griežta logika.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirma dienos pusė žada palankių pokyčių, puikiai veiks intuityvi įžvalga – verta įsiklausyti. Vidudienį ir kelias valandas po pietų seksis tvarkyti bet kokius reikalus, ypač finansinius ir turtinius, lydės puiki nuotaika ir pasisekimas. Vakare nestigs entuziazmo, nesinorės sėdėti sudėjus rankų – kažką gražaus nudirbsite namuose ar stengsitės šeimos narių labui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Neskubėkite su ambicingais pažadais ir neįsižeiskite dėl netikusių replikų – šiandien galite sulaukti kandesnio žodžio. Sėkmingai tvarkysite namų, šeimos ir asmeninius reikalus – aplinkybės dėliosis jums patogia linkme. Lengviau spręsis būsto, komunalinio ūkio, nekilnojamojo turto klausimai. Norėsis aktyvesnės veiklos namuose – kažką meistrausite, gaminsite šeimyniškus pietus, ilgiau vakarosite su šeima.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ši diena palankesnė asmeniniams ir šeimyniniams reikalams nei darbui ir karjerai – svarbesnius profesinius reikalus verčiau atidėti, nebent esate nusiteikę ypač kovingai ir atkakliai. Venkite atviros kritikos – šiandien ji sukels itin nemalonius padarinius. Rūpės dideli tikslai, tačiau rezultatą pasiekti bus nelengva. Rytas gali atnešti naujieną ar žinią, o darbinius rūpesčius pamiršti padės malonus šeimyniškas vakaras ar jaukus poilsis namuose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pastangų pareikalaus buitis, tačiau darbai namuose eisis sklandžiai. Daugiau jūsų dėmesio gali prireikti sutuoktiniui ir vaikams – šiandien prioritetą dera skirti šeimai. Tinkama diena rimtiems apmąstymams – seksis rasti naujas išeitis iš senų problemų. Bendravimui ši diena nėra palanki, tačiau pastaruoju metu varginusios komunikavimo problemos pamažu spręsis – atsinaujins nutrūkę kontaktai, seksis užmegzti naudingus ryšius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gali kilti problemų su transportu ir ryšiais, mažiau palanki diena išvykoms. Neskubėkite žodžiuose ir veiksmuose – lėtinkite tempą. Išaugs mentalinė įtampa, o intuicija veiks puikiai – logiką derinkite su vidiniu balsu. Be didesnių pastangų seksis pasirūpinti namų, šeimyniniais rūpesčiais. Prasminga dėti pastangas siekiant jums svarbių tikslų – gali išsipildyti noras ar svajonė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Didesnė dalis dienos teks buities reikalams, kasdienei rutinai. Gera diena ieškoti sprendimų kasdienei ruošai palengvinti, keisti neprasmingus įpročius, optimizuoti veiklos procesus. Palanku ką nors atnaujinti namuose ar darbo vietoje, spręsti nekilnojamojo turto, būsto klausimus. Venkite tiesmukų pasisakymų ir sarkazmo – neatidus žodis šiandien santykiams gali padaryti didelę žalą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gali tekti derinti darbinius ir šeimyninius reikalus, blaškytis tarp dviejų vienodo svarbumo darbų – svarbu ieškoti kompromisų ir išsaugoti pusiausvyrą. Sudėtingesnė diena ir bendrauti. Prireiks kantrybės, atlaidumo, lankstumo – pašnekovai šiandien bus užsispyrę kaip reta. Po ilgų ir įtemptų apmąstymų gali ateiti išmintingas sprendimas. Asmeniniuose santykiuose galimas atšilimas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ši diena gali virsti kantrybės išbandymu – tikėtini įvairūs smulkūs rūpesčiai. Ilgus ir sudėtingus darbus verčiau atidėti kitai dienai ir imtis greičiau atliekamų darbų, energingos ir aktyvios veiklos. Darbiniuose ir dalykiniuose reikaluose būtinas atidumas finansiniuose sandoriuose. Seksis kruopštūs rankų darbai, kurti rankdarbius, meno kūrinius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje neskubėkite su pažadais ir priesaikomis, venkite apgaulės. Prireikus stokite kovon už teisingumą, drąsiai argumentuokite, ginkite savo teisėtus interesus – drąsa ir ryžtas šiandien pasiteisins. Kelias valandas apie vidudienį verta susikoncentruoti į namų ir šeimyninio gyvenimo reikalus – lengviau spręsis rūpesčiai, galimos naujos idėjos, išeitys. Gera diena fiziškai sunkesniems darbams namuose.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius